AutoVerkoopSites.com

Verschil kleine en grote beurt

Krijg snel een bod binnen

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
toyota-verkopen

Wat is het verschil tussen een grote en een kleine beurt?

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Auto verkoop sites

Ben je van plan om je auto te verkopen? Inmiddels zijn er vele verschillende auto verkoop sites. Maar op welke auto verkoop site heb je het meeste kans van slagen? Op Autoverkoopsites.com vergelijken wij de verschillende auto advertentie websites van Nederland. Zo hoef jij niet alle websites langs te gaan voor informatie, maar kun je direct je advertentie plaatsen op de juiste verkoopsite.

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-osw

OSW.nl

OSW.nl is een autoverkoop website waarmee je gratis en snel een vrijblijvend bod op je auto krijgt. Niet alleen je auto kun je hier verkopen. Ook je camper, motor, caravan of boot kun je hier te koop aanbieden. Zodra je je auto aanmeld gaat het team van OSW voor je aan de slag. Binnen 24 uur ontvang jij een bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Je kunt dus zelf kiezen of je voor dit bedrag je voertuig wilt verkopen of het toch liever houdt.

OSW.nl

9.4 uit 402 reviews

“Prima en snel”
Karin

 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Binnen 24 uur een bod
 • Alleen erkende bedrijven
 • Persoonlijke aandacht

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Verschil grote beurt en kleine beurt

Heb je je ooit afgevraagd waarom elke onderhoudsbeurt aan je auto verschillend is? Wij geven je alle details over het verschil tussen een kleine en een grote onderhoudsbeurt.

Het belangrijkste verschil grote en klein beurt is de hoeveelheid tijd en onderdelen die nodig zijn om het specifieke onderhoudsschema van het voertuig uit te voeren. Zo wordt er bij een grote beurt veel intensieve gekeken naar de auto. Bij een kleine beurt wordt er logischerwijs naar minder punten gekeken. Een kleine beurt is daarom ook een stuk goedkoper dan een grote beurt. Maar er is nog veel meer om rekening mee te houden. Wij leggen het je uit. 

Kleine beurt 

Een kleine onderhoudsbeurt omvat doorgaans een relatief kleine voertuiginspectie en diagnostische controles, het vervangen van motorolie en filter, het smeren van het voertuig en het checken van de banden. Er worden gemiddeld zo’n 30 punten gecontroleerd. 

Als ruwe richtlijn is een kleine beurt elke 10.000 km of elk jaar nodig. Dit hangt echter af van het voertuig, de eisen van de fabrikant, het motortype en hoe intensief je je voertuig gebruikt.

Grote beurt

Bij een grote beurt wordt er uitgebreid naar je auto gekeken en op zeker zo’n 80 punten gecontroleerd. Een grote onderhoudsbeurt omvat onder andere het vervangen van transmissieolie, waarmee de systemen worden gesmeerd die het vermogen van de aandrijfas overbrengen op de wielassen. Je kunt ook rekenen op het controleren en vervangen van rem- en koppelingsvloeistof, het afstellen van de klepspeling om ervoor te zorgen dat de belangrijkste onderdelen in je motor in optimale conditie blijven. Het is ook het moment om wiellagervet te controleren en te vervangen, om maar een paar van de extra zaken te noemen die nodig zijn.

Ook weer afhankelijk van het voertuig, de eisen van de fabrikant en het motortype kun je rekenen op een grote onderhoudsbeurt na twee kleine, dus ongeveer om de drie jaar of elke 30.000 km. 

Verschil grote en kleine beurt kosten

Wat zijn nou eigenlijk de kosten van een kleine en grote beurt? Iedere autobezitter weet dat hij geld moet reserveren voor onderhoud. Hoeveel dat precies is, is afhankelijk van verschillende factoren. De kosten van een beurt variëren sterk. De prijs van een beurt is namelijk afhankelijk van het type auto, de leeftijd en de gebruiksintensiteit. Daarnaast heeft ook de rijstijl invloed op de kosten van een beurt voor jouw auto. Het is aan te raden voor de kosten van een kleine beurt zo’n €200,- te reserveren. Voor een grote beurt is het raadzaam om zo’n €500,- te reserveren. 

Waarom een beurt op z’n tijd belangrijk is

Regelmatig onderhoud kan helpen om potentiële problemen te identificeren voordat het echte problemen worden. Onderhoud zorgt ervoor dat essentiële controles worden uitgevoerd op kritieke voertuigonderdelen en dat deze vitale onderdelen je niet in de steek laten wanneer je ze het meest nodig hebt. Regelmatig onderhoud geeft je de zekerheid dat je auto in goede staat verkeert.

Door de onderdelen van jouw auto te onderhouden, voorkom je niet alleen slijtage, maar ook dat je ineens voor onvoorziene, hoge kosten komt te staan. Plots een aantal onderdelen moeten laten vervangen kost al snel € 1.000,- of meer. Een grote of kleine beurt bespaart je vaak dit soort onaangename verrassingen.

Ook als je je auto wilt verkopen is het natuurlijk belangrijk om een consistente en regelmatige onderhoudsgeschiedenis te hebben. Dit zal namelijk de doorverkoopwaarde van je auto drastisch verbeteren. 

Kortom: regelmatig onderhoud aan je auto zal ongetwijfeld de levensduur ervan verbeteren. Bovendien, als je je auto wilt verkopen zal een bewijs van regelmatig onderhoud – of nog beter een volledige onderhoudsgeschiedenis – waarschijnlijk meer potentiële kopers aantrekken.

Waarom AutoVerkoopSites?

Je weet nu het verschil kleine en grote beurt. Daarnaast hebben we een aantal goede redenen waarom jij jouw auto zou moeten verkopen via Autoverkoopsites. Ten eerste is het geheel vrijblijvend en gratis, je zit dus nergens aan vast. Wanneer jij jouw kenteken hebt aangemeld, nemen we binnen 24 uur nemen contact met je op over de waarde van de auto. Er wordt dan meteen een bod gedaan, aan jou de keuze of je deze accepteert. Snel en zorgeloos! Waar wacht je nog op? Bekijk op ons website direct de beste auto opkopers. Selecteer de gewenste provincie en vind de beste optie(s) om jouw auto te verkopen.

keys_key_lock_security_home_access_success_secure-1176760.jpgd_-e1540905382867

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact