U
h
Z

Oldtimer verkopen

Vraag vrijblijven een bod op

✔ Binnen 24 uur prijs binnen
✔ Geheel vrijblijvend
✔ Snel en veilig

Auto verkopen

Krijg snel een bod binnen

Oldtimer inkopers

Hou je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

 

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto’s en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

 

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Geen andere voertuigen
Minder bekend in Nederland

247autoverkopen.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

247autoverkopen.nl is een kleinere speler in de auto opkoopmarkt. Ook deze partij koopt auto’s in, maar ook alleen auto’s en geen andere voertuigen. Zo kan je hier eenvoudig je tweedehands auto verkopen, maar ook je sloop of schade auto bijvoorbeeld. Binnen 24 uur krijg je vrijblijvend een bod binnen!

 

247autoverkopen.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Koopt alleen auto’s
Geen andere voertuigen
Kleiner dealernetwerk

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto’s is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto’s te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto’s verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

 

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
Kosten aan verbonden
Vreemde aan de deur
Duurt lang voordat verkocht is

Oldtimer verkopen

Een oldtimer is een auto welke al ouder dan 30 jaar is en zijn er nog meer factoren die aan de oldtimer status moeten dragen. Niet alleen de leeftijd dus, maar ook het merk en de uitvoering spelen er een rol. Een populaire of zeldzame oldtimer auto ouder dan 30 jaar wordt ook wel als klassieker beschouwd. Ongeacht de status, zal bij het oldtimer verkopen eerst een evaluatie gemaakt moeten worden over de marktwaarde van zo een auto. De dagwaarde is niet meer van toepassing op zo een oldtimer auto omdat technisch gezien al afgeschreven is. Wanneer je een oldtimer verkopen wilt, is het dus belangrijk wat de dagwaarde is van zo een zeldzame auto. Dit is anders dan wanneer je bijvoorbeeld een normale auto verkopen wil

Wat is mijn oldtimer waard?

Elke oldtimer is weer een apart geval en is het niet eenvoudig om even de verkoopsites langs te gaan om een prijsindicatie te krijgen. De kans dat je er een soortgelijke zeldzame oldtimer tegenkomt is klein en is het dan maar te hopen dat je een uitvoering vindt met dezelfde kilometerstand en opties. Voor het bepalen van de prijs kan jij je dus het liefst richten op een oldtimer auto taxateur en zal die wel de juiste prijs kunnen bepalen. Ook krijg je er een volledige onderbouwing bij en zal men bij de verkoop dus wel duidelijk aan kunnen tonen dat de speciale auto de opgegeven waarde wel vertegenwoordigd. Het lastige van een taxateur moeten inschakelen is wel dat er kosten aan verbonden zijn. Een goede investering is het wel, maar heeft niet een ieder het geld beschikbaar. Een andere manier om toch een indicatie te kunnen krijgen van de prijs, is door lid te worden van de vele autoclubs die zich speciaal richten op zeldzame oldtimers. Met hun groot ledenbestand en de vele experts daartussen, is de prijs van zo een speciale oldtimer snel te achterhalen.

Oldtimer verkoopsite

Er zijn vele personen, maar ook bedrijven die op zoek zijn naar oldtimers. Op speciale klassieker verkopen sites (vaak ook via de autoclubs) en veilingsite kan een oldtimer snel verkocht worden. Bij het gebruiken van een veiling bedrijf moet er vaak wel een bepaald bedrag betaald worden, maar kan de verkoop snel geregeld worden. De klandizie komt er van overal van de wereld en vindt de afhandeling van al het papierwerk ook door het bedrijf plaats. Dat komt wel goed uit, vooral wanneer het gaat om een koper uit het buitenland.

Een klassieker verkopen vraagt dus om wat meer en zal je op zoek moeten gaan naar speciale verkoop- of veilingsites. Gewoon een advertentie plaatsen en wachten op een telefoontje kan soms wel lang duren terwijl bij een oldtimer veiling de verkoop snel gedaan is. Een ander voordeel van een oldtimer veiling is ook dat elke oldtimer, ongeacht de staat waarin het zich verkeert, aangeboden kan worden. Ook ben je er nooit verplicht om in te stemmen met het bod.

Autoverkoopsites.com - Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend