AutoVerkoopSites.com

Autosloperij Amsterdam

Ontdek de waarde

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto

Autosloop Amsterdam

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Autosloperijen Amsterdam

Hou je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Om de auto te laten slopen zal je natuurlijk niet zelf thuis in de garage de auto uit elkaar beginnen te halen, maar ga je gewoon op zoek naar een geschikte sloperij. Die zijn er helemaal op toegerust om niet alleen op een vakkundige wijze de auto los te gooien, maar ook op een milieuvriendelijke wijze alle schadelijke stoffen te laten verwerken. Er komen nogal wat stoffen vrij bij de sloop zoals motor- en transmissieolie en moet zo een autosloperij daarom ook aan een groot aantal regels voldoen.

Zo een professional neemt graag jouw sloopauto over

Werk voor autosloperijen is er altijd en komt dat door het groot aantal auto’s die jaarlijks worden afgeschreven om verschillende redenen. Schade is nog altijd een veelvoorkomende oorzaak, maar laat men ook vaak auto’s slopen die men niet meer kwijt kan vanwege de leeftijd. Allemaal komen ze dus op de sloop terecht en is het daarom ook belangrijk dat de toevoer van auto’s gegarandeerd is. Speciaal daartoe richt men zich ook op de opkoop van sloopauto’s en vormt dat een belangrijk deel van hun bedrijfsstrategie. Autosloperij Amsterdam zorgt er daarom altijd voor om voordelig prijzen aan te bieden en komt dat door de wijze waarop het bedrijf gemanaged wordt.

Bij zo een sloperij is het één en al bezigheid

Voordat een auto wordt binnengebracht voor de sloop, wordt er nagegaan of de overschrijving wel volgens de regels heeft plaatsgevonden. Van alle auto’s die er worden gesloopt is het trouwens verplicht om de platen en het kentekenbewijs bij de RDW in te leveren. Met alle papierwerk in orde zal het autodemontage bedrijf Amsterdam beginnen met het daadwerkelijk slopen van de auto. Daar is er nogal veel kennis voor nodig om geen schade te veroorzaken aan bruikbare onderdelen. Ook zal er al een aanvang gemaakt worden met het sorteren van de verschillende materiaalsoorten bestemd voor verkoop aan schroothandelaren. Met het compleet uit elkaar halen van de auto zorgt men er zo voor dat veel personen ook geholpen worden aan goed bruikbare onderdelen tegen een schappelijke prijs.

Door de auto naar de sloop te brengen ontstaat er nogal wat bedrijvigheid als gekeken wordt naar alle werkzaamheden nodig voor het slopen zelf, maar ook het proces daarna. Zo moeten alle onderdelen gesorteerd worden en is men continu bezig om kopers te vinden voor alle onderdelen. Die komen ook uit het buitenland en beschikt elke sloperij daarom ook over een uitgebreide database waar men gelijk kan welke onderdelen er in voorraad zijn.

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact