AutoVerkoopSites.com

Schade auto verkopen

Ontdek de waarde!

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto

Schadeauto verkopen

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Schadeauto inkopers

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Het kan gebeuren dat je op een gegeven moment jouw trouwe vierwieler van de hand zal moeten doen vanwege schade. Soms kan de schade nog wel worden verholpen, maar is het voor de eigenaar niet meer aantrekkelijk om hieraan te beginnen. Het wordt dus tijd om de schadeauto verkopen en blijkt in de praktijk vrij eenvoudig te zijn. Natuurlijk is het belangrijk dat de prijs die je ervoor krijgt gunstig voor jou uitvalt. Met de verschillende mogelijkheden die je hebt om schadeautos kwijt te raken dien je natuurlijk wel goed op de hoogte te zijn van de voor- en nadelen van deze opties.

Schade auto verkopen

Wil je de hoogste prijs uit het auto verkopen met schade, dan is het particulier schadewagen verkopen ervan wel de beste optie. Er zijn verschillende verkoopsites waar je gratis kan aanmelden en direct met bijhorende foto’s de auto te koop kan aanbieden. Indien je overgaat tot het particulier verkopen van je schadeauto zal je wel van alle mankementen op de hoogte moeite zijn.

Niets kan zo lastig zijn om door een potentiële koper te worden gewezen op mankementen waar je geen weet van hebt. de prijs kan hierdoor behoorlijk gaan dalen. Wees er dan ook direct op voorbereid dat je zult moeten gaan onderhandelen met verschillende personen en er wel veel van jouw geduld zal worden gevraagd. Ook is het daarom heel erg goed om op de hoogte te zijn van alle mankementen van de auto en de waarde die het op de markt vertegenwoordigd. Bij het onderhandelen tijdens het auto met schade verkopen. voorkom je zo dat een koper jou zal proberen te “overrompelen” met alle soorten weetjes en feiten en er flink op de prijs zal worden geprobeerd af te dingen.

Bij het bepalen van de prijs is het altijd goed om aan een autoschade opkoopbedrijf een gratis offerte te vragen. Hierdoor heb je een goed idee van de richtprijs welke je dan naar jouw eigen inzichten kan verhogen of verlagen. Wanneer je echter niet de tijd of het geduld hebt om zelf met de kopers te onderhandelen, dan is het beter om te kiezen voor een schadeauto inkoper.

Schadeauto inkoop

De grootste auto opkopers op Autoverkoopsites.com werken uitsluitend met RDW gecertificeerde bedrijven en weet je direct dat de verkoop wel via de juiste weg plaats gaat vinden. De meeste schade auto opkopen bedrijven bieden de optie om geheel gratis een offerte aan te vragen. Dit kan je als verkoper heel handig gebruiken om de hoogste prijs eruit te halen. Voor het vaststellen van de waarde zal er wel grondig gekeken worden naar de schade(s) die aanwezig is en ook andere mankementen die er mochten zijn. Doorgaans is de aangeboden prijs lager dan die welke je zou krijgen bij een particuliere aankoop, maar staat daar wel tegenover dat de verkoop gegarandeerd is en je niet zelf zult moeten onderhandelen met belangstellenden. Ook kiezen veel potentiёle ervoor om zaken te doen met zo een erkend bedrijf om te voorkomen dat er zich later problemen kunnen voordoen. Het verschil in prijs tussen een particuliere verkoop en via een erkend bedrijf wegen soms niet op tegen het voordeel dat je dus hebt omdat alle werk jou uit handen wordt genomen.

Ook veel reparatiewerkplaatsen zijn soms geїnterresseerd om een schade auto over te kopen omdat zij veel goedkoper uit zullen komen om de auto te repareren en vervolgens te verkopen. Ze winnen immers op het maakloon en kunnen ze de benodigde onderdelen ook heel voordelig opkopen. Indien de auto gesloopt zal worden is het ook goed een vrijwaringsbewijs te vragen.

Hiermee wordt de verzekeringsmaatschappij op de hoogte gesteld dat de auto niet meer aan het verkeer deel zal nemen en dat je de premie niet meer door hoeft te betalen. Ook ben je dan helemaal “gevrijwaard” van alle verantwoordelijkheden indien de verkoper toch besluit aan het verkeer met de schade auto deel te nemen en een ongeluk veroorzaakt. Het laatste wat je dan wilt is het moeten opdraaien voor de schade aan de tegenpartij indien de dekking van de verzekering niet voldoende blijkt te zijn.

Schadeautos te koop zetten

Een auto verkopen is dus zeker geen aangelegenheid waarbij je lang met de auto zult blijven zitten door gebrek aan kopers. Het ligt wel aan jouw via welke manier je de auto wilt kwijtraken omdat de aangeboden prijzen dan weleens veel kunnen verschillen. Voor een snelle afhandeling is een opkoopbedrijf de beste optie, maar levert een particuliere verkoop je soms een hogere prijs op. Maar tegelijkertijd meer moeite en wellicht problemen. Het is goed om te weten wat je schadeauto waard is, maar in de praktijk is dit vaak niet zoveel. De kosten voor reparatie zijn zo hoog dat dit niet interessant is waardoor schadeauto inkopers vaak alleen specifieke onderdelen uit de auto halen.

Autoverkoopsites.com

Altijd gratis, geheel vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact