AutoVerkoopSites.com

Autosloperij Rotterdam

Ontdek de waarde

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto

Autosloop Rotterdam

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Autosloperijen Rotterdam

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Wie zijn auto rijp genoeg vindt voor de sloop, kan daarvoor altijd terecht om bij een sloperij langs te gaan. Daar weten ze wel raad met zo een auto en kan met een gerust hart gezegd  worden dat de auto voor een groot deel weer gebruikt kan worden. Dat gebeurt in de vorm van de vele onderdelen die weer verkocht zullen worden en wordt de rest voor het grootste deel gerecycled. Bijna niets gaat dus verloren en krijg je als verkoper van zo een auto altijd nog een aardig bedrag voor terug.

Men is er steeds op zoek naar sloopauto’s

Om zo een groot bedrijf draaiende te houden, is een constante aanvoer van sloopauto’s onmisbaar. Nu is dat alleen te bereiken wanneer men concurrerende prijzen kan aanbieden. Een ieder wil voor zijn auto, ook al is die voor de sloop bestemd, een goede prijs krijgen. Door slimme slooptechnieken waarbij men het uiterste uit de auto kan halen en een groot netwerk van afnemers voor de verschillende onderdelen, kan autosloperij Rotterdam het met gemak klaarspelen dat er voordelige opkoopprijzen aangeboden worden. Elke auto is er trouwens welkom, ook die al behoorlijk wat jaartjes achter de rug hebben of afkomstig zijn van een niet alledaags merk of model. Er zijn via de vele samenwerkende partners altijd kopers te vinden voor de vele onderdelen die bij de sloop vrijkomen.

Ordening maakt ook een groot deel uit van de taken van zo een sloperij

Wie denkt dat er alleen maar met zware gereedschappen gewerkt wordt bij een sloperij, heeft het glad mis. Het slopen zelf vormt namelijk maar een deel van een hele reeks aan werkzaamheden die nodig zijn om op een efficiënte wijze het bedrijf te draaien. Autodemontage bedrijf Rotterdam zorgt voor een goede administratie welke elke stap bijhoudt en is het van groot belang dat men op elk moment op de hoogte moet zijn van wat er allemaal beschikbaar is aan onderdelen. Klanten bellen namelijk steeds met verzoeken en wordt ook online steeds naar onderdelen gevraagd. De enige manier om dit op te vangen is door een volledig up to date systeemadministratie bij te houden.

Een autosloperij is dus een bedrijf die tal van taken tot haar portfolio mag rekenen, van het opkopen van auto’s tot aan het kunnen managen van de vele aanvragen voor onderdelen. Geen taak is echter te veel voor een geordend bedrijf en heeft dit ook invloed op de verschillende prijzen die er aangeboden/gevraagd worden.

Wil je graag jouw auto verkopen in Rotterdam? Dat kan via Autoverkoopsites! Via Autoverkoopsites kun je jouw op een eenvoudige en veilige manier verkopen.

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact