AutoVerkoopSites.com

Auto met kapotte motor verkopen

Ontdek de waarde

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto-verkopen

Auto met defecte motor verkopen

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Auto verkoop sites

Hou je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Waar een ieder bij de aankoop van een auto het onderste uit de kan wilt halen voor niet alleen de prijs, maar zeker ook de complete staat van de auto, zijn er weer anderen waar een defect geen probleem vormt bij de aankoop. Zelfs een auto met kapotte motor verkopen is prima te doen en is de doelgroep voor dit soort voertuigen weer anders dan de “gangbare”. Zo een auto met defecte motor is namelijk niet rijbaar en komen er nogal wat kosten erbij om de auto te kunnen transporteren en eventueel te laten repareren.

Auto verkopen met kapotte motor

Een defecte auto zal veel minder waard zijn dan eentje die nog goed rijdbaar is en is het daarom ook de vraag waarom je de auto in zo een defecte staat kwijt wilt raken. Een kleine reparatie is er soms alleen voor nodig om de auto weer in een goed werkende staat te krijgen en raak je de auto zo ook eerder kwijt. Echter, zijn in sommige gevallen de kosten zo hoog dat dit niet rendabel is om te doen. Bijvoorbeeld in het geval van een kapotte motor. In dat geval kan je de auto met kapotte motor verkopen.

Het gebeurt soms echter dat de kosten voor de reparatie relatief hoog zullen uitvallen en de eigenaar er dus niet veel zin in heeft om die investering te plegen. Je weet immers ook niet of de extra kosten die er gemaakt zullen worden wel bij een verkoop “eruit” gehaald zullen worden. Bovendien kan de auto best wel aan vervanging toe zijn en is de auto met defecte motor verkopen de beste oplossing. Na het besluit tot verkoop genomen te hebben zijn er een aantal manieren beschikbaar om de auto aan de man te brengen. Zo is een advertentie plaatsen nog altijd de populairste optie, maar kan de auto ook aan de sloop worden verkocht. Het ligt er in principe allemaal aan hoe snel je de auto kwijt wilt raken en tegen welke prijs. Zo valt verkoop aan een particulier nog altijd het voordeligst uit, maar zal je daar wel wat meer tijd voor moeten uittrekken.

Auto met defecte motor verkopen, wat krijg ik daar voor?

Verkoop aan een autosloperij of andersoortig opkoopbedrijf is soms binnen een dag geregeld en wordt de auto ook nog netjes opgehaald. Je hoeft bovendien niet uit huis te gaan en wordt het geld meestal contact aan jou overhandigd. Let er wel op dat de prijs wel wat lager zal liggen (het bedrijf moet er namelijk ook nog wat winst uit zien te halen). Defecte auto opkopers zijn dezelfde partijen als een schadeauto inkoop partij. Zij kopen alle voertuigen die niet meer goed functioneren.

Een middenweg wordt soms gevonden door mee te doen aan een autoveiling. Zelfs met een defecte motor mag de auto dus worden aangemeld voor participatie en kan de verkoop afhankelijk van wat er geboden wordt snel worden gesloten.

Een auto verkopen met een defecte motor hoeft dus helemaal geen reden tot paniek te zijn om een koper voor de auto te vinden. Je auto verkopen kan op genoeg verschillende manieren. De prijs/tijdsduur waar dat tegen zal gebeuren zijn dan weer persoonsgebonden. Een verkoop aan een opkoopbedrijf is altijd nog het snelst en hoef je vaak daarvoor niet eens uit huis. Hou er dan wel rekening mee dat de prijs ook wat lager zal uitvallen. Vraag altijd naar het vrijwaringsbewijs omdat de kans groot is dat de auto na reparatie weer gewoon aan het verkeer deel zal mogen nemen.

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact