AutoVerkoopSites.com

Lease auto verkopen

Krijg snel een bod binnen

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto

Lease auto verkopen

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Auto verkoop sites

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-osw

OSW.nl

OSW.nl is een autoverkoop website waarmee je gratis en snel een vrijblijvend bod op je auto krijgt. Niet alleen je auto kun je hier verkopen. Ook je camper, motor, caravan of boot kun je hier te koop aanbieden. Zodra je je auto aanmeld gaat het team van OSW voor je aan de slag. Binnen 24 uur ontvang jij een bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Je kunt dus zelf kiezen of je voor dit bedrag je voertuig wilt verkopen of het toch liever houdt.

OSW.nl

9.4 uit 402 reviews

“Prima en snel”
Karin

 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Binnen 24 uur een bod
 • Alleen erkende bedrijven
 • Persoonlijke aandacht

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Leasen wordt vandaag de dag steeds populairder. Zowel zakelijk met een auto van de zaak, als privé met private lease. Het is booming business voor de leasemaatschappijen die al deze auto’s de weg op sturen. Maar wil jij je lease auto verkopen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder, want wij staan voor je klaar om je te helpen. 

Lease auto verkopen, mag dat?

Wat gebeurt er als je een leaseauto wilt verkopen? Mag je een leaseauto eigenlijk wel verkopen? Er zijn verschillende scenario’s denkbaar. Wij maken onderscheid tussen private lease, financial lease en als lease maatschappij. Elk scenario heeft namelijk andere eisen die belangrijk zijn om te weten als je je leaseauto wilt verkopen. 

Auto van de zaak of private lease auto verkopen

Wanneer je op dit moment bent gebonden aan een private lease contract, kan je niet zomaar je leaseauto verkopen. Leasewagens zijn dan namelijk tot en met de einddatum van het contract eigendom van de leasemaatschappij en dus niet verkoopbaar. Er bestaan drie verschillende soorten lease contracten:

 • Operational lease
 • Financial lease
 • Shortlease

Bij operational en shortlease is kenmerkend dat de auto in bezit is en blijft van de leasemaatschappij. Je leaset de auto voor een bepaald aantal maanden/jaren. Daarna lever je de auto weer in en kun je bijvoorbeeld een nieuw contract (met een nieuwe auto) afsluiten. Shortlease staat, zoals de naam al zegt, voor een kortere periode die wel vaak wat duurder is per maand, vanwege de looptijd. Met een dergelijk contract is het niet mogelijk om de auto te verkopen. Je bent immers geen eigenaar en zal dit ook nooit worden. Conclusie is: een leaseauto mag je dus pas verkopen als jij er eigenaar van bent. Daarvoor zult je dan het leasecontract moeten afkopen.

Financial lease auto verkopen

Wanneer je hebt gekozen voor financial lease maak je gebruik van een andere constructie. Dit is een vorm van leasen die vaak door ondernemers wordt gebruikt. Als je bijvoorbeeld een bedrijf hebt dat ten minste één voertuig nodig heeft, maar je hebt niet de financiële middelen om die te betalen, dan is finance lease een goede optie. Met een financial lease contract profiteer je namelijk van de fiscale voordelen voor de onderneming. Uiteraard kan je werkgever de auto financial leasen en dan aan jou hebben uitbesteed als auto van de zaak.

In een notendop is financiële leasing een manier om je auto te betalen, hoewel het voertuig toch eigendom blijft van de aanbieder. Het voertuig wordt dan verhuurd aan je bedrijf. Je kunt je auto dan gebruiken als bedrijfsmiddel, terwijl je een huur betaalt in plaats van een hele aflossing. Zie het als een hypotheek die je afsluit op een huis. Staat het contract op jouw naam, dan ben jij de eigenaar, maar de bank blijft onderpand. Met financial lease is precies hetzelfde het geval. Je koopt een leaseauto voor je onderneming, maar je betaalt deze in termijnen, waarbij de bank ook onderpand is. 

Zoals bij de meeste lease-opties wordt er maandelijks betaald. Deze kosten worden bepaald door te kijken hoeveel de oorspronkelijke kosten van het voertuig waren, hoe lang de lease duurt, de totale waarde en de eindbetaling. Veel mensen denken dat het gebaseerd is op de restwaarde van het voertuig, maar dat is niet altijd waar.

Zodra de termijnen zijn afgelopen, ben je volledig eigenaar van de leaseauto en kun je de auto lease verkopen. Mocht je de auto tussendoor willen verkopen, dan is het altijd nog mogelijk om het contract af te kopen. Wanneer dit is gebeurt, ben je vrij om de auto te verkopen. 

Een goede dealer om je leaseauto te verkopen is AutoVendi. Zij erom bekend goede prijzen te realiseren en je kunt via dit platform dan ook gemakkelijk je leaseauto verkopen. Ben je ervan overtuigd je leaseauto te verkopen? Meld je auto dan direct aan via het kenteken veld. 

Eigen auto leasen 

Je kunt er ook voor kiezen om je eigen voertuig te verkopen en er toch in te blijven rijden! Er zijn lease bedrijven waar jij je auto kunt inruilen voor geld en een lease contract. Ideaal wanneer je geld nodig hebt, maar je auto wilt houden. Bekijk de verschillende opties in het overzicht.

Gratis, veilig en snel je leaseauto verkopen

Ga vandaag nog akkoord met ons bod en je bent verzekerd van een snelle en veilige afhandeling van de verkoop van je leaseauto. We hebben drie goede redenen waarom jij jouw leaseauto moet verkopen via Autoverkoopsites. Het is geheel vrijblijvend en gratis, zo zit je nergens aan vast. Binnen 24 uur nemen we contact met je op over de waarde van de auto. Er wordt dan meteen een bod gedaan, aan jou de keuze of je deze accepteert. Daarnaast is het snel en zorgeloos. Op onze website zie je direct de beste auto opkopers. We hebben namelijk een overzicht gemaakt van de opties binnen je woonplaats. Selecteer de gewenste provincie en vind de beste optie(s) om jouw bedrijfsauto te verkopen. 

keys_key_lock_security_home_access_success_secure-1176760.jpgd_-e1540905382867

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact