AutoVerkoopSites.com

Aanhanger verkopen

Krijg snel een bod binnen

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto-verkopen

Aanhanger verkopen

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Aanhanger inkopers

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-osw

OSW.nl

OSW.nl is een autoverkoop website waarmee je gratis en snel een vrijblijvend bod op je auto krijgt. Niet alleen je auto kun je hier verkopen. Ook je camper, motor, caravan of boot kun je hier te koop aanbieden. Zodra je je auto aanmeld gaat het team van OSW voor je aan de slag. Binnen 24 uur ontvang jij een bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Je kunt dus zelf kiezen of je voor dit bedrag je voertuig wilt verkopen of het toch liever houdt.

OSW.nl

9.4 uit 402 reviews

“Prima en snel”
Karin

 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Binnen 24 uur een bod
 • Alleen erkende bedrijven
 • Persoonlijke aandacht

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Een aanhanger is altijd wel heel handig voor het vervoeren van spullen die je anders niet kan of wilt vervoeren met jouw auto zelf. Een aanhanger vergroot aanzienlijk de transportcapaciteit en zorgt er in de meeste gevallen ook voor dat je geen ander vervoer zult moeten inschakelen. Hiermee bespaar je ook aardig op de kosten en kan dat zeker voor een bedrijf doorslaggevend zijn. Om te kunnen voldoen aan de vraag zijn er een heleboel soorten aanhangers te koop. Het enigste wat je nog zelf moet doen is om een trekhaak op je auto te bevestigen. Wanneer jij een aanhanger in bezit hebt en deze aanhanger verkopen wilt wanneer deze niet meer nodig is, dan is het handig dit artikel even door te lezen. Hierin geven wij tips wat betreft de verkoop aanhangwagen.

Aanhanger-online-verkopen

Aanhangwagen verkopen

Dat wist je al zeker wanneer je eigenaar bent van een aanhanger en dient de keuring bij de aanhanger verkoop het liefst nog geldig te zijn. Zo kan een koper er dan ook direct mee weg en hoeft er geen oplegger voor geregeld te worden. De meeste aanhangers, vooral die in het bezit van particulieren, worden namelijk in de zomer gereden en zitten ze voor het grootste deel van het jaar in de garage. Zo kan het weleens gebeuren dat de keuring vervalt en je tijdens het aanhangwagen verkopen hiermee wordt geconfronteerd.

Ook het kentekenbewijs en relevante papieren dienen in orde te zijn. dit geldt overigens uitsluitend voor aanhangers met een gewicht van meer dan 750kg. Hiervoor moet de koper trouwens ook bevoegd zijn. Bij het overschrijven van zo een aanhanger wordt in principe dezelfde werkwijze gevolgd als dat van een auto verkopen. Ook hier dient de verkoper dus een vrijwaringsbewijs te krijgen en zijn alle risico’s nu voor rekening van de nieuwe eigenaar.

Ik wil van mijn aanhanger af

Omdat er sprake is van een groot aantal modellen aanhangers is het ook heel belangrijk bij de verkoop rekening hiermee te houden. Er zijn op het internet ook speciale verkoopsites te vinden die zich hebben gespecialiseerd in de verkoop van aanhangers. Door jouw aanhanger aan te bieden via zo een site weet je direct dat er altijd wel belangstellenden zullen zijn.Ook zijn zulke sites heel handig om ook eens rond te snuffelen voor het kunnen bepalen van de vraagprijs van jouw aanhanger. Zo weet je ook dat de prijs realistisch is en je zeker ook nog gaat kunnen concurreren met andere aanbieders.

Soms is het zelfs mogelijk je aanhanger direct aan een auto opkoopbedrijf te verkopen. Dit is zeker ook de snelste manier om jouw aanhanger kwijt te raken waarbij je er wel rekening gaat moeten houden dat de aangeboden prijs wat lager zal liggen dan de marktwaarde. Je verkoopt immers aan een tussenpersoon die zeker ook nog winst zal moeten maken uit de verkoop van de aanhanger. Het voordeel naast de snelle verkoop is ook dat al het papierwerk je uit handen wordt genomen en het vaker ook nog mogelijk is bij hetzelfde bedrijf een andere aanhanger te kopen.

Door jouw verkoop aanhanger zorg je ervoor dat er ruimte wordt gemaakt voor een nieuwe of dat je er gewoon van af bent. Probeer altijd een verkoopsite of raak je aanhanger gewoon kwijt via een opkoopbedrijf.

Autoverkoopsites.com

Altijd gratis, geheel vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact