Scooters zijn een heel handig vervoersmiddel. Vind je het tijd worden om je scooter van de hand te doen, dan heb je er verschillende manieren van verkoop ter beschikking. Het meest gebruikte middel tegenwoordig, is online snel de scooter verkopen. Het is snel, eenvoudig en binnen 24 uur heb je een bod voor je scooter.

Snel scooter verkopen

✓ verkopen in jouw woonplaats

✓ Altijd een goed bod

✓ Gebruik meerdere opties

Ikwilvanmijnautoaf.nl

 Bekijk Reviews Gratis Bod Opvragen

Een van Nederlands bekendste auto inkopers is ikwilvanmijnautoaf.nl. Via deze aanbieder krijg jij binnen 24 uur een bod op je auto. Of je nou een vrij nieuwe auto wilt verkopen of een sloop auto, jij krijgt gegarandeerd een bod!

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur een bod
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen caravans

Wijkopenautos.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto's. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

 

Wijkopenautos.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Koopt alleen auto's
- Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

OSW.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

OSW is de speler om zorgeloos je auto of ander voertuig aan te verkopen. Het bedrijf koopt auto's, maar ook motoren, caravans, camper en boten op. Je auto is aangemeld binnen enkele minuten en binnen 24 uur heb je een bod binnen. Je kan hier betrouwbaar en snel je voertuig verkopen.

 

OSW.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen sloop/schade auto's

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto's en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

 

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen andere voertuigen
- Minder bekend in Nederland

247autoverkopen.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

247autoverkopen.nl is een kleinere speler in de auto opkoopmarkt. Ook deze partij koopt auto's in, maar ook alleen auto's en geen andere voertuigen. Zo kan je hier eenvoudig je tweedehands auto verkopen, maar ook je sloop of schade auto bijvoorbeeld. Binnen 24 uur krijg je vrijblijvend een bod binnen!

 

247autoverkopen.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Koopt alleen auto's
- Geen andere voertuigen
- Kleiner dealernetwerk

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto's is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto's te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto's verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

 

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
- Kosten aan verbonden
- Vreemde aan de deur
- Duurt lang voordat verkocht is

Wat biedt Autoverkoopsites.com

Alhoewel de verkoop van een scooter, in vergelijking met een auto, relatief minder zal opleveren, ga je als eigenaar toch de nodige moeite doen, om de beste deal te vinden voor je scooter. Autoverkoopsites.com helpt je daarbij een handje, door een overzicht te geven van websites, waar je allemaal terecht kunt voor het aanbieden van je scooter. Het zoekwerk wordt je bespaard, het enige dat je doet, is nagaan, waar je je scooter het best op kunt adverteren. Belangrijk hierbij is, dat je je afvraagt hoelang je wilt doen over de verkoop van je scooter. Aan de hand daarvan, zal Autoverkoopsites.com een overzicht geven.

De twee beste partijen om een scooter te verkopen online zijn:

Verkoopopties

De meest bekende optie, is het plaatsen van een advertentie via een van de adverteer websites. Daar betaal je meestal eenmalig voor. Zorg er wel voor dat je een duidelijke advertentie plaatst; potentiële kopers zullen in direct contact treden met jouw en incorrecte informatie, kan het verkoopproces onnodig verlengen. Degenen die voor deze optie kiezen, zullen erop moeten rekenen, dat het wat tijd zal kosten, voordat de juiste deal is gevonden en alle zaken rond zijn. Wil je weinig tijd kwijt aan onderhandelingen en verkoop, dan kun je het best kiezen voor inkoopsites.

Daar wordt er geboden op je scooter en kun je binnen 48 uur een deal sluiten. Een andere optie, die minder vaak voorkomt, is leasen. Bij het leasen verkoop je je scooter, ontvangt het geld en rijdt er achteraf, toch nog op. Je betaald er dan wel maandelijks, een bepaald bedrag voor.

Hoe werkt het?

De procedure op Autoverkoopsites.com is makkelijk te volgen. Ten eerste geef je aan, wat je wilt verkopen. Kies in dit geval voor de categorie “Scooter”. Vervolgens geef je aan hoe snel je de scooter wenst te verkopen en vraag je eventueel naar een gratis bod. Aan de hand daarvan, kun je bepalen, wat de beste deal is voor jouw en waar je je scooter wilt verkopen. Ook kan je de motor verkopen via Autoverkoopsites.com

Tot slot

Ook voor het verkopen van je scooter, kun je Autoverkoopsites.com raadplegen. Je krijgt met een klik op het scherm, een overzicht van de opties en kunt vervolgens vrijblijvend een bod op vragen bij verschillende partijen. Om ten slotte het meeste aan je scooter over te houden!

Globaal blok

Scooter verkopen
4.8 (95%) 20 votes