Wil jij je motor verkopen? Dan ben je aangewezen op de Nederlandse motor verkoop sites. Deze websites werken met hetzelfde principe als de auto verkoop websites, maar zijn dan gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van motoren. Op deze pagina geven wij jouw een overzicht van motor verkoop sites en leggen we je uit hoe deze te werk gaan.

Snel motor verkopen

✓ verkopen in jouw woonplaats

✓ Altijd een goed bod

✓ Gebruik meerdere opties

Ikwilvanmijnautoaf.nl

 Bekijk Reviews Gratis Bod Opvragen

Een van Nederlands bekendste auto inkopers is ikwilvanmijnautoaf.nl. Via deze aanbieder krijg jij binnen 24 uur een bod op je auto. Of je nou een vrij nieuwe auto wilt verkopen of een sloop auto, jij krijgt gegarandeerd een bod!

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur een bod
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen caravans

Wijkopenautos.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto's. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

 

Wijkopenautos.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Koopt alleen auto's
- Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

OSW.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

OSW is de speler om zorgeloos je auto of ander voertuig aan te verkopen. Het bedrijf koopt auto's, maar ook motoren, caravans, camper en boten op. Je auto is aangemeld binnen enkele minuten en binnen 24 uur heb je een bod binnen. Je kan hier betrouwbaar en snel je voertuig verkopen.

 

OSW.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen sloop/schade auto's

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto's en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

 

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen andere voertuigen
- Minder bekend in Nederland

247autoverkopen.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

247autoverkopen.nl is een kleinere speler in de auto opkoopmarkt. Ook deze partij koopt auto's in, maar ook alleen auto's en geen andere voertuigen. Zo kan je hier eenvoudig je tweedehands auto verkopen, maar ook je sloop of schade auto bijvoorbeeld. Binnen 24 uur krijg je vrijblijvend een bod binnen!

 

247autoverkopen.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Koopt alleen auto's
- Geen andere voertuigen
- Kleiner dealernetwerk

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto's is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto's te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto's verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

 

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
- Kosten aan verbonden
- Vreemde aan de deur
- Duurt lang voordat verkocht is

Werkwijze motorverkoopsites

De motor verkoopwebsites staan garant voor een snelle verkoop van jouw motor. Als eerst ga je naar de website van de inkoper. Hier vul jij de gegevens van je motor in. Denk hierbij aan het bouwjaar, merk, model, kenteken etc. Als je dit hebt ingevuld kom je op het scherm van je contact gegevens.

Het is erg belangrijk om je contact gegevens hier in te vullen. Op deze manier kan het verkoop team van de website jouw benaderen met het uitgebrachte bod. Zodra je het verzonden hebt gaat de website voor jou aan de slag.

Bij de verkoopsites zijn namelijk enorm veel motordealers aangesloten. Deze krijgen allemaal een email met de door jouw aangeleverde informatie. Ze krijgen 24 uur de tijd om hier een bod op uit te brengen. Het hoogste bod wordt naar jou doorgestuurd.

Als jij het bod ontvangt, zit je nog nergens aan vast. Je kunt op dit moment bepalen of je hem voor deze prijs wilt verkopen of dat je toch gaat verkopen via de alternatieven.

Het kan zijn dat het bod je wat tegen valt in dit geval kun je hem houden. Maar ben je tevreden met het bod? Dan accepteer je hem en heb je je motor in een record tijd verkocht. Je kunt de verkoop snel afronden waardoor jij binnen een week tijd nog geld voor je motor hebt gekregen.

De voordelen van deze manier zijn als volgt:

  • Geheel vrijblijvend (je bent niet verplicht tot verkoop over te gaan)
  • Binnen 24 uur een bod op je motor
  • Bereik vele motordealers in een korte tijd
  • Snel geld voor je motor

Motor verkopen opties

Ben je niet tevreden met het ontvangen bod? Niet getreurd er zijn ook nog andere opties beschikbaar om je motor te verkopen. Wij geven hier een aantal manieren waarmee jij als nog je motor kunt verkopen.

  • Zet je motor langs de weg met een bordje dat hij te koop is
  • Plaats een advertentie op Marktplaats
  • Plaats een oproep op een Facebook verkoop groep
  • Plaats een oproep op motor fora in Nederland
  • Vraag in je omgeving of er interesse is

Als deze opties niet werken dan kun je altijd nog beslissen om zelf de motor te houden. Wie weet krijg je de smaak van het motor rijden weer te pakken en wil je de motor niet meer verkopen.

Globaal blok

Motor verkoop sites
4.8 (95%) 20 votes