Autovendi

Ontdek meer informatie over auto verkopen via Autovendi.nl

Het proces van Autovendi

Via Autovendi is het heel gemakkelijk om je aan te melden. Dit doe je door het kenteken en de vraagprijs in te vullen. De gegevens van je auto worden vervolgens door Autovendi opgevraagd bij de R.D.W. De taxatie experts nemen contact met je op en je auto wordt onder de loep genomen. Vervolgens komt je auto in de verkoop en gaat deze door een gesloten en gratis biedsysteem. Hier kunnen alleen zorgvuldig gekozen partijen in mee bieden.

Zodra Autovendi een aantal biedingen heeft ontvangen en de biedtermijn is gesloten, koppelen zij dit terug. Samen wordt besloten of jij de auto wel of niet wilt verkopen. Dit alles gebeurt in overleg. De medewerkers van Autovendi streven ernaar om de hoogste prijs te halen en gaan voor een tevreden klant. Dit betekent dat ze net zolang doorgaan tot jij tevreden bent. Je hebt altijd vijf dagen bedenktijd. Lukt het je niet om een beter bod te krijgen? Autovendi helpt je hierbij. Na de verkoop ontvang je direct je geld en een vrijwaringsbewijs.

Wil jij je auto verkopen via Autovendi? Dan ben je er zeker van dat jouw privacy gewaarborgd is en dat jij je auto veilig kunt verkopen. Je gegevens blijven anoniem, waardoor niemand weet waar de auto te koop staat of dat deze van jou is. Autovendi werkt uitsluitend met betrouwbare kopers. Dit betekent dat de kopers voldoen aan de geëiste BOVAG-norm. Daarnaast wordt er alleen met kopers met goede ervaringen gewerkt. Dit betekent dat ze een hoge klantenwaardering hebben.

De voordelen van Autovendi

  • Je kunt je vrijblijvend aanmelden.
  • Advies en persoonlijke begeleiding door een ervaren automakelaar.
  • Autovendi biedt je gratis service. Ook wanneer de auto is verkocht hoef je geen percentage aan Autovendi af te staan.
  • Dit bedrijf werkt alleen met kopers die voldoen aan de BOVAG-norm. Daarnaast hebben deze kopers altijd een hoge klantwaardering.
  • Je hoeft niet heel lang te wachten op je geld. Bij de verkoop krijg je na aflevering gelijk het bedrag betaald en ontvang je een vrijwaring.
  • Veilige en betrouwbare verkoop van je auto. Je gegevens blijven anoniem, waardoor je geen onverwacht bezoek krijgt.
  • Altijd vijf dagen bedenktijd.
  • Hoge kans van een goede verkoop van je auto.

 

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je op je auto krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl Ervaring

Auto verkopen via deze aanbieder? Lees eerst wat de bezoekers van Autoverkoopsites.com ervaren hebben bij deze partij. Mocht je zelf ervaring hebben met dit bedrijf, laat dan gerust een review achter!

Ervaring
Ervaringen van klanten Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter