U
h
Z

Afgekeurde auto verkopen

Vraag vrijblijven een bod op

✔ Binnen 24 uur prijs binnen
✔ Geheel vrijblijvend
✔ Snel en veilig

Afgekeurde auto verkopen

Ontdek de waarde

Afgekeurde auto inkopers

Hou je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

 

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto’s en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

 

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Geen andere voertuigen
Minder bekend in Nederland

247autoverkopen.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

247autoverkopen.nl is een kleinere speler in de auto opkoopmarkt. Ook deze partij koopt auto’s in, maar ook alleen auto’s en geen andere voertuigen. Zo kan je hier eenvoudig je tweedehands auto verkopen, maar ook je sloop of schade auto bijvoorbeeld. Binnen 24 uur krijg je vrijblijvend een bod binnen!

 

247autoverkopen.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Koopt alleen auto’s
Geen andere voertuigen
Kleiner dealernetwerk

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto’s is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto’s te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto’s verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

 

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
Kosten aan verbonden
Vreemde aan de deur
Duurt lang voordat verkocht is

Om door de APK heen te gaan zijn er tal van voorwaarden die strikt opgevolgd dienen te worden en is het dus niet vreemd wanneer er punten worden gevonden waar de auto op afgekeurd zal worden. Nu is dat al helemaal geen probleem omdat het bij de meeste keuringsstations wel mogelijk is om het euvel gelijk te verhelpen. Dat kan soms zelfs binnen een dag en kan de auto vervolgens probleemloos door de keuring heen. Het is echter wel anders wanneer besloten wordt en als je een afgekeurde auto verkopen wilt. De twee meest bekende soorten afgekeurde auto’s zijn de sloopauto en de schadeauto.

Auto afgekeurd verkopen

Belangrijk om mee te nemen voor de verkoop, is de lijst waar er bij de APK op aangegeven is op welke punten de afkeuring heeft plaatsgevonden. Dat is namelijk van groot belang om aan te kunnen tonen wat de auto precies mankeert omdat men altijd zal vragen naar de reden dat de auto niet gekeurd is. Het is ook handig wanneer je een apk afgekeurde auto verkopen wil dat je de offerte erbij kan tonen. Zo heeft men gelijk een idee wat de reparaties zullen kosten. Het kunnen overtuigen van potentiële kopers is altijd de lastigste stap bij het verkopen van een afgekeurde auto. Plaats daarom ook zoveel als mogelijk advertenties op de verschillende verkoopsites. Wees daarbij eerlijk en geef vooraf aan dat het om een afgekeurde auto gaat.

De kans is anders groot dat men al bij het eerste contact aan zal geven niet meer geïnteresseerd te zijn. Ook over andere mankementen die aanwezig zijn, maar niet vermeld zijn, is het beter om dat gelijk aan te geven. Zo kom je gelijk betrouwbaar over en is dat zeker een eerste goede stap in de richting van het kunnen verkopen van de auto.

Afgekeurde auto inkopers

Waar de reparatie jouw handen vol geld zou kosten, is het wel anders gesteld voor een bedrijf. Die hebben immers toegang tot hun (eigen) garage en kunnen ook goedkoper aan de benodigde onderdelen komen. Zo een afgekeurde auto repareren is dus een koud kunstje voor hen en komt de belangstelling dan vaak ook vanuit deze hoek. Waar een particulier met een hoge dosis argwaan zo een auto zal bekijken, zal dat niet zo een groot zorgpunt vormen voor een bedrijf. Omdat men in de auto zal moeten investeren en er altijd nog een verhoogd risico aan verbonden is, zal de verkoopprijs van zo een afgekeurde auto niet op hetzelfde niveau zijn als eentje die wel gekeurd is. Ook kan er geen proefrit mee gemaakt worden en heeft dat ook zijn invloed op de prijs. Indien er sprake is van een paar kleine mankementen is het daarom beter om die te laten herstellen en de keuring vervolgens in orde te maken.

Dat scheelt allemaal een hoop moeite bij de verkoop en zal de prijs ook veel hoger komen te liggen. Indien de auto toch zonder keuring zal worden verkocht is het dus afwegen tussen een particulier of een bedrijf. Sta daarbij stevig in jouw schoenen om bij het onderhandelen toch een voordelige prijs te bereiken. Indien je echt een auto hebt die total loss is, dan kan je weinig onderhandelen helaas.

Autoverkoopsites.com - Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend