AutoVerkoopSites.com

Autosloperij Den Haag

Ontdek de waarde

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto

Autosloop Den Haag

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Autosloperijen Den Haag

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Om een autosloperij in deze tijd van zware concurrentie succesvol te kunnen draaien moet je wel van goede huize komen en vormt autosloperij Den Haag daar geen uitzondering op. Denk maar aan de vele mogelijkheden die er zijn om een sloopauto kwijt te raken en zorgt dit ervoor dat men soms wel snel geneigd is om naar de concurrent te stappen. Daar heeft men gelukkig wel het juiste antwoordt op gevonden en komt dat in de vorm van niet alleen de aangeboden prijzen, maar ook de service erom heen.

Kosteloos een offerte aanvragen is ook geen probleem

Een ieder die zo een sloopauto ter verkoop aanbiedt is altijd wel benieuwd naar de prijs die ervoor gegeven zal worden. Daar zijn er grote verschillen te merken tussen de verschillende autosloperijen. Bij autodemontage bedrijf Den Haag pakt men het transparant aan en is het mogelijk dat de offerte kosteloos aangevraagd zal worden. Omdat zo een sloopauto in de meeste gevallen niet meer gereden mag of kan worden, is er altijd de mogelijkheid aanwezig dat men zelf langsloopt om de auto te bezichtigen. Eenvoudiger kan het niet en kan de koop gelijk gesloten worden indien men instemt met de prijs. Omdat we ook alles in huis hebben betreffende het transport van zo een auto, kan die zonder bijkomende kosten voor de eigenaar naar de sloperij gebracht worden.

Eenmaal op de sloop begint het echte werk

Omdat men bij het bezichtigen van de auto al een snelle evaluatie heeft gemaakt, kan het slopen gericht plaatsvinden. Zo weet men bijvoorbeeld dat de motor nog in een goede staat bevindt en zal men de bruikbare delen het eerst eruit halen. Geen snijbranders of werkhamers komen daar aan te pas, maar gewoon gereedschap om alles zonder te beschadigen te verwijderen. Wat overblijft, is dan het gedeelte welke bestemd is voor de schroothoop en zal er een selectie plaats moeten vinden van alle soorten materialen. Dat zijn er nogal veel bij een moderne auto en vertegenwoordigen al deze materialen in een sloopauto nog altijd een grote waarde. Niet zelden worden ze weer gebruikt voor de fabricage van andere (auto) onderdelen.

Twijfel dus niet te lang met de verkoop van de sloopauto en merk daarbij gelijk op dat de aangeboden prijs bij een goed geordende sloperij altijd mee zal vallen. De auto wordt tot aan huis opgehaald en vindt ook de afhandeling van al het papierwerk ter plekke plaats. Sneller kan het dus niet en zal de sloopauto daarna nog voor vele auto’s een tweede leven betekenen door de goedkope tweedehandse onderdelen afkomstig ervan.

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact