AutoVerkoopSites.com

Sloopauto verkopen aan autosloperij

Ontdek de waarde

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto

Autosloperij

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Autosloperijen Nederland

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Autosloperij

Een autosloperij is voor velen een plek waar auto’s naar hun laatste “rustplaats” worden begeleidt en waar er in de ogen van velen ook een chaotische situatie heerst. Niets is echter minder waar, een auto sloperij is niet alleen een plek waar jij jouw sloopauto verkopen kan, een autosloperij is een ware goudmijn voor degenen die op zoek zijn naar onderdelen tegen een voordelige prijs. Maar niet alleen de prijs speelt een rol voor het gaan naar een sloperij. Soms zijn bepaalde onderdelen niet meer nieuw te krijgen en is een autosloperij de enigste plek waar je die nog kunt vinden.

Hoe komen autosloperijen aan hun auto’s?

De toevoer van auto’s naar autosloperijen komt vanuit verschillende bronnen. Zo is er de groep schade auto’s waar een autosloperij zeker nog bruikbare onderdelen van kan halen. Vaker zijn de onderdelen afkomstig van een schade auto relatief nieuw en dus ook geschikt voor auto’s met een hoog bouwjaar. Er is echter wel sprake van zware concurrentie tussen de verschillende sloperijen voor dit soort auto’s omdat de onderdelen ook veel gevraagd zijn en dus zeker niet op de rekken zullen blijven liggen.

Een andere bron van sloopauto’s voor autosloperijen is ook van particulieren en bedrijven die over auto’s beschikken die in hun ogen al afgeschreven zijn. Het gaat bij deze groep wel aan sloperij auto’s die technisch vaak al aan het einde van hun leven zijn. Deze partijen verkopen auto’s aan de autosloperijen.

Sommige auto sloperij zijn gespecialiseerd in bepaalde merken

Omdat het aantal merken en modellen auto’s wel heel erg groot is zijn bepaalde auto sloperij en zich gaan specialiseren. Deze specialisatie zorgt ervoor dat vooral de klanten heel goed weten waar ze naartoe kunnen gaan wanneer ze een bepaald onderdeel zoeken. Zulke auto sloperijen bieden doorgaans wel meer aan voor het type auto waar ze op naar zoek zijn dan sloperijen die alle soorten auto’s accepteren. Soms is er ook sprake van samenwerking tussen verschillende sloperijen en ben je als klant zeker wel geholpen omdat dankzij het netwerk van zo een auto sloperij, de kans veel groter is dat het onderdeel waar je naar op zoek bent gevonden zal worden.

Sommige sloperijen kunnen ook onderdelen uit het buitenland laten halen

De dienstverlening van bepaalde auto sloperijen gaat verder dan alleen lokaal op zoek te gaan naar onderdelen. Het kan soms gebeuren dat een betreffend onderdeel niet te vinden is op de sloop. Echter wil je als eigenaar wel ervoor zorgen dat jouw auto weer rijklaar wordt gemaakt. Omdat bij elke moderne sloperij alle onderdelen in voorraad digitaal zijn opgeslagen, kan een onderdeel ook heel gemakkelijk worden opgevraagd bij een sloperij in het buitenland die het onderdeel wel in voorraad heeft.

Een autosloperij is naast het vinden van noodzakelijke onderdelen ook voor velen een bron voor het vinden van leuke accessoires zoals een leuke spoiler of misschien een setje sportvelgen. Het is daarom altijd ook heel belangrijk om altijd bij een aantal sloperijen langs te gaan om de beste prijs te vinden voor een onderdeel of accessoire.

11822675154_0fd6ee4147_b-300x200

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact