U
h
Z

Bedrijfsauto verkopen

Vraag vrijblijven een bod op

✔ Binnen 24 uur prijs binnen
✔ Geheel vrijblijvend
✔ Snel en veilig

Bedrijfsauto verkopen

Krijg snel een bod binnen

Auto verkoop sites

Hou je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

 

Ikwilvanmijnautoaf.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Ikwilvanmijnautoaf.nl is onze favoriete keuze als jij snel je auto wilt verkopen. Wie heeft de reclame van dit bedrijf nog niet gezien? Niet voor niks is deze aanbieder de beste keuze van 2020!

Ikwilvanmijnautoaf.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen caravan etc.

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto's en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen andere voertuigen
- Minder bekend in Nederland

Wijkopenautos.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto's. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Koopt alleen auto's
- Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto's is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto's te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto's verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
- Kosten aan verbonden
- Vreemde aan de deur
- Duurt lang voordat verkocht is

Het hebben van betrouwbaar vervoer is van primair belang voor een bedrijf. Gelukkig kan een bedrijfsauto in die behoefte voorzien en zijn er bovendien ook nog heel wat voordelen aan het gebruik en de aankoop van een bedrijfsauto. Zo hoeft er voor een nieuwe bedrijfsauto geen BPM betaalt te worden. Zelfs bij de import van een tweedehandse bedrijfsauto hoeft er geen BPM betaalt te worden. Er zijn door de Overheid dus speciale maatregelen getroffen om hiermee bedrijven tegemoet te komen en omdat bedrijven ook nog op hun andere bedrijfsactiviteiten belasting betalen. Bij een bedrijfsauto verkopen is het daarom ook heel belangrijk om na te gaan wie de potentiële koper is.

Hoe werkt een bedrijfsauto verkopen aan particulier?

Omdat het bedrijf geen BPM op de auto heeft betaalt om zo het bedrijf ook te stimuleren betekent dat ook dat een particuliere koper alsnog het BPM zal moeten betalen. Over de hoogte ervan zal er een berekening moeten worden gemaakt waarbij er liever een professional zal worden aangetrokken. Bij een bedrijfsauto verkopen aan particulier, moet je er aan denken dat een particulier niet dezelfde lasten heeft als een bedrijf en komt de BPM-vrijwaring te vervallen. Bij de verkoop dien je als bedrijf zeker dit aan te halen bij een particuliere koper omdat de BPM nog eens wat aardig kan bijtikken. Door van te voren de berekening te laten uitvoeren kun je beide bedragen (verkoop en BPM) naast elkaar leggen en kom je als bedrijf ook op zo een manier eerlijk over.

Natuurlijk is verkoop aan een ander bedrijf minder ingewikkeld en zal alleen de vraagprijs moeten worden betaald. De kans is echter klein dat een ander bedrijf de auto zal willen overkopen. Bedrijfsauto’s hebben namelijk vaker wel heel veel kilometers gereden en zoeken bedrijven juist naar auto’s die relatief jong zijn (weinig gereden) en dus ook minder snel defect kunnen raken. Bij opheffing van het bedrijf kunnen er zich echter wel heel wat bedrijven aanmelden als belangstellenden omdat de auto’s dan vaker niet “uitgereden” zijn. Verkoop rechtstreeks aan een bedrijf levert namelijk het grootste prijsvoordeel op.

Bedrijfswagen verkopen aan inkopers

Bedrijfsauto’s zijn ook heel erg gevraagd in het buitenland. Zelfs een auto met een hoge kilometerstand is geen probleem omdat die, mits goed onderhouden, nog vele jaren mee kan gaan. Hetzelfde geldt voor een defecte auto verkopen of een kapotte auto verkopen bijvoorbeeld. De aankoop van een tweedehandse bedrijfsauto komt in veel landen in het buitenland ook voordeliger uit dan een nieuwe. Vele bedrijven hebben zich daarom ook in gespecialiseerd in het opkopen van bedrijfsauto’s. Het maakt zelfs niet uit of het gaat om defecte of afgekeurde voertuigen. De aangeboden prijs kan wel eens verschillen met die van een particuliere koper, maar zorgen ze er wel voor dat al het papierwerk door hun wordt geregeld. Zo raak je nooit kostbare tijd kwijt en kunnen de bedrijfsactiviteiten normaal voortgang vinden. Ook het afhalen van de bedrijfsauto vindt door hun plaats en worden alle betalingen ook keurig op tijd verricht.

Bij een bedrijfsauto verkopen dien je in het geval van een verkoop aan een particulier zeker ook op de hoogte te zijn van het BPM bedrag dat erbij betaalt gaat dienen te worden. Verkoop aan een ander bedrijf of een opkoper levert dit probleem echter niet op.

Autoverkoopsites.com - Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend