AutoVerkoopSites.com

Auto verkopen

Krijg snel een bod binnen

Verzekering auto verkopen?

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Auto verkoop sites

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-osw

OSW.nl

OSW.nl is een autoverkoop website waarmee je gratis en snel een vrijblijvend bod op je auto krijgt. Niet alleen je auto kun je hier verkopen. Ook je camper, motor, caravan of boot kun je hier te koop aanbieden. Zodra je je auto aanmeld gaat het team van OSW voor je aan de slag. Binnen 24 uur ontvang jij een bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Je kunt dus zelf kiezen of je voor dit bedrag je voertuig wilt verkopen of het toch liever houdt.

OSW.nl

9.4 uit 402 reviews

“Prima en snel”
Karin

 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Binnen 24 uur een bod
 • Alleen erkende bedrijven
 • Persoonlijke aandacht

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Autoverzekering opzeggen bij verkoop

Als je jouw auto verkoopt, is het belangrijk om ook je autoverzekering op te zeggen. Waarom? Omdat je anders onnodig premie betaalt voor een verzekering die je niet meer nodig hebt. Bovendien kan het niet opzeggen van je autoverzekering bij verkoop vervelende gevolgen hebben. In dit artikel leggen we uit waarom het belangrijk is om je autoverzekering op te zeggen bij verkoop en waar je allemaal op moet letten.

Waarom je autoverzekering opzeggen bij verkoop?

Wanneer je je auto verkoopt, ben je niet meer verantwoordelijk voor eventuele schade die ermee wordt veroorzaakt. Daarom is het niet meer nodig om een autoverzekering te hebben. Als je de verzekering niet opzegt, betaal je dus voor iets wat je niet meer nodig hebt. Bovendien kan het niet opzeggen van je autoverzekering bij verkoop ook nadelige gevolgen hebben. Stel bijvoorbeeld dat de nieuwe eigenaar van de auto een ongeluk veroorzaakt en schade veroorzaakt aan andere voertuigen of personen. Als de autoverzekering nog op jouw naam staat, ben jij hiervoor aansprakelijk. Dit kan je duur komen te staan, omdat de schadeclaims hoog kunnen oplopen. Dat wil je natuurlijk niet

Waar moet je op letten bij het opzeggen van je autoverzekering?

Het opzeggen van je autoverzekering lijkt misschien een simpele taak, maar er zijn wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

 1. Opzegtermijn
  De meeste autoverzekeringen hebben een opzegtermijn van één maand. Dit betekent dat je minimaal één maand van tevoren je autoverzekering moet opzeggen als je deze wilt beëindigen bij verkoop van je auto. Het is belangrijk om deze opzegtermijn goed in de gaten te houden om te voorkomen dat je onnodig premie blijft betalen.
 2. Restitutie
  Als je jouw autoverzekering opzegt bij verkoop, heb je mogelijk recht op restitutie van de betaalde premie. Dit is afhankelijk van de verzekeraar en de voorwaarden van je autoverzekering. Het is dus verstandig om dit na te vragen bij je verzekeraar.
 3. Verkoopfactuur
  Bij het opzeggen van je autoverzekering is het vaak nodig om een kopie van de verkoopfactuur te overleggen. Dit is het bewijs dat je de auto daadwerkelijk hebt verkocht. Zorg er dus voor dat je deze bij de hand hebt.
 4. Schadevrije jaren
  Als je jouw autoverzekering opzegt bij verkoop en je hebt schadevrije jaren opgebouwd, dan kun je deze meestal meenemen naar je nieuwe autoverzekering. Dit kan je veel geld besparen op de premie van je nieuwe autoverzekering.

Kortom, het opzeggen van je autoverzekering bij verkoop is belangrijk om onnodige kosten te voorkomen en eventuele aansprakelijkheid te vermijden. Zorg ervoor dat je op tijd de verzekering opzegt en houd rekening met de opzegtermijn en eventuele boetes. Volg een duidelijk stappenplan en lees de polisvoorwaarden goed door, zo kun je dit proces snel en gemakkelijk afhandelen.

Kies voor Autoverkoopsites

Als je op zoek bent naar de beste manier om je auto te verkopen, is Autoverkoopsites dé website waar je moet zijn. Je kunt bij ons namelijk eenvoudig verschillende auto advertentie websites vergelijken en de beste keuze maken voor jouw specifieke situatie. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld en moeite. Door het vergelijken van de verschillende opties, kun je er zeker van zijn dat je de hoogste verkoopprijs voor je auto krijgt en dat de verkoop soepel en veilig verloopt. Met Autoverkoopsites ben je dus verzekerd van een vlotte verkoop van je auto, zonder gedoe of verrassingen achteraf. Hoe fijn is dat?!

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact