AutoVerkoopSites.com

Auto verkopen aan garage zonder inruil

Krijg snel een bod binnen

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
toyota-verkopen

Auto verkopen aan garage zonder inruil

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Een auto verkopen met Autoverkoopsites.com

Wil jij je auto verkopen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het verkopen van jouw auto via AutoVerkoopSites? Lees dan snel verder, want wij staan voor je klaar om je te helpen. Bij ons kun je terecht om je auto te verkopen, maak gebruik van de vergelijker op onze website en vergelijk gemakkelijk verschillende auto verkoop sites. Zo kunnen we jouw auto voor een eerlijke prijs verkopen!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-osw

OSW.nl

OSW.nl is een autoverkoop website waarmee je gratis en snel een vrijblijvend bod op je auto krijgt. Niet alleen je auto kun je hier verkopen. Ook je camper, motor, caravan of boot kun je hier te koop aanbieden. Zodra je je auto aanmeld gaat het team van OSW voor je aan de slag. Binnen 24 uur ontvang jij een bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Je kunt dus zelf kiezen of je voor dit bedrag je voertuig wilt verkopen of het toch liever houdt.

OSW.nl

9.4 uit 402 reviews

“Prima en snel”
Karin

 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Binnen 24 uur een bod
 • Alleen erkende bedrijven
 • Persoonlijke aandacht

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Ben je van plan om je auto te verkopen? Snel, gemakkelijk en voor een goede prijs kun jij je auto verkopen via auto verkoop sites. Wij vergelijken de verschillende autoadvertentie websites van Nederland. Dit scheelt je veel werk, je kunt namelijk direct je advertentie plaatsen. Geheel gratis en vrijblijvend. 

Een auto verkopen kan tegenwoordig op veel verschillende manieren. De een is wat omslachtiger dan de ander en voor de ene krijg je misschien meer geld, maar ben je er ook veel tijd aan kwijt. Tijd die je natuurlijk veel liever aan andere zaken besteed. Je hebt de keuze uit verschillende manieren om je auto te verkopen.

De meeste autobezitters kiezen voor de opties zelf verkopen (al dan niet via een platform) of verkopen via de garage.

Auto zelf verkopen

Je auto verkopen aan iemand binnen je netwerk is misschien wel de snelste, gemakkelijkste manier. Ook krijg je meestal meer voor je auto als je hem zelf verkoopt. Met deze manier zul je het werk echter wel zelf moeten doen om de juiste koper te vinden en over een concrete verkoopprijs te onderhandelen.

Er zijn een aantal manieren waarop je dit kunt doen. Knutsel een bericht op sociale media in elkaar en tag vrienden die misschien iemand kennen die geïnteresseerd is om te kopen. Je update kan gedeeld worden en binnen no-time heb je contact met een potentiële koper.

Een andere optie is een advertentie plaatsen op een platform als Marktplaats. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Toch wordt het onderhandelen wat je dan zelf moet doen, nog vaak als nadelig ervaren. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop.

Daarnaast bestaat natuurlijk de mogelijkheid om je auto te verkopen via een platform als het onze. Op Autoverkoopsites.com vergelijken wij de verschillende auto advertentie websites van Nederland. Zo hoef jij niet alle websites langs te gaan voor informatie, maar kun je direct je advertentie plaatsen op de juiste verkoopsite.

Nog een andere mogelijkheid is je auto verkopen aan een garage. Dit kan zowel met als zonder inruil.

Verkopen aan de garage met inruil

Je auto verkopen met inruil betekent dat je de ene auto inwisselt (ruilt dus) voor de andere auto. Heel veel mensen kiezen voor het gemak van een oude auto inruilen voor een nieuwe auto. Je hoeft op deze manier namelijk geen advertentie te plaatsen op internet en je hebt geen mensen aan de deur die een proefrit willen maken. Daarnaast hoef je meestal niet te onderhandelen. Maar voor gemak betaal je natuurlijk wel een prijs, je krijgt vrijwel altijd minder geld voor de auto die je wilt inruilen dan wanneer je de auto aan een particulier zou verkopen. Toch blijft da altijd het gegeven: wat je voor de auto terug krijgt, hangt af van de waarde, de tijd wanneer je de auto verkoopt en de populariteit.

Auto verkopen zonder inruil

Je oude auto verkopen aan een garage zonder inruil levert vaak de hoogste prijs op. De prijs die het autobedrijf voor jouw oude auto betaalt als je hem wel zou inruilen, de inruilwaarde, is vrijwel altijd lager dan wanneer je de auto verkoopt zonder dat er sprake is van inruil. Het autobedrijf wil er bij verkoop namelijk ook wat op verdienen. De hoogste prijs ontvang je over het algemeen dan ook als je je auto direct verkoopt aan een geïnteresseerde koper.

Dit is echter niet iets wat over het algemeen veel voorkomt. Waarom zou je immers je auto aan een autogarage verkopen als je bij die garage niet ook een auto wilt terugkopen?

Meerdere kopers

Wil je er zeker van zijn dat je de juiste prijs krijgt voor jouw auto en van veel voordelen kunt profiteren zoals geen gedoe, snel verkocht en geen onderhandelingen en proefritten in jouw auto? Meld je auto dan aan via ons kentekenveld en jouw auto is snel zonder inruilen aan een garage of dealer verkocht.

Waarom AutoVerkoopSites?

Waarom je auto verkopen via onze site? Het is geheel vrijblijvend en gratis, zo zit je nergens aan vast. Binnen 24 uur nemen we contact met je op over de waarde van de auto. Er wordt dan meteen een bod gedaan, aan jou de keuze of je deze accepteert. Daarnaast is het snel en zorgeloos. Je hoeft geen advertentie aan te maken of klanten af te handelen. Op onze website zie je direct de beste auto opkopers. We hebben namelijk een overzicht gemaakt van de opties binnen je woonplaats. Selecteer de gewenste provincie en vind de beste optie(s) om jouw bedrijfsauto te verkopen. 

keys_key_lock_security_home_access_success_secure-1176760.jpgd_-e1540905382867

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact