Motor verkoop sites

7 Vehicles available

DOORZOEK OP:
Wat wil je verkopen
Hoe snel wil je verkopen?
Verkoop optie
Vrijblijvend
Wat wil je verkopen
Auto
Hoe snel wil je verkopen?
Verkoop optie
Vrijblijvend
Wat wil je verkopen
Hoe snel wil je verkopen?
Verkoop optie
Vrijblijvend
Wat wil je verkopen
Hoe snel wil je verkopen?
Verkoop optie
Vrijblijvend
Show all

Motor verkopen

Wil jij je motor verkopen? Dan ben je aangewezen op de Nederlandse motor verkoop sites. Deze websites werken met hetzelfde principe als de auto verkoop websites, maar zijn dan gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van motoren. Op deze pagina geven wij jouw een overzicht van motor verkoop sites en leggen we je uit hoe deze te werk gaan.

Werkwijze motorverkoopsites

De motor verkoopwebsites staan garant voor een snelle verkoop van jouw motor. Als eerst ga je naar de website van de inkoper. Hier vul jij de gegevens van je motor in. Denk hierbij aan het bouwjaar, merk, model, kenteken etc. Als je dit hebt ingevuld kom je op het scherm van je contact gegevens.

Het is erg belangrijk om je contact gegevens hier in te vullen. Op deze manier kan het verkoop team van de website jouw benaderen met het uitgebrachte bod. Zodra je het verzonden hebt gaat de website voor jou aan de slag.

Bij de verkoopsites zijn namelijk enorm veel motordealers aangesloten. Deze krijgen allemaal een email met de door jouw aangeleverde informatie. Ze krijgen 24 uur de tijd om hier een bod op uit te brengen. Het hoogste bod wordt naar jou doorgestuurd.

Als jij het bod ontvangt, zit je nog nergens aan vast. Je kunt op dit moment bepalen of je hem voor deze prijs wilt verkopen of dat je toch gaat verkopen via de alternatieven.

Het kan zijn dat het bod je wat tegen valt in dit geval kun je hem houden. Maar ben je tevreden met het bod? Dan accepteer je hem en heb je je motor in een record tijd verkocht. Je kunt de verkoop snel afronden waardoor jij binnen een week tijd nog geld voor je motor hebt gekregen.

De voordelen van deze manier zijn als volgt:

  • Geheel vrijblijvend (je bent niet verplicht tot verkoop over te gaan)
  • Binnen 24 uur een bod op je motor
  • Bereik vele motordealers in een korte tijd
  • Snel geld voor je motor

Motor verkopen opties

Ben je niet tevreden met het ontvangen bod? Niet getreurd er zijn ook nog andere opties beschikbaar om je motor te verkopen. Wij geven hier een aantal manieren waarmee jij als nog je motor kunt verkopen.

  • Zet je motor langs de weg met een bordje dat hij te koop is
  • Plaats een advertentie op Marktplaats
  • Plaats een oproep op een Facebook verkoop groep
  • Plaats een oproep op motor fora in Nederland
  • Vraag in je omgeving of er interesse is

Als deze opties niet werken dan kun je altijd nog beslissen om zelf de motor te houden. Wie weet krijg je de smaak van het motor rijden weer te pakken en wil je de motor niet meer verkopen.

(Visited 552 times, 1 visits today)