AutoVerkoopSites.com

Caravan verkopen

Krijg snel een bod binnen

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto

Caravan verkopen

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Caravan inkopers

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-osw

OSW.nl

OSW.nl is een autoverkoop website waarmee je gratis en snel een vrijblijvend bod op je auto krijgt. Niet alleen je auto kun je hier verkopen. Ook je camper, motor, caravan of boot kun je hier te koop aanbieden. Zodra je je auto aanmeld gaat het team van OSW voor je aan de slag. Binnen 24 uur ontvang jij een bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Je kunt dus zelf kiezen of je voor dit bedrag je voertuig wilt verkopen of het toch liever houdt.

OSW.nl

9.4 uit 402 reviews

“Prima en snel”
Karin

 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Binnen 24 uur een bod
 • Alleen erkende bedrijven
 • Persoonlijke aandacht

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Een caravan verkopen is dankzij de bestaande technologie, waaronder het internet, geen moeilijk karwei meer. Het enige wat je zult moeten doen, is het opstellen en online zetten van een duidelijke advertentie. Daar zit dan ook het lastige in. Er zijn namelijk ontelbare adverteersites, die elk hun eigen regels en voorwaarden op na houden. Zoeken naar de beste optie, kan veel tijd en moeite kosten. Autoverkoopsites.com bespaart je al deze tijd en moeite. Een caravan verkopen wordt zo wel heel eenvoudig gemaakt.

Verkopen caravan met Autoverkoopsites.com

Deze website doet al het zoekwerk voor je. Ze gaan na, op welke websites je het verkopen caravan kan aanbieden en realiseren. In feite vergelijkt Autoverkoopsites.com de verschillende advertentiesites met elkaar, zodat jij een beter beeld hebt van de meest rendabele optie.

Om een verkopen caravan online is nu 1 optie, namelijk het verkopen aan OSW. Zij bieden op je caravan nadat je alle informatie hebt ingediend. Binnen 24 tot 48 uur krijg je een vrijblijvend bod.

Verkoop caravan opties

Voor het verkopen zelf, worden er verschillende verkoop caravan opties geboden. Je kunt ervoor kiezen, een advertentie voor verkoop van je caravan, te plaatsen op een van de vele adverteer websites. Hier betaal je meestal eenmalig voor. Het verkopen op deze manier duurt wat langer, het kost wat tijd, voordat de juiste koper zich aandient.

Is er haast bij en wil je je caravan zo snel als mogelijk verkopen, dan zijn de auto inkoopsites een beter geschikte optie. Hier wordt er geboden op je caravan en degene die het hoogste bod plaatst, krijgt de caravan. Als caravan verkoper heb je zo snel als binnen 48 uur, je caravan verkocht! Tenslotte bestaat er nog de optie tot leasen. Leasen houdt in dat je je caravan verkoopt, je geld ontvangt en er toch nog gebruik van kunt maken, door een bepaald bedrag aan caravan lease te betalen.

Ik wil mijn caravan verkopen

De procedure op Autoverkoopsites.com is vrij eenvoudig. Ten eerste geef je aan, wat je wilt verkopen. In dit geval een caravan, welke valt onder de categorie “Overige voertuigen”. Vervolgens zul je moeten aangeven, hoe snel je je caravan verkopen gratis wilt en voor welke verkoopoptie je gaat. Nadat dit allemaal in orde is, geeft Autoverkoopsites.com een overzicht van de optionele adverteer websites. Belangrijk is om per website na te gaan wat de kosten en voorwaarden zijn. Dit kun je het best doen, door een gratis bod op te vragen. Zo bepaal je voor jezelf, waar je je caravan het best kunt verkopen.

Caravan verkopen particulier of bedrijf? Autoverkoopsites.com helpt je

Online adverteren hoeft geen tijdrovend karwei meer te zijn, allemaal dankzij Autoverkoopsites.com. Alhoewel men het heeft over autoverkoop sites, ben je er ook terecht voor het verkopen van je tweedehandse caravan. Autoverkoopsites.com gaat aan de hand van je voorkeur en verkoopoptie na, wat de beste websites zijn, waar jij je caravan op kunt adverteren.

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact