AutoVerkoopSites.com

Bedrijfsauto verkopen

Krijg snel een bod binnen

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto

Bedrijfsauto verkopen

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Auto verkoop sites

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2020-2021. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.6 uit 739 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op


Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. 

Looping

9.5 uit 78 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op

logo-iwvmaa

Ikwilvanmijnautoaf.nl

Een van de bekendste auto inkoop websites is Ikwilvanmijnautoaf.nl. Op deze website kun jij je auto enorm snel verkopen aan een dealer in Nederland. Naast auto’s kun je hier ook motoren, campers en andere vervoersmiddelen verkopen. Zodra je je voertuig indient krijg je hier biedingen op van de dealers. Het hoogste bod wordt aan jouw bekend gemaakt. Dit bod is geheel vrijblijvend. Vind je het bod te laag? Dan kun je het afwijzen en hoef je niet over te gaan tot verkoop.

Ikwilvanmijnautoaf.nl

8.4 uit 414 reviews

“Als je via een website als deze verkoopt moet je er wel rekening mee houden dat de kopende partij je auto zeer gedetailleerd gaat bekijken en dan met een lager bod komt omdat hij altijd wel iets vindt wat je zelf niet beschreven had. Dit vraagt nogal wat van je autokennis en onderhandel-skills.”
Robin

 • Online autoverkoopservice
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Campers en caravans ook mogelijk

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

1 uit 0 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Het hebben van betrouwbaar vervoer is van primair belang voor een bedrijf. Gelukkig kan een bedrijfsauto in die behoefte voorzien en zijn er bovendien ook nog heel wat voordelen aan het gebruik en de aankoop van een bedrijfsauto. Zo hoeft er voor een nieuwe bedrijfsauto geen BPM betaalt te worden. Zelfs bij de import van een tweedehandse bedrijfsauto hoeft er geen BPM betaalt te worden. Er zijn door de Overheid dus speciale maatregelen getroffen om hiermee bedrijven tegemoet te komen en omdat bedrijven ook nog op hun andere bedrijfsactiviteiten belasting betalen. Bij een bedrijfsauto verkopen is het daarom ook heel belangrijk om na te gaan wie de potentiële koper is.

Hoe werkt een bedrijfsauto verkopen aan particulier?

Omdat het bedrijf geen BPM op de auto heeft betaalt om zo het bedrijf ook te stimuleren betekent dat ook dat een particuliere koper alsnog het BPM zal moeten betalen. Over de hoogte ervan zal er een berekening moeten worden gemaakt waarbij er liever een professional zal worden aangetrokken. Bij een bedrijfsauto verkopen aan particulier, moet je er aan denken dat een particulier niet dezelfde lasten heeft als een bedrijf en komt de BPM-vrijwaring te vervallen. Bij de verkoop dien je als bedrijf zeker dit aan te halen bij een particuliere koper omdat de BPM nog eens wat aardig kan bijtikken. Door van te voren de berekening te laten uitvoeren kun je beide bedragen (verkoop en BPM) naast elkaar leggen en kom je als bedrijf ook op zo een manier eerlijk over.

Natuurlijk is verkoop aan een ander bedrijf minder ingewikkeld en zal alleen de vraagprijs moeten worden betaald. De kans is echter klein dat een ander bedrijf de auto zal willen overkopen. Bedrijfsauto’s hebben namelijk vaker wel heel veel kilometers gereden en zoeken bedrijven juist naar auto’s die relatief jong zijn (weinig gereden) en dus ook minder snel defect kunnen raken. Bij opheffing van het bedrijf kunnen er zich echter wel heel wat bedrijven aanmelden als belangstellenden omdat de auto’s dan vaker niet “uitgereden” zijn. Verkoop rechtstreeks aan een bedrijf levert namelijk het grootste prijsvoordeel op.

Bedrijfswagen verkopen aan inkopers

Bedrijfsauto’s zijn ook heel erg gevraagd in het buitenland. Zelfs een auto met een hoge kilometerstand is geen probleem omdat die, mits goed onderhouden, nog vele jaren mee kan gaan. Hetzelfde geldt voor een defecte auto verkopen of een kapotte auto verkopen bijvoorbeeld. De aankoop van een tweedehandse bedrijfsauto komt in veel landen in het buitenland ook voordeliger uit dan een nieuwe. Vele bedrijven hebben zich daarom ook in gespecialiseerd in het opkopen van bedrijfsauto’s. Het maakt zelfs niet uit of het gaat om defecte of afgekeurde voertuigen. De aangeboden prijs kan wel eens verschillen met die van een particuliere koper, maar zorgen ze er wel voor dat al het papierwerk door hun wordt geregeld. Zo raak je nooit kostbare tijd kwijt en kunnen de bedrijfsactiviteiten normaal voortgang vinden. Ook het afhalen van de bedrijfsauto vindt door hun plaats en worden alle betalingen ook keurig op tijd verricht.

Bij een bedrijfsauto verkopen dien je in het geval van een verkoop aan een particulier zeker ook op de hoogte te zijn van het BPM bedrag dat erbij betaalt gaat dienen te worden. Verkoop aan een ander bedrijf of een opkoper levert dit probleem echter niet op.

keys_key_lock_security_home_access_success_secure-1176760.jpgd_-e1540905382867

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact