AutoVerkoopSites.com

Auto verkopen

Krijg snel een bod binnen

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto

Autowaarde bepalen

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Auto verkoop sites

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-osw

OSW.nl

OSW.nl is een autoverkoop website waarmee je gratis en snel een vrijblijvend bod op je auto krijgt. Niet alleen je auto kun je hier verkopen. Ook je camper, motor, caravan of boot kun je hier te koop aanbieden. Zodra je je auto aanmeld gaat het team van OSW voor je aan de slag. Binnen 24 uur ontvang jij een bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Je kunt dus zelf kiezen of je voor dit bedrag je voertuig wilt verkopen of het toch liever houdt.

OSW.nl

9.4 uit 402 reviews

“Prima en snel”
Karin

 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Binnen 24 uur een bod
 • Alleen erkende bedrijven
 • Persoonlijke aandacht

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Voordat je een auto wilt aanbieden aan één van de auto verkoopsites in Nederland, is het altijd aan te beleven om dus een waardebepaling op te vragen. Nu weet je wat jouw auto ongeveer waard is en weet je dus of de verschillende biedingen in het juiste straatje zitten. Door je auto aan te bieden aan de verschillende websites welke je hier vindt heb je de mogelijkheid om van elke aanbieder een vrijblijvend bod te ontvangen. Dit bod kun je vergelijken met de dagwaarde die je hebt opgevraagd. Wanneer het hier ver van af zit, is het wellicht verstandig om verder te kijken naar een ander bod of eventueel zelf je auto via Marktplaats auto’s te verkopen. Met name bij populaire merken en modellen kan Marktplaats vaak interessant zijn, je hebt hier helaas niet de garantie dat de auto zo snel wordt verkocht, maar krijgt soms wel een hogere prijs.

Hoe en waar kan ik de waarde auto opvragen?

Dat het verstandig is om de waarde auto op te vragen staat vast. Je wilt natuurlijk weten wat het antwoord is op de vraag van hoeveel is mijn waarde auto. Via onderstaande tabel zie je de beste opties om de waarde van je auto op te vragen, via deze aanbieders krijg je binnen 24 tot 48 uur een vrijblijvend bod.

Dit gaat heel simpel in zijn werking. Je vult een aantal gegevens van je eigen auto in waarna je de voertuiggegevens krijgt. Hier zal vervolgens de gemiddelde waarde auto getoond worden.

Wat is mijn autowaarde?

De waarde van je auto is afhankelijk van een aantal belangrijke zaken. Ten eerste staat het merk en het model voor op. Een gewild merk is natuurlijk meer waard dan een automerk waar minder interesse in is. In Nederland zijn bijvoorbeeld Volkswagens één van de meest populaire auto’s op de weg, dit maakt de waardebepaling auto anders. Dit is omdat dit de kans maakt dat deze auto ook eenvoudiger te verkopen is. Een ander belangrijk gegeven om de vraag te beantwoorden wat is mijn auto waarde? is het aantal kilometerstand op de stand een belangrijk onderdeel van de waardebepaling auto. Hoe meer kilometers de auto heeft gereden, hoe minder een auto waard is uiteraard. De autowaarde is dus sterk afhankelijk van een groot aantal factoren en eigenschappen van de desbetreffende auto.

Tip

Voordat je een gaat auto verkopen op verschillende auto verkoop sites in Nederland, doe altijd even waardebepaling en biedt vervolgens je auto te koop aan. Zo weet je direct of de verschillende biedingen die je altijd krijgt in de goede richting zitten.

Waar let een monteur op bij het bepalen van de auto waarde?

Wanneer je een auto wilt verkopen, dan zal een monteur altijd je auto goed nalopen. Een monteur zal je niet zo snel geloven op je blauwe ogen, maar wil er zeker van zijn dat de auto in goede staat is en eventueel kan worden doorverkocht. Hij kan het niet riskeren dat klanten ontevreden zijn met de aankoop van een auto uit zijn garage. Dit kost hem zijn goede naam en het geven van een extra reparatiebeurt. Dit kost de garage tijd en geld.

De autocheck

Een monteur zal eerst kijken naar de optische staat van de auto. Hoe ziet het voertuig eruit? Zitten er krassen op of zitten er kleine deukjes in het voertuig? Na de buitenkant bekeken te hebben, zal hij uiteraard ook naar het interieur kijken. Ziet de bekleding er nog netjes uit en functioneert alles naar behoren? Daarna zal er ook een inspectie onder de motorkap plaatsvinden. De auto wordt gestart en het gaspedaal wordt eens stevig ingedrukt. Aan de hand van een aantal punten wordt je auto volledig nagelopen. De monteur zal ongetwijfeld vragen naar de onderhoudsboekjes.

Een goed onderhouden auto verkeert veelal in een betere staat, dan een auto waar nauwelijks naar is omgekeken. Mocht je het onderhoudsboekje niet hebben bijgehouden, dan kun je ook de bonnen laten zien. Het belangrijkste is om te laten zien dat je auto periodiek onderhoud heeft gekregen. Mocht de monteur hierover twijfelen dan kan hij via een kenteken check het onderhoudsschema eventueel opvragen. De monteur zal ook kijken naar de auto onderdelen die nog onderhoud of een reparatie behoeven. Mocht de distributieriem op korte termijn vervangen moeten worden dan heeft dit invloed bij het bepalen van de auto waarde. Er komen immers kosten aan.

Waardebepaling auto via de kentekencheck

Om meer achtergrondinformatie van de auto te krijgen, kan de monteur met een eenvoudige kentekencheck de historie van de auto nakijken. Hij kan zien of de tellerstand klopt en of de auto ooit betrokken is geweest bij een ongeluk. Met de kentekencheck kan hij ook nagaan hoeveel eigenaars de auto heeft gehad en of het een importauto betreft. Deze puntjes worden ook meegenomen bij het bepalen van de auto waarde. Als koper heb je altijd een onderzoeksplicht en als verkoper een mededelingsplicht. Een monteur zal niet alleen zelf kijken en onderzoeken, maar je ook gerichte vragen stellen over de auto. De waarde auto berekenen kan je ook aan een taxateur overlaten. Het enige nadeel hieraan is dat hier kosten aan verbonden zitten.

Autowaarde auto bepalen en bod krijgen

Bij het bepalen van de auto waarde zal de monteur ook kijken naar de dagwaarde van de auto. De dagwaarde is het bedrag dat je auto vandaag de dag nog opbrengt. Het kan zijn dat je schrikt van dit bedrag dat vaak aanzienlijk lager ligt dan de aanschafwaarde. De dagwaarde kan binnen een paar jaar al duizenden euro’s lager liggen, dan de prijs waarvoor jij de auto ooit hebt gekocht. Dit heeft te maken met de afschrijvingen en de verouderde technieken. Elke auto vermindert in waarde, ook de allernieuwste. Na het bepalen van de auto waarde zal de monteur je een voorstel doen.

Zelf goed voorbereiden

Voordat je de auto besluit te verkopen, kun je zelf ook onderzoek verrichten naar de vraagprijs. Je kunt online de dagwaarde opzoeken aan de hand van het kenteken en op verschillende sites vergelijkbare auto’s zoeken met hetzelfde bouwjaar. Je krijgt dan een beetje een idee van wat een reële vraagprijs zou zijn. Je zult zien dat de vraagprijs veelal hoger ligt, omdat het gebruikelijk is om over de prijs te onderhandelen. Uit voorzorg zet men de prijs dan ook wat hoger in, met het idee dat deze een paar honderd euro zal zakken.

Sloop auto waarde bepalen

Wanneer je een auto thuis hebt staan, die niet meer de APK keuring komt en in de weg staat, kun je deze verkopen aan de sloop. Je kunt bijvoorbeeld heel enthousiast zijn begonnen aan het opknappen van een oude auto, maar halverwege vanwege tijdgebrek zijn gestopt. Je bent de eerste niet. Indien je de auto niet meer aan een particulier durft te verkopen vanwege de staat van de auto, dan is je auto aanbieden aan de sloop een goede manier om van je auto af te komen. Op deze manier verdien je nog iets en heb je weinig rompslomp.

Wat is een sloop auto?

Je auto is rijp voor de sloop wanneer deze niet meer door de APK keuring heen komt. Het zijn dus veelal oudere auto’s. De auto’s kunnen er nog redelijk goed uitzien, maar de auto is van binnen Total loss. Het kan ook om een auto gaan die zoveel schade heeft aan de buitenzijde dat het niet meer verantwoord is om er nog mee te rijden. Indien het een nieuwere auto betreft met schade, dan wordt er gesproken van een schade auto. Deze kun je beter eerst particulier proberen te verkopen.

Wat krijg je voor een sloop auto?

De sloop auto waarde bepalen, gebeurt aan de hand van een aantal factoren. Allereerst is de staat van de auto belangrijk. Zijn de auto onderdelen geschikt voor recycling? Het merk, het type auto en het bouwjaar spelen ook een rol bij het bepalen van de waarde. Daarnaast speelt het aantal gereden kilometers een rol, evenals het type brandstof dat de auto gebruikt. Je kunt online offertes opvragen. Je voert de gegevens van je sloop auto in en je ontvangt meerdere offertes. Er wordt een bod gedaan op het voertuig en indien je akkoord gaat, is de koop rond.

Voordelen van verkopen aan een sloop

Nadat de sloop auto waarde bepalen achter de rug is, je bent immers overstag gegaan met het bod, kun je de auto op de sloop inleveren. Indien je zelf niet voor autotransport kunt regelen, wordt de auto bij je thuis opgehaald. Je ontvangt direct het vrijwaringsbewijs en het afgesproken geldbedrag. Op deze manier ben je op een snelle manier van de sloop auto af. Dit kan al binnen 24 uur plaatsvinden. Als je zeker weet dat jouw auto een sloop auto is, dan is het verkopen via de sloop zo geregeld.

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact