AutoVerkoopSites.com

Auto verkopen

Krijg snel een bod binnen

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto

Auto taxeren

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Auto verkoop sites

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-osw

OSW.nl

OSW.nl is een autoverkoop website waarmee je gratis en snel een vrijblijvend bod op je auto krijgt. Niet alleen je auto kun je hier verkopen. Ook je camper, motor, caravan of boot kun je hier te koop aanbieden. Zodra je je auto aanmeld gaat het team van OSW voor je aan de slag. Binnen 24 uur ontvang jij een bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Je kunt dus zelf kiezen of je voor dit bedrag je voertuig wilt verkopen of het toch liever houdt.

OSW.nl

9.4 uit 402 reviews

“Prima en snel”
Karin

 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Binnen 24 uur een bod
 • Alleen erkende bedrijven
 • Persoonlijke aandacht

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Auto Taxeren

De waarde van een auto is nog altijd een punt van discussie, vooral wanneer het aankomt op het moeten onderhandelen over de hoogte van de (ver)koopprijs. Naast een auto verkopen, is het ook nodig om op de hoogte zijn van de waarde van de auto voor het bepalen van de hoogte van de verzekeringspremie of het uitkeren van een schadevergoeding. Een auto taxeren is daarom ook aan strenge regels verbonden en mag niet een ieder zich zonder meer ermee bemoeien.

Taxatie auto

Even snel de auto bezichtigen en een waarde er aan geven is er helemaal niet bij en dient elke taxateur ook officieel voor die functie erkend te zijn. Daar zijn tal van regels aan verbonden en moet er ook veel kennis aanwezig zijn over alles wat er zich binnen de autowereld afspeelt. Om de waarde van een auto in te kunnen schatten, zullen de laatste ontwikkelingen op de markt bekend moeten zijn. Daar houdt het niet op omdat ook de prijzen van de verschillende hoofdcomponenten van de auto zoals de motor en de versnellingsbak bekend moeten zijn. Alleen zo kan de waarde worden voor sloop– of schadeauto’s.En over schadeauto’s gesproken: de reparatiekosten dienen allemaal ook meegenomen worden bij de beoordeling. Er wordt door zo een taxateur daarom ook nauw samengewerkt met tal van andere partners en moet in het taxatie auto rapport duidelijk aangegeven zijn welke punten van de auto allemaal beoordeeld zijn. De opbouw om te komen naar de waardebepaling dient dus duidelijk te zijn en mag er geen sprake zijn van onduidelijkheden. Indien de auto door een ander wordt getaxeerd, zal er geen noemenswaardig verschil mogen zijn tussen de bepaalde taxatiewaarden.

Auto taxatie | Wie betaald?

Er gaat nogal wat werk in zitten bij zo een taxatie en is dat ook te merken aan de kosten die er aan verbonden zijn. Taxatie van een auto vindt daarom pas plaats wanneer er sprake is van bijzondere omstandigheden zoals schade waar de verzekeringsmaatschappij voor moet betalen. Die zullen op zoek zijn naar en objectieve manier om de waarde van zo een auto te bepalen en wordt er een taxateur ingeschakeld. Ook voor auto’s die een hoge waarde vertegenwoordigen, is het gebruikelijk dat er een taxatierapport aanwezig moet zijn bij de verkoop. Er zijn overigens verschillende vormen van taxatie mogelijk en zijn er daarvoor ook aparte taxateurs nodig. Voor het bepalen van de waarde van een klassieker zal er een andere manier van beoordeling gebruikt moeten worden dan in het geval van schade.

Taxatierapport auto

Taxatie van de auto komt doorgaans pas voor wanneer er dus sprake is van bijzondere omstandigheden. Bij de taxatie worden tal van punten kritisch bekeken en kan er een grote waarde gehecht worden aan het uitgebracht rapport. In de meeste gevallen is het de verzekering die zo een taxateur inschakelt, maar kan ook een iedere die daar de behoefte aan heeft er eentje inhuren. Tegenwoordig kan je ook eenvoudig een auto taxatie online laten uitvoeren. Het wordt steeds makkelijker gemaakt. Gratis auto taxatie bestaat niet echt, je kunt een bod op vragen bij auto opkopers door middel van een online auto taxatie waardoor je een indicatie hebt wat de auto waard is, maar alleen een auto taxeren gratis rapport opvragen kan niet zomaar.

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact