U
h
Z

Defecte auto verkopen

Vraag vrijblijven een bod op

✔ Binnen 24 uur prijs binnen
✔ Geheel vrijblijvend
✔ Snel en veilig

Defecte auto verkopen

Ontdek de waarde

Auto verkoop sites

Hou je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

 

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto’s en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

 

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Geen andere voertuigen
Minder bekend in Nederland

247autoverkopen.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

247autoverkopen.nl is een kleinere speler in de auto opkoopmarkt. Ook deze partij koopt auto’s in, maar ook alleen auto’s en geen andere voertuigen. Zo kan je hier eenvoudig je tweedehands auto verkopen, maar ook je sloop of schade auto bijvoorbeeld. Binnen 24 uur krijg je vrijblijvend een bod binnen!

 

247autoverkopen.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Koopt alleen auto’s
Geen andere voertuigen
Kleiner dealernetwerk

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto’s is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto’s te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto’s verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

 

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
Kosten aan verbonden
Vreemde aan de deur
Duurt lang voordat verkocht is

Elke auto kan weleens defect raken. Indien dit defect niet serieus is kan het vaak snel en zonder al te veel kosten worden verholpen. Er zijn echter ook heel wat gevallen waar het defect wat serieuzer van aard is en de reparatie zeker geen goedkope aangelegenheid is. Elke auto eigenaar die hiermee geconfronteerd wordt zal dus wel eerst de overweging moeten maken of de kosten wel zullen opwegen tegen het voordeel dat het zal opleveren. In dat geval kan een defecte auto verkopen de beste oplossing zijn.

Een dure reparatie verhelpt trouwens alleen het euvel waar het voor bedoeld is en blijft de rest van de auto in dezelfde staat. Ook stijgt de waarde van de auto niet proportioneel met dat van de reparatie. Vooral wanneer het gaat om een relatief oude auto of wanneer de waarde van de reparatie niet in verhouding is met de waarde van de auto is het tijd om de defecte auto te verkopen.

Kapotte auto verkopen

Een auto die defect is kan meestal, technisch gezien, wel gerepareerd worden. Het ligt dus eerder aan de kosten die ermee verbonden zijn en de totale waarde van de auto na de reparatie. In sommige gevallen is de factor arbeid de grootste onkostenpost en zullen vooral bedrijven hierdoor voordeliger uitvallen, maar in het geval van particulieren kan de beste oplossing zijn het verkopen kapotte auto. Vooral een defect aan bijvoorbeeld een motor waarbij die helemaal losgegooid zal moeten worden kost veel manuren en kan de reparatie heel voordelig door een bedrijf worden verricht. De gerepareerde auto kan vervolgens met een winst worden doorverkocht.

Wanneer je een kapotte auto verkopen wil zal je dus zeker in gedachten moeten hebben dat anderen er wel brood in zullen zien de auto te repareren. Laat men dus niet te veel afdingen op de prijs en zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de marktwaarde van de auto. Dit kan een hoop geld schelen wanneer je de auto kapot verkopen gaat.

Auto verkopen met defect

Voor het nagaan van de waarde van een normaal werkende auto is het heel eenvoudig vaker een kwestie van advertenties nagaan welke soortgelijke auto’s aanbieden en alle prijzen even te bekijken. Zo krijg je een vrij nauwkeurig beeld van de prijs die er op de markt voor zo een auto kan worden gevraagd. Voor een auto verkopen met defect is dat helaas niet zo gemakkelijk omdat de aard van het defect de waarde van de auto zal bepalen.

Een auto met een soortgelijk defect vinden met ook nog alle andere specificaties vinden is lang niet altijd mogelijk. Gelukkig kan je bij een aantal bedrijven langs die geheel gratis de waarde van de auto bepalen. Vaker zijn ze ook nog bereid de auto over te kopen en is het daarom ook heel belangrijk om een offerte bij een aantal van zulke bedrijven te vragen.

Een defecte auto verkopen is dus vooral een kwestie van afweging van de kosten voor reparatie. Wat voor jou niet aantrekkelijk is kan voor een ander juist een kans zijn om wat bij te verdienen. Let er alleen wel op dat je een voordelige prijs aangeboden krijgt voor jouw defecte auto.

Autoverkoopsites.com - Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend