AutoVerkoopSites.com

Afgekeurde auto verkopen

Ontdek de waarde

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto-verkopen

Afgekeurde auto verkopen

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Afgekeurde auto inkopers

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-osw

OSW.nl

OSW.nl is een autoverkoop website waarmee je gratis en snel een vrijblijvend bod op je auto krijgt. Niet alleen je auto kun je hier verkopen. Ook je camper, motor, caravan of boot kun je hier te koop aanbieden. Zodra je je auto aanmeld gaat het team van OSW voor je aan de slag. Binnen 24 uur ontvang jij een bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Je kunt dus zelf kiezen of je voor dit bedrag je voertuig wilt verkopen of het toch liever houdt.

OSW.nl

9.4 uit 402 reviews

“Prima en snel”
Karin

 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Binnen 24 uur een bod
 • Alleen erkende bedrijven
 • Persoonlijke aandacht

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Om door de APK heen te gaan zijn er tal van voorwaarden die strikt opgevolgd dienen te worden en is het dus niet vreemd wanneer er punten worden gevonden waar de auto op afgekeurd zal worden. Nu is dat al helemaal geen probleem omdat het bij de meeste keuringsstations wel mogelijk is om het euvel gelijk te verhelpen. Dat kan soms zelfs binnen een dag en kan de auto vervolgens probleemloos door de keuring heen. Het is echter wel anders wanneer besloten wordt en als je een afgekeurde auto verkopen wilt. De twee meest bekende soorten afgekeurde auto’s zijn de sloopauto en de schadeauto.

Auto afgekeurd verkopen

Belangrijk om mee te nemen voor de verkoop, is de lijst waar er bij de APK op aangegeven is op welke punten de afkeuring heeft plaatsgevonden. Dat is namelijk van groot belang om aan te kunnen tonen wat de auto precies mankeert omdat men altijd zal vragen naar de reden dat de auto niet gekeurd is. Het is ook handig wanneer je een apk afgekeurde auto verkopen wil dat je de offerte erbij kan tonen. Zo heeft men gelijk een idee wat de reparaties zullen kosten. Het kunnen overtuigen van potentiële kopers is altijd de lastigste stap bij het verkopen van een afgekeurde auto. Plaats daarom ook zoveel als mogelijk advertenties op de verschillende verkoopsites. Wees daarbij eerlijk en geef vooraf aan dat het om een afgekeurde auto gaat.

De kans is anders groot dat men al bij het eerste contact aan zal geven niet meer geïnteresseerd te zijn. Ook over andere mankementen die aanwezig zijn, maar niet vermeld zijn, is het beter om dat gelijk aan te geven. Zo kom je gelijk betrouwbaar over en is dat zeker een eerste goede stap in de richting van het kunnen verkopen van de auto.

Afgekeurde auto inkopers

Waar de reparatie jouw handen vol geld zou kosten, is het wel anders gesteld voor een bedrijf. Die hebben immers toegang tot hun (eigen) garage en kunnen ook goedkoper aan de benodigde onderdelen komen. Zo een afgekeurde auto repareren is dus een koud kunstje voor hen en komt de belangstelling dan vaak ook vanuit deze hoek. Waar een particulier met een hoge dosis argwaan zo een auto zal bekijken, zal dat niet zo een groot zorgpunt vormen voor een bedrijf. Omdat men in de auto zal moeten investeren en er altijd nog een verhoogd risico aan verbonden is, zal de verkoopprijs van zo een afgekeurde auto niet op hetzelfde niveau zijn als eentje die wel gekeurd is. Ook kan er geen proefrit mee gemaakt worden en heeft dat ook zijn invloed op de prijs. Indien er sprake is van een paar kleine mankementen is het daarom beter om die te laten herstellen en de keuring vervolgens in orde te maken.

Dat scheelt allemaal een hoop moeite bij de verkoop en zal de prijs ook veel hoger komen te liggen. Indien de auto toch zonder keuring zal worden verkocht is het dus afwegen tussen een particulier of een bedrijf. Sta daarbij stevig in jouw schoenen om bij het onderhandelen toch een voordelige prijs te bereiken. Indien je echt een auto hebt die total loss is, dan kan je weinig onderhandelen helaas.

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact