AutoVerkoopSites.com

Auto verkopen

Krijg snel een bod binnen

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto

Oldtimer verkopen

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Oldtimer inkopers

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-osw

OSW.nl

OSW.nl is een autoverkoop website waarmee je gratis en snel een vrijblijvend bod op je auto krijgt. Niet alleen je auto kun je hier verkopen. Ook je camper, motor, caravan of boot kun je hier te koop aanbieden. Zodra je je auto aanmeld gaat het team van OSW voor je aan de slag. Binnen 24 uur ontvang jij een bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Je kunt dus zelf kiezen of je voor dit bedrag je voertuig wilt verkopen of het toch liever houdt.

OSW.nl

9.4 uit 402 reviews

“Prima en snel”
Karin

 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Binnen 24 uur een bod
 • Alleen erkende bedrijven
 • Persoonlijke aandacht

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Oldtimer verkopen

Een oldtimer is een auto welke al ouder dan 30 jaar is en zijn er nog meer factoren die aan de oldtimer status moeten dragen. Niet alleen de leeftijd dus, maar ook het merk en de uitvoering spelen er een rol. Een populaire of zeldzame oldtimer auto ouder dan 30 jaar wordt ook wel als klassieker beschouwd. Ongeacht de status, zal bij het oldtimer verkopen eerst een evaluatie gemaakt moeten worden over de marktwaarde van zo een auto. De dagwaarde is niet meer van toepassing op zo een oldtimer auto omdat technisch gezien al afgeschreven is. Wanneer je een oldtimer verkopen wilt, is het dus belangrijk wat de dagwaarde is van zo een zeldzame auto. Dit is anders dan wanneer je bijvoorbeeld een normale auto verkopen wil

Wat is mijn oldtimer waard?

Elke oldtimer is weer een apart geval en is het niet eenvoudig om even de verkoopsites langs te gaan om een prijsindicatie te krijgen. De kans dat je er een soortgelijke zeldzame oldtimer tegenkomt is klein en is het dan maar te hopen dat je een uitvoering vindt met dezelfde kilometerstand en opties. Voor het bepalen van de prijs kan jij je dus het liefst richten op een oldtimer auto taxateur en zal die wel de juiste prijs kunnen bepalen. Ook krijg je er een volledige onderbouwing bij en zal men bij de verkoop dus wel duidelijk aan kunnen tonen dat de speciale auto de opgegeven waarde wel vertegenwoordigd. Het lastige van een taxateur moeten inschakelen is wel dat er kosten aan verbonden zijn. Een goede investering is het wel, maar heeft niet een ieder het geld beschikbaar. Een andere manier om toch een indicatie te kunnen krijgen van de prijs, is door lid te worden van de vele autoclubs die zich speciaal richten op zeldzame oldtimers. Met hun groot ledenbestand en de vele experts daartussen, is de prijs van zo een speciale oldtimer snel te achterhalen.

Oldtimer verkoopsite

Er zijn vele personen, maar ook bedrijven die op zoek zijn naar oldtimers. Op speciale klassieker verkopen sites (vaak ook via de autoclubs) en veilingsite kan een oldtimer snel verkocht worden. Bij het gebruiken van een veiling bedrijf moet er vaak wel een bepaald bedrag betaald worden, maar kan de verkoop snel geregeld worden. De klandizie komt er van overal van de wereld en vindt de afhandeling van al het papierwerk ook door het bedrijf plaats. Dat komt wel goed uit, vooral wanneer het gaat om een koper uit het buitenland.

Een klassieker verkopen vraagt dus om wat meer en zal je op zoek moeten gaan naar speciale verkoop- of veilingsites. Gewoon een advertentie plaatsen en wachten op een telefoontje kan soms wel lang duren terwijl bij een oldtimer veiling de verkoop snel gedaan is. Een ander voordeel van een oldtimer veiling is ook dat elke oldtimer, ongeacht de staat waarin het zich verkeert, aangeboden kan worden. Ook ben je er nooit verplicht om in te stemmen met het bod.

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact