U
h
Z

Boot verkopen

Vraag vrijblijven een bod op

✔ Binnen 24 uur prijs binnen
✔ Geheel vrijblijvend
✔ Snel en veilig

Boot verkopen

Krijg snel een bod binnen

Boot inkopers

Hou je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

 

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto’s en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

 

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Geen andere voertuigen
Minder bekend in Nederland

Wijkopenautos.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

 

Wijkopenautos.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Koopt alleen auto’s
Geen auto’s ouder dan 15 jaar oud

247autoverkopen.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

247autoverkopen.nl is een kleinere speler in de auto opkoopmarkt. Ook deze partij koopt auto’s in, maar ook alleen auto’s en geen andere voertuigen. Zo kan je hier eenvoudig je tweedehands auto verkopen, maar ook je sloop of schade auto bijvoorbeeld. Binnen 24 uur krijg je vrijblijvend een bod binnen!

 

247autoverkopen.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Koopt alleen auto’s
Geen andere voertuigen
Kleiner dealernetwerk

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto’s is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto’s te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto’s verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

 

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
Kosten aan verbonden
Vreemde aan de deur
Duurt lang voordat verkocht is

Wil jij graag je boot verkopen? Lees dan onderstaand artikel door, hier voorzien wij jou van handige tips wat betreft de boot verkoop.

Boot snel verkopen aan boot opkoper

Een tweedehandse boot is zeer in trek bij kopers in zowel het binnen- als buitenland. Aan belangstelling geen gebrek dus en maken de opkopende bedrijven ook nog gebruik van hun netwerken om voor elke boot wel een inkoper te vinden. Reken er wel op dat in de meeste gevallen er wel een percentage van het verkoopbedrag afgestaan zal moeten worden. je wordt daarvoor in de plaats wel gelijk geholpen en kan de boot al binnen een paar dagen naar de nieuwe eigenaar. Dit is gewenst wanneer je de boot snel verkopen moet en bijvoorbeeld de aanmeerkosten anders hoog zullen oplopen.  Het verkopen op de “ouderwetse” manier middels het plaatsen van een advertentie is nog steeds populair en kiest men vaker ervoor om alles op een verkoopsite te plaatsen, hier krijg je de mogelijkheid tot boot verkopen gratis. Reken er wel op dat er een groot aantal verkopers zullen zijn en je een stevige concurrentie kan verwachten.

Boot verkoop overeenkomst

De verkoop van een boot mag dan snel geschiedden, het is belangrijk dat er altijd een verkoopovereenkomst getekend wordt. Dit is vooral van belang bij wat grotere vaartuigen zoals een motorboot omdat alle verantwoordelijkheden dan duidelijk overgedragen worden aan de nieuwe eigenaar. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan na de verkoop omdat je aan zal kunnen tonen dat alle verantwoordelijkheden al zijn overgedragen. Belangrijk om ook door te kunnen geven bij het ter verkoop aanbieden is alle relevante onderhoudsdata en reparaties die de boot heeft ondergaan. Dit schept gelijk ook een grote mate van vertrouwen en wordt de kans op een snelle verkoop hierdoor veel groter.  Ook sta je zo steviger in jouw schoenen bij het onderhandelen over de uiteindelijke verkoopprijs. Dat is een niet te onderschatten stap bij het boot verkopen, vooral wanneer het via een advertentie is gegaan en dien je daarbij zeker het onderste uit de kan te halen. Verder werkt het boot verkopen het zelfde als bij auto verkopen.

Laat bij het verkopen van jouw boot dus niets aan het toeval over door alle relevante informatie gereed te hebben wanneer er zich een belangstellende aanmeld. Verkoop kan aan een opkoper plaatsvinden of plaats je gewoon een advertentie op een verkoopsite.  Kijk wel altijd eerst rond om de prijzen te vergelijken en kan je zo inspelen op de wensen van de markt.

Autoverkoopsites.com - Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend