Mobiliteit is van groot belang voor het kunnen leiden van een zelfstandig bestaan en kunnen personen die wat slecht ter been zijn daarom gelukkig ook rekenen op de hulp van een scootmobiel. Dit handig en zeker niet meer weg te denken vervoersmiddel komt in diverse uitvoeringen en kunnen er aanpassingen worden verricht die zo een scootmobiel geschikt maken voor een ieder. Om uiteenlopende redenen kan zo een scootmobiel echter niet meer nodig zijn en is de scootmobiel verkopen de beste manier om het kwijt te raken.

Snel scootmobiel verkopen

✓ verkopen in jouw woonplaats

✓ Altijd een goed bod

✓ Gebruik meerdere opties

Ikwilvanmijnautoaf.nl

 Bekijk Reviews Gratis Bod Opvragen

Een van Nederlands bekendste auto inkopers is ikwilvanmijnautoaf.nl. Via deze aanbieder krijg jij binnen 24 uur een bod op je auto. Of je nou een vrij nieuwe auto wilt verkopen of een sloop auto, jij krijgt gegarandeerd een bod!

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur een bod
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen caravans

Wijkopenautos.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto's. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

 

Wijkopenautos.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Koopt alleen auto's
- Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

OSW.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

OSW is de speler om zorgeloos je auto of ander voertuig aan te verkopen. Het bedrijf koopt auto's, maar ook motoren, caravans, camper en boten op. Je auto is aangemeld binnen enkele minuten en binnen 24 uur heb je een bod binnen. Je kan hier betrouwbaar en snel je voertuig verkopen.

 

OSW.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen sloop/schade auto's

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto's en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

 

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen andere voertuigen
- Minder bekend in Nederland

247autoverkopen.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

247autoverkopen.nl is een kleinere speler in de auto opkoopmarkt. Ook deze partij koopt auto's in, maar ook alleen auto's en geen andere voertuigen. Zo kan je hier eenvoudig je tweedehands auto verkopen, maar ook je sloop of schade auto bijvoorbeeld. Binnen 24 uur krijg je vrijblijvend een bod binnen!

 

247autoverkopen.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Koopt alleen auto's
- Geen andere voertuigen
- Kleiner dealernetwerk

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto's is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto's te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto's verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

 

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
- Kosten aan verbonden
- Vreemde aan de deur
- Duurt lang voordat verkocht is

Scootmobiel verkopen? Zo verkocht!

Scootmobielen zijn veel gevraagd en is er ook een ruime occasionmarkt van te vinden. Dat is nou precies ook de reden dat elke scootmobiel die niet gebruikt wordt ter verkoop aangeboden kan worden.  om het eenvoudig te maken zijn er tal van opkoopbedrijven te vinden die de “scooter” graag over willen nemen en is het zelfs mogelijk om binnen één dag een offerte te ontvangen. Voordat je echter daadwerkelijk tot de verkoop overgaat is het goed om op de hoogte te zijn van de staat waarin het vervoersmiddel zich verkeert. Belangrijk om op te leten zijn  de banden en de accu(s). Deze zijn namelijk het vaakst aan vervanging toe omdat de rest van zo een scootmobiel over het algemeen vele jaren probleemloos mee kan gaan.

Ook verkoop aan particulieren is populair

Naast de tal van opkoopbedrijven, is de rechtstreekse verkoop aan particulieren ook in trek. De aangeboden prijzen liggen namelijk wat hoger en is dat altijd wel aardig meegenomen. Adverteren in de tal van verkoopsites is de beste manier om de scooter dan kwijt te raken, maar dien je daarbij wel rekening te houden dat er nogal tijd daarvoor nodig kan zijn. je zal namelijk rechtstreeks de concurrentie aan moeten gaan met andere verkopers en ook nog bereidt moeten zijn om steeds vragen van belangstellenden te beantwoorden.  Bij een opkoper is dat echter niet het geval omdat die eventuele defecten wel zelf zal laten repareren en bovendien bereidt is om elk aangeboden model wel over te kopen. Vanwege hun wijdverspreide connecties kunnen ze bovendien niet alleen eerder aan de benodigde onderdelen komen, maar ook nog ervoor zorgen dat ze een grote klantenkring kunnen bereiken.

Laat een scootmobiel die niet meer gebruikt wordt dus niet zomaar in huis laten liggen, maar bekijk de vele opties om tot de verkoop over te gaan. Dat kan via de traditionele methode middels het plaatsen van een advertentie of stap je gewoon naar één van de vele opkoopbedrijven.

Globaal blok

Scootmobiel verkopen
4.8 (95%) 20 votes