U
h
Z

Sloopauto verkopen

Vraag vrijblijven een bod op

✔ Binnen 24 uur prijs binnen
✔ Geheel vrijblijvend
✔ Snel en veilig

Sloopauto verkopen aan autosloperij

Ontdek de waarde

Autosloperijen Nederland

Hou je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

 

Ikwilvanmijnautoaf.nl

 Bekijk Reviews Gratis Bod Opvragen

Een van Nederlands bekendste auto inkopers is ikwilvanmijnautoaf.nl. Via deze aanbieder krijg jij binnen 24 uur een bod op je auto. Of je nou een vrij nieuwe auto wilt verkopen of een sloop auto, jij krijgt gegarandeerd een bod!

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur een bod
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
 Geen caravans

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto’s en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

 

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Geen andere voertuigen
Minder bekend in Nederland

247autoverkopen.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

247autoverkopen.nl is een kleinere speler in de auto opkoopmarkt. Ook deze partij koopt auto’s in, maar ook alleen auto’s en geen andere voertuigen. Zo kan je hier eenvoudig je tweedehands auto verkopen, maar ook je sloop of schade auto bijvoorbeeld. Binnen 24 uur krijg je vrijblijvend een bod binnen!

 

247autoverkopen.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Koopt alleen auto’s
Geen andere voertuigen
Kleiner dealernetwerk

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto’s is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto’s te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto’s verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

 

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
Kosten aan verbonden
Vreemde aan de deur
Duurt lang voordat verkocht is

Autosloperij

Een autosloperij is voor velen een plek waar auto’s naar hun laatste “rustplaats” worden begeleidt en waar er in de ogen van velen ook een chaotische situatie heerst. Niets is echter minder waar, een auto sloperij is niet alleen een plek waar jij jouw sloopauto verkopen kan, een autosloperij is een ware goudmijn voor degenen die op zoek zijn naar onderdelen tegen een voordelige prijs. Maar niet alleen de prijs speelt een rol voor het gaan naar een sloperij. Soms zijn bepaalde onderdelen niet meer nieuw te krijgen en is een autosloperij de enigste plek waar je die nog kunt vinden.

Hoe komen autosloperijen aan hun auto’s?

De toevoer van auto’s naar autosloperijen komt vanuit verschillende bronnen. Zo is er de groep schade auto’s waar een autosloperij zeker nog bruikbare onderdelen van kan halen. Vaker zijn de onderdelen afkomstig van een schade auto relatief nieuw en dus ook geschikt voor auto’s met een hoog bouwjaar. Er is echter wel sprake van zware concurrentie tussen de verschillende sloperijen voor dit soort auto’s omdat de onderdelen ook veel gevraagd zijn en dus zeker niet op de rekken zullen blijven liggen.

Een andere bron van sloopauto’s voor autosloperijen is ook van particulieren en bedrijven die over auto’s beschikken die in hun ogen al afgeschreven zijn. Het gaat bij deze groep wel aan sloperij auto’s die technisch vaak al aan het einde van hun leven zijn. deze partijen verkopen auto’s aan de autosloperijen

Sommige auto sloperij zijn gespecialiseerd in bepaalde merken

Omdat het aantal merken en modellen auto’s wel heel erg groot is zijn bepaalde auto sloperij en zich gaan specialiseren. Deze specialisatie zorgt ervoor dat vooral de klanten heel goed weten waar ze naartoe kunnen gaan wanneer ze een bepaald onderdeel zoeken. Zulke auto sloperijen bieden doorgaans wel meer aan voor het type auto waar ze op naar zoek zijn dan sloperijen die alle soorten auto’s accepteren. Soms is er ook sprake van samenwerking tussen verschillende sloperijen en ben je als klant zeker wel geholpen omdat dankzij het netwerk van zo een auto sloperij, de kans veel groter is dat het onderdeel waar je naar op zoek bent gevonden zal worden.

Sommige sloperijen kunnen ook onderdelen uit het buitenland laten halen

De dienstverlening van bepaalde auto sloperijen gaat verder dan alleen lokaal op zoek te gaan naar onderdelen. Het kan soms gebeuren dat een betreffend onderdeel niet te vinden is op de sloop. Echter wil je als eigenaar wel ervoor zorgen dat jouw auto weer rijklaar wordt gemaakt. Omdat bij elke moderne sloperij alle onderdelen in voorraad digitaal zijn opgeslagen, kan een onderdeel ook heel gemakkelijk worden opgevraagd bij een sloperij in het buitenland die het onderdeel wel in voorraad heeft.

Een autosloperij is naast het vinden van noodzakelijke onderdelen ook voor velen een bron voor het vinden van leuke accessoires zoals een leuke spoiler of misschien een setje sportvelgen. Het is daarom altijd ook heel belangrijk om altijd bij een aantal sloperijen langs te gaan om de beste prijs te vinden voor een onderdeel of accessoire.

Autoverkoopsites.com - Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend