AutoVerkoopSites.com

Total loss auto verkopen

Ontdek de waarde

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto

Total-loss auto verkopen

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Total loss auto inkopers

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Auto total loss verkopen

Na een zware aanrijding kan het gebeuren dat de auto total loss wordt verklaard. Dat betekent in ieder geval al dat de auto niet meer aan het verkeer deel mag nemen en vaak met een sleepauto vervoerd moet worden. Verkoop van zo een auto is dan voor velen de enige mogelijkheid en kan je er altijd nog een aardig bedrag voor krijgen. Het ligt er allemaal aan wat er precies beschadigd is aan de auto en wat er allemaal nog gebruikt kan worden.

Auto economisch total loss en dan?

Een auto kan of technisch, of auto economisch total loss worden verklaard. Bij het eerste geval is de schade zo intensief dat reparatie gewoon niet meer mogelijk is, ook al zou je er nog zoveel geld tegenaan willen gooien. De deformatie is vergaand en kan zelfs de beste werkplaats daar niets meer aan doen. Er is echter soms ook sprake van economisch total loss. Zoals de naam misschien laat vermoeden, zijn zulke auto’s technisch wel te repareren, maar zullen de kosten daarbij zo hoog oplopen in vergelijking met de waarde van de auto, dat het als niet rendabel wordt geacht om de stap te nemen. De beoordeling om welke vorm van total loss het gaat wordt vaak door de verzekering gedaan en krijg je er ook een verklaring bij. Wie het beter aan wilt pakken, kan ook een auto taxatie laten maken. Het is anders wel moeilijk om een prijs vast te kunnen stellen. Door een taxatie wordt de waarde auto total loss berekend.

Aan wie de total loss auto verkopen?

Na het hebben bepaald van een richtprijs (door taxatie of gewoon een schatting te maken van de waarde van alle bruikbare componenten) is het tijd om op zoek te gaan naar een koper. Die zal je niet snel vinden onder een particulier, maar zijn het de bedrijven die wel brood zien in een total loss auto. Als sloop vertegenwoordigd zo een auto nog altijd een grote waarde, maar kan zo een economisch total loss verklaarde auto door zo een bedrijf wel winstgevend gerepareerd worden. Er zijn echter altijd nog particulieren die zo een total loss auto willen kopen. Probeer daarom toch een advertentie te plaatsen, maar dien je er wel rekening mee te houden dat het wel een tijdje kan duren voordat er zich een koper aan zal melden.

Omdat een auto verkopen die total loss is niet tot een “normale” gerekend kan worden, behoord het in de meeste gevallen tot het domein van opkopers. Dat kunnen autosloperijen zijn, maar ook herstelbedrijven die de auto voordelig weer rijklaar kunnen maken. Er is dus wel wat keuze om een goede prijs te krijgen wanneer de auto total loss verklaard is en probeer je door wat speurwerk of het in handen krijgen van een taxatierapport dat bewerkstelligd te krijgen. Indien het echt om een schadeauto gaat, dan kan je het beste een schadeauto inkoper benaderen, gezien hun hier de expertise voor in huis hebben om een goed bod uit te brengen.

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact