Auto onderdelen verkoop sites

Snel aanhanger verkopen

✓ verkopen in jouw woonplaats

✓ Altijd een goed bod

✓ Gebruik meerdere opties

7 Vehicles available

DOORZOEK OP:
Wat wil je verkopen
Hoe snel wil je verkopen?
Verkoop optie
Vrijblijvend
Wat wil je verkopen
Auto
Hoe snel wil je verkopen?
Verkoop optie
Vrijblijvend
Wat wil je verkopen
Hoe snel wil je verkopen?
Verkoop optie
Vrijblijvend
Wat wil je verkopen
Hoe snel wil je verkopen?
Verkoop optie
Vrijblijvend
Show all

Op onze website geven wij een overzicht van de beste auto verkoop sites. Bij deze websites kun jij snel je auto verkopen tegen een aantrekkelijk bod. Het is dus een snelle manier om van je complete auto af te komen. Maar wat als jij slechts een aantal auto onderdelen verkopen wilt? Voor het enkel en alleen verkopen van de auto onderdelen kun je weer terecht bij andere websites. Op deze pagina geven wij je de beste tips voor het verkopen van auto onderdelen en natuurlijk het kopen.

Auto onderdelen verkopen

auto-onderdelen-los-verkopenHeb je een aantal losse auto onderdelen liggen en wil je deze verkopen? Of heb je geprobeerd je auto te verkopen, maar krijg je geen schappelijk bod. Dan is het mogelijk dat de verkoop van de losse onderdelen meer geld in het laatje brengt dan de verkoop van de complete auto.

Bij de verkoop van de onderdelen zijn er geen websites zoals Ikwilvanmijnautoaf.nl die een vrijblijvend bod doen op het betreffende onderdeel. Dit betekend dat er toch wat meer bij komt kijken en dat jij zelf aan de slag moet gaan.

Auto onderdeel verkoop sites

Marktplaats.nl blijft volgens vele toch de beste optie voor de verkoop van auto onderdelen. Bij deze website is het mogelijk om een advertentie aan te maken waarop vervolgens potentiële kopers kunnen bieden. Op Marktplaats zitten er helaas wel veel koopjes jagers, maar de aanhouder wint. Wij hebben een aantal tips voor de beste verkoop op Marktplaats.

  • Maak een duidelijke advertentie: Denk aan een aantrekkelijke titel, omschrijving en afbeeldingen.
  • Maak gebruik van de spotlight opties: Voor slechts een aantal euro staat jouw advertentie boven die van de concurrentie.
  • Maak goede foto’s van de onderdelen: Hiermee kun je de onderdelen er goed uit laten zien.
  • Maak per onderdeel een advertentie: Vaak zoeken kopers per onderdeel, dus je bent beter vindbaar door een advertentie per specifiek onderdeel te maken.

Heb jij nog tips om deze lijst aan te vullen? Laat dan gerust een reactie achter, wij zullen jouw tip toevoegen aan ons overzicht!

Alternatieve mogelijkheden

Zijn er dan geen alternatieve dan Marktplaats.nl? Natuurlijk zijn er nog vele andere opties. Want hoe deed men dat voor dat er Marktplaats was?

De beste optie die je hebt is om naar een aantal garages te gaan. Garagehouders zijn vaak opzoek naar tweede hands onderdelen om bestaande auto’s op te knappen. Je kunt net geluk hebben dat de betreffende garage houder jouw onderdeel wilt overnemen voor een goede prijs.

Als het onderdeel zwaar en kapot is, dan kan het soms nog wel eens lonen om het gewoon naar de oud ijzer boer te brengen. Je krijgt een aantal cent per kilo, het is natuurlijk niet de hoofdprijs, maar als het thuis blijft liggen krijg je er ook niks voor.

Tot slot kun je er altijd voor kiezen om het onderdeel te bewaren, wie weet wanneer het weer van pas komt.

 

(Visited 668 times, 1 visits today)