U
h
Z

Ik wil van mijn motor af

Vraag vrijblijven een bod op

✔ Binnen 24 uur prijs binnen
✔ Geheel vrijblijvend
✔ Snel en veilig

Motor verkopen

Krijg snel een bod binnen

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

Ontdek meer informatie over auto verkopen via Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl.

Een motorfiets is een handig vervoermiddel waar je veel plezier aan beleeft. Toch komt er misschien een moment dat je toe bent aan iets anders. Hoog tijd om je vervoermiddel tegen een goede prijs te verkopen. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende service ben je binnen korte tijd van je motorfiets af.

Motor verkopen – Gegevens over je motorfiets

Duizenden Nederlanders verkopen wekelijks hun auto’s, motoren en campers op het internet. De site Ikwilvanmijnautoaf.nl is een van de populairste plekken om vervoermiddelen tegen een goede prijs van de hand te doen. Ook het verkopen van je motorfiets is een fluitje van een cent. Daarvoor surf je naar Ikwilvanmijnmotorfiets.nl. Je verkoopt je motorfiets aan de hand van een stappenplan. Ten eerste dien je het kenteken, de motor en de uitvoering van de motorfiets aan te geven. Vervolgens dien je de contactgegevens en aanvullende gegevens met ons te delen. Denk bijvoorbeeld aan de huidige staat van de motorfiets.

Bod accepteren of weigeren

Voor het invullen van de gegevens hoef je helemaal niets te betalen. Na het aanmelden ontvang je als het goed is binnen enkele dagen van een dealer een bod. Het streven is om je binnen een dag al een goed bod te sturen. Overigens is het niet verplicht om het ontvangen bod te accepteren. Wellicht vind je het aangeboden bedrag te laag, en is het verstandig om nog even te wachten op een ander bod.

Biedingen door RDW erkende dealers

Alle dealers die bij ons actief zijn hebben een betrouwbaar imago en zijn RDW erkend. De bedrijven zijn van tevoren namelijk gescreend. Inmiddels zijn er ongeveer 11.000 RDW erkende bedrijven bij ons aangesloten. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dankzij onze screening kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Het is immers belangrijk dat je op een eenvoudige en veilige wijze van je motorfiets afkomt.

Snel, eenvoudig en betrouwbaar

Het verkopen van je motorfiets verloopt bij deze partij snel en betrouwbaar. Niet voor niets heeft ons bedrijf een groot netwerk dat naast de verkoop van motorfietsen ook auto’s, campers en andere voertuigen omvat. Sterker nog, wij zijn het grootste onafhankelijke verkoopplatform van Nederland. Het is slechts een van de vele voordelen die je bij ons ervaart. Zo ben je bij ons verzekerd van je privacy, want bij de motorfiets staan nooit persoonlijke gegevens vermeld. Dealers bieden alleen op basis van de informatie over de motorfiets.

Ervaringen met Ik wil van mijn motorfiets af

Een van de manieren waarop een site zich profileert als betrouwbaar is het plaatsen van reviews. Op ikwilvanmijnmotorfiets.nl vind je dan ook beoordelingen van eerdere klanten, en deze zijn over het algemeen zeer positief. Ze waarderen vooral de snelle verkoop, de gratis service en het gemak waarmee voertuigen zoals motorfietsen kunnen worden aangemeld.

Persoonlijke service

De medewerkers van het motor inkoopbedrijf beantwoorden met veel plezier al je vragen. Ook voor opmerkingen over de verkoop van motorfietsen kun je bij het personeel uitstekend terecht. Sinds enige jaren is er bovendien telefonische service beschikbaar. Deze heeft een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan.

 

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is een inkoop partij voor motors, scooters en brommers. Je laat als eerste een taxatie doen op de website, waarna je vervolgens een bod krijgt. Een erg eenvoudige werkwijze, waarmee je snel de motor kunt verkopen en geld kunt ontvangen. Lees hier meer over de werkwijze, de voordelen en het bedrijf.

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl Ervaring

Auto verkopen via deze aanbieder? Lees eerst wat de bezoekers van Autoverkoopsites.com ervaren hebben bij deze partij. Mocht je zelf ervaring hebben met dit bedrijf, laat dan gerust een review achter!

Ervaring
Ervaringen van klanten Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter