U
h
Z

Aanhanger verkopen

Vraag vrijblijven een bod op

✔ Binnen 24 uur prijs binnen
✔ Geheel vrijblijvend
✔ Snel en veilig

Aanhanger verkopen

Krijg snel een bod binnen

Aanhanger inkopers

Hou je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

 

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto’s en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

 

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Geen andere voertuigen
Minder bekend in Nederland

Wijkopenautos.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

 

Wijkopenautos.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Koopt alleen auto’s
Geen auto’s ouder dan 15 jaar oud

247autoverkopen.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

247autoverkopen.nl is een kleinere speler in de auto opkoopmarkt. Ook deze partij koopt auto’s in, maar ook alleen auto’s en geen andere voertuigen. Zo kan je hier eenvoudig je tweedehands auto verkopen, maar ook je sloop of schade auto bijvoorbeeld. Binnen 24 uur krijg je vrijblijvend een bod binnen!

 

247autoverkopen.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Koopt alleen auto’s
Geen andere voertuigen
Kleiner dealernetwerk

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto’s is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto’s te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto’s verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

 

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
Kosten aan verbonden
Vreemde aan de deur
Duurt lang voordat verkocht is

Een aanhanger is altijd wel heel handig voor het vervoeren van spullen die je anders niet kan of wilt vervoeren met jouw auto zelf. Een aanhanger vergroot aanzienlijk de transportcapaciteit en zorgt er in de meeste gevallen ook voor dat je geen ander vervoer zult moeten inschakelen. Hiermee bespaar je ook aardig op de kosten en kan dat zeker voor een bedrijf doorslaggevend zijn. Om te kunnen voldoen aan de vraag zijn er een heleboel soorten aanhangers te koop. Het enigste wat je nog zelf moet doen is om een trekhaak op je auto te bevestigen. Wanneer jij een aanhanger in bezit hebt en deze aanhanger verkopen wilt wanneer deze niet meer nodig is, dan is het handig dit artikel even door te lezen. Hierin geven wij tips wat betreft de verkoop aanhangwagen.

Aanhangwagen verkopen

Dat wist je al zeker wanneer je eigenaar bent van een aanhanger en dient de keuring bij de aanhanger verkoop het liefst nog geldig te zijn. Zo kan een koper er dan ook direct mee weg en hoeft er geen oplegger voor geregeld te worden. De meeste aanhangers, vooral die in het bezit van particulieren, worden namelijk in de zomer gereden en zitten ze voor het grootste deel van het jaar in de garage. Zo kan het weleens gebeuren dat de keuring vervalt en je tijdens het aanhangwagen verkopen hiermee wordt geconfronteerd.

Ook het kentekenbewijs en relevante papieren dienen in orde te zijn. dit geldt overigens uitsluitend voor aanhangers met een gewicht van meer dan 750kg. Hiervoor moet de koper trouwens ook bevoegd zijn. Bij het overschrijven van zo een aanhanger wordt in principe dezelfde werkwijze gevolgd als dat van een auto verkopen. Ook hier dient de verkoper dus een vrijwaringsbewijs te krijgen en zijn alle risico’s nu voor rekening van de nieuwe eigenaar.

Ik wil van mijn aanhanger af

Omdat er sprake is van een groot aantal modellen aanhangers is het ook heel belangrijk bij de verkoop rekening hiermee te houden. Er zijn op het internet ook speciale verkoopsites te vinden die zich hebben gespecialiseerd in de verkoop van aanhangers. Door jouw aanhanger aan te bieden via zo een site weet je direct dat er altijd wel belangstellenden zullen zijn.Ook zijn zulke sites heel handig om ook eens rond te snuffelen voor het kunnen bepalen van de vraagprijs van jouw aanhanger. Zo weet je ook dat de prijs realistisch is en je zeker ook nog gaat kunnen concurreren met andere aanbieders.

Soms is het zelfs mogelijk je aanhanger direct aan een auto opkoopbedrijf te verkopen. Dit is zeker ook de snelste manier om jouw aanhanger kwijt te raken waarbij je er wel rekening gaat moeten houden dat de aangeboden prijs wat lager zal liggen dan de marktwaarde. Je verkoopt immers aan een tussenpersoon die zeker ook nog winst zal moeten maken uit de verkoop van de aanhanger. Het voordeel naast de snelle verkoop is ook dat al het papierwerk je uit handen wordt genomen en het vaker ook nog mogelijk is bij hetzelfde bedrijf een andere aanhanger te kopen.

Door jouw verkoop aanhanger zorg je ervoor dat er ruimte wordt gemaakt voor een nieuwe of dat je er gewoon van af bent. Probeer altijd een verkoopsite of raak je aanhanger gewoon kwijt via een opkoopbedrijf.

Autoverkoopsites.com - Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend