AutoVerkoopSites.com

Defecte auto verkopen

Ontdek de waarde

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto

Defecte auto verkopen

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Auto verkoop sites

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Elke auto kan weleens defect raken. Indien dit defect niet serieus is kan het vaak snel en zonder al te veel kosten worden verholpen. Er zijn echter ook heel wat gevallen waar het defect wat serieuzer van aard is en de reparatie zeker geen goedkope aangelegenheid is. Elke auto eigenaar die hiermee geconfronteerd wordt zal dus wel eerst de overweging moeten maken of de kosten wel zullen opwegen tegen het voordeel dat het zal opleveren. In dat geval kan een defecte auto verkopen de beste oplossing zijn.

Een dure reparatie verhelpt trouwens alleen het euvel waar het voor bedoeld is en blijft de rest van de auto in dezelfde staat. Ook stijgt de waarde van de auto niet proportioneel met dat van de reparatie. Vooral wanneer het gaat om een relatief oude auto of wanneer de waarde van de reparatie niet in verhouding is met de waarde van de auto is het tijd om de defecte auto te verkopen.

Kapotte auto verkopen

Een auto die defect is kan meestal, technisch gezien, wel gerepareerd worden. Het ligt dus eerder aan de kosten die ermee verbonden zijn en de totale waarde van de auto na de reparatie. In sommige gevallen is de factor arbeid de grootste onkostenpost en zullen vooral bedrijven hierdoor voordeliger uitvallen, maar in het geval van particulieren kan de beste oplossing zijn het verkopen kapotte auto. Vooral een defect aan bijvoorbeeld een motor waarbij die helemaal losgegooid zal moeten worden kost veel manuren en kan de reparatie heel voordelig door een bedrijf worden verricht. De gerepareerde auto kan vervolgens met een winst worden doorverkocht.

Wanneer je een kapotte auto verkopen wil zal je dus zeker in gedachten moeten hebben dat anderen er wel brood in zullen zien de auto te repareren. Laat men dus niet te veel afdingen op de prijs en zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de marktwaarde van de auto. Dit kan een hoop geld schelen wanneer je de auto kapot verkopen gaat.

Auto verkopen met defect

Voor het nagaan van de waarde van een normaal werkende auto is het heel eenvoudig vaker een kwestie van advertenties nagaan welke soortgelijke auto’s aanbieden en alle prijzen even te bekijken. Zo krijg je een vrij nauwkeurig beeld van de prijs die er op de markt voor zo een auto kan worden gevraagd. Voor een auto verkopen met defect is dat helaas niet zo gemakkelijk omdat de aard van het defect de waarde van de auto zal bepalen.

Een auto met een soortgelijk defect vinden met ook nog alle andere specificaties vinden is lang niet altijd mogelijk. Gelukkig kan je bij een aantal bedrijven langs die geheel gratis de waarde van de auto bepalen. Vaker zijn ze ook nog bereid de auto over te kopen en is het daarom ook heel belangrijk om een offerte bij een aantal van zulke bedrijven te vragen.

Een defecte auto verkopen is dus vooral een kwestie van afweging van de kosten voor reparatie. Wat voor jou niet aantrekkelijk is kan voor een ander juist een kans zijn om wat bij te verdienen. Let er alleen wel op dat je een voordelige prijs aangeboden krijgt voor jouw defecte auto.

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact