Dit zijn je beste opties….

Ga naar onderstaande opkoper en meld je auto direct aan. Geheel gratis waarde bepaling en een vrijblijvend bod binnen 24 uur!

Tip: Meld je auto aan bij meerdere inkopers voor een nog beter resultaat

 

Ikwilvanmijnautoaf.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Ikwilvanmijnautoaf is al jaren een gevestigde naam in Nederland als het gaat om auto’s opkopen. Het is de meest bekende speler welke de meeste auto’s opkoopt. Binnen enkele uren je auto verkopen is daarom het meest eenvoudig hier. Het is 100% gratis, betrouwbaar en voor je weet heb je auto verkocht en je geld binnen.

Ikwilvanmijnautoaf

Samenvatting Aanbieder

+ Grootste auto opkoper in NL
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto’s en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Geen andere voertuigen
Minder bekend in Nederland

Wijkopenautos.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op BelgiĆ«, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Koopt alleen auto’s
Geen auto’s ouder dan 15 jaar oud

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto’s is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto’s te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto’s verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
Kosten aan verbonden
Vreemde aan de deur
Duurt lang voordat verkocht is

Zij waren je voor…

Rudy

Klant

Dezelfde dag nog opgebeld door een vriendelijke medewerker, deze gaf mij een eerlijk bod die ik heb geaccepteerd. Ik had niet verwacht dat het zo snel en gemakkelijk zou gaan. Goed werk heren!

Wendy

Klant

Motor aangeboden, werd vervolgend meteen gebeld. Kort besproken wat mijn minimale prijs was. Zelfde dag gebeld en verkocht, per mail werd alles netjes en overzichtelijk gemaild.

Remco

Klant

Mee gedacht aan de verkoop van mijn volkswagen. Samen uit een goede prijs gekomen en de afhandeling verliep zeer vlot. Iedereen die zonder gedoe wilt verkopen kan mee doen.

Lennard

Klant

Helaas niet mijn gewenste vraagprijs geboden gekregen. Een paar weken later toch besloten iets te zakken in mijn prijs en opnieuw contact opgenomen. Gelukkig kwamen we er nu wel uit.

Vrijblijvend & Gratis

Je zit nergens aan vast!

Binnen 24 uur een bod

Wij nemen contact met je op en vertellen je de autowaarde, jij bepaalt of je deze accepteert

Snel & Zorgeloos

Geen advertentie aanmaken of klanten afhandelen