U
h
Z

Auto met defecte motor verkopen

Vraag vrijblijven een bod op

✔ Binnen 24 uur prijs binnen
✔ Geheel vrijblijvend
✔ Snel en veilig

Auto met kapotte motor verkopen

Ontdek de waarde

Auto verkoop sites

Hou je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

 

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto’s en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

 

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Geen andere voertuigen
Minder bekend in Nederland

247autoverkopen.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

247autoverkopen.nl is een kleinere speler in de auto opkoopmarkt. Ook deze partij koopt auto’s in, maar ook alleen auto’s en geen andere voertuigen. Zo kan je hier eenvoudig je tweedehands auto verkopen, maar ook je sloop of schade auto bijvoorbeeld. Binnen 24 uur krijg je vrijblijvend een bod binnen!

 

247autoverkopen.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Koopt alleen auto’s
Geen andere voertuigen
Kleiner dealernetwerk

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto’s is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto’s te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto’s verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

 

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
Kosten aan verbonden
Vreemde aan de deur
Duurt lang voordat verkocht is

Waar een ieder bij de aankoop van een auto het onderste uit de kan wilt halen voor niet alleen de prijs, maar zeker ook de complete staat van de auto, zijn er weer anderen waar een defect geen probleem vormt bij de aankoop. Zelfs een auto met kapotte motor verkopen is prima te doen en is de doelgroep voor dit soort voertuigen weer anders dan de “gangbare”. Zo een auto met defecte motor is namelijk niet rijbaar en komen er nogal wat kosten erbij om de auto te kunnen transporteren en eventueel te laten repareren.

Auto verkopen met kapotte motor

Een defecte auto zal veel minder waard zijn dan eentje die nog goed rijdbaar is en is het daarom ook de vraag waarom je de auto in zo een defecte staat kwijt wilt raken. Een kleine reparatie is er soms alleen voor nodig om de auto weer in een goed werkende staat te krijgen en raak je de auto zo ook eerder kwijt. Echter, zijn in sommige gevallen de kosten zo hoog dat dit niet rendabel is om te doen. Bijvoorbeeld in het geval van een kapotte motor. In dat geval kan je de auto met kapotte motor verkopen.

Het gebeurt soms echter dat de kosten voor de reparatie relatief hoog zullen uitvallen en de eigenaar er dus niet veel zin in heeft om die investering te plegen. Je weet immers ook niet of de extra kosten die er gemaakt zullen worden wel bij een verkoop “eruit” gehaald zullen worden. Bovendien kan de auto best wel aan vervanging toe zijn en is de auto met defecte motor verkopen de beste oplossing. Na het besluit tot verkoop genomen te hebben zijn er een aantal manieren beschikbaar om de auto aan de man te brengen. Zo is een advertentie plaatsen nog altijd de populairste optie, maar kan de auto ook aan de sloop worden verkocht. Het ligt er in principe allemaal aan hoe snel je de auto kwijt wilt raken en tegen welke prijs. Zo valt verkoop aan een particulier nog altijd het voordeligst uit, maar zal je daar wel wat meer tijd voor moeten uittrekken.

Auto met defecte motor verkopen, wat krijg ik daar voor?

Verkoop aan een autosloperij of andersoortig opkoopbedrijf is soms binnen een dag geregeld en wordt de auto ook nog netjes opgehaald. Je hoeft bovendien niet uit huis te gaan en wordt het geld meestal contact aan jou overhandigd. Let er wel op dat de prijs wel wat lager zal liggen (het bedrijf moet er namelijk ook nog wat winst uit zien te halen). Defecte auto opkopers zijn dezelfde partijen als een schadeauto inkoop partij. Zij kopen alle voertuigen die niet meer goed functioneren.

Een middenweg wordt soms gevonden door mee te doen aan een autoveiling. Zelfs met een defecte motor mag de auto dus worden aangemeld voor participatie en kan de verkoop afhankelijk van wat er geboden wordt snel worden gesloten.

Een auto met defecte motor verkopen hoeft dus helemaal geen reden tot paniek te zijn om een koper voor de auto te vinden. Er zijn genoeg manieren om de auto in zo een staat te kunnen verkopen. De prijs/tijdsduur waar dat tegen zal gebeuren zijn dan weer persoonsgebonden. Een verkoop aan een opkoopbedrijf is altijd nog het snelst en hoef je vaak daarvoor niet eens uit huis. Hou er dan wel rekening mee dat de prijs ook wat lager zal uitvallen. Vraag altijd naar het vrijwaringsbewijs omdat de kans groot is dat de auto na reparatie weer gewoon aan het verkeer deel zal mogen nemen.

Autoverkoopsites.com - Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend