U
h
Z

Duitse auto verkopen

Vraag vrijblijven een bod op

✔ Binnen 24 uur prijs binnen
✔ Geheel vrijblijvend
✔ Snel en veilig

Duitse auto verkopen in Nederland

Krijg snel een bod binnen

Auto verkoop sites

Hou je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

 

Ikwilvanmijnautoaf.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Ikwilvanmijnautoaf.nl is onze favoriete keuze als jij snel je auto wilt verkopen. Wie heeft de reclame van dit bedrijf nog niet gezien? Niet voor niks is deze aanbieder de beste keuze van 2020!

Ikwilvanmijnautoaf.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen caravan etc.

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto's en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen andere voertuigen
- Minder bekend in Nederland

Wijkopenautos.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto's. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Koopt alleen auto's
- Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto's is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto's te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto's verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
- Kosten aan verbonden
- Vreemde aan de deur
- Duurt lang voordat verkocht is

Wie ooit eens bij de Oosterburen heeft gekeken naar het aanbod van auto’s zal wel weten dat er tal van aantrekkelijke occasions te vinden zijn. Dat is een groot verschil met de occassionmarkt in ons land en worden er daarom vrij veel Duitse auto’s in Nederland verkocht. Het is niet moeilijk om dat klaar te spelen en heb je ook geen gebrek aan belangstelling.

Duitse auto online verkopen

Belangrijk bij de verkoop van elke auto, dus ook een Duitse, is dat je als verkoper betrouwbaar over moet komen. Dat betekent het kunnen aantonen van alle nodige documenten, maar ook dat het onderhoud op tijd heeft plaatsgevonden en dat de kilometerstand wel klopt. Ook het schadeverleden is iets waar men zeker naar zal vragen. Om dit alles op een objectieve manier aan te kunnen tonen, is het voor Duitse auto’s mogelijk om een chassisnummer check uit te laten voeren. Dit is vergelijkbaar met de RDW autocheck en worden alle basisgegevens zo duidelijk weergegeven. Ook de staat van het voertuig moet duidelijk zijn en overtuig je een belangstellende door voor te stellen de auto voor een inspectie te brengen naar een garage of dat de potentiële koper met een monteur op komt dagen.

Werkwijze van Duitse auto verkopen

Voor de overdracht zal je de koper wel letterlijk over de grens moeten trekken omdat het niet mogelijk is om in Nederland zelf te regelen. Met de overdracht in orde, zal de nieuwe eigenaar een tijdelijk kenteken aan moeten vragen. Hiermee kan de grens overgestoken worden en vervolgens het proces van aanmelden bij de RDW worden ingezet. Belangrijk bij Duitse auto verkopen in Nederland is dat de keuring wel niet vervallen moet zijn omdat de nieuwe eigenaar anders ook niet met de duitse auto rond zal kunnen rijden. Met de tijdelijke platen is er twee weken beschikbaar om alle papieren in orde te maken. Omdat er in Duitsland al BTW betaald is bij de aankoop, zal de koper dat niet opnieuw hoeven te doen. Voor nieuwe auto’s (minder dan 6000km gereden) geldt trouwens wel dat er over het aankoopbedrag BTW betaald zal moeten worden.

Een belangstelling dus geen gebrek bij de verkoop van een Duitse autos in ons land. De meeste personen zijn op zoek naar modellen die wat extra’s met zich meehebben ten opzichte van die welke hier op de binnenlandse markt te krijgen zijn. Een Duitse auto met veel extra opties is dus snel verkocht, ook al moet de nieuwe eigenaar dan wel naar Duitsland vertrekken om de overdracht te regelen vanaf daar moet de auto van Duitsland naar Nederland. Daar zijn altijd kosten aan verbonden en is het beter om bij het vaststellen van de prijs daar rekening mee te houden.

Autoverkoopsites.com - Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend