U
h
Z

Elektrische auto verkopen

Vraag vrijblijven een bod op

✔ Binnen 24 uur prijs binnen
✔ Geheel vrijblijvend
✔ Snel en veilig

Elektrische auto verkopen

Krijg snel een bod binnen

Auto verkoop sites

Hou je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

 

Ikwilvanmijnautoaf.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Ikwilvanmijnautoaf.nl is onze favoriete keuze als jij snel je auto wilt verkopen. Wie heeft de reclame van dit bedrijf nog niet gezien? Niet voor niks is deze aanbieder de beste keuze van 2020!

Ikwilvanmijnautoaf.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen caravan etc.

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto's en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen andere voertuigen
- Minder bekend in Nederland

Wijkopenautos.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto's. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Koopt alleen auto's
- Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto's is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto's te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto's verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
- Kosten aan verbonden
- Vreemde aan de deur
- Duurt lang voordat verkocht is

Een tweedehands elektrische auto verkopen is geen eenvoudige opgave.. Voor de verkoop van zo een auto is het van wel eerst van belang om na te gaan wat de elektrische auto waarde is. Vanwege de erg snel stijgende ontwikkelingen op deze markt daalt de waarde van een elektrische auto snel.

Verkoop elektrische auto

De verkoop elektrische auto is geen gemakkelijke opgave, zeker in vergelijking met een auto dat wordt aangedreven op brandstof. Elke auto heeft zo een deel dat extra veel waarde vertegenwoordigd en tegelijk ook primair is voor het functioneren. Bij elke brandstof aangedreven auto zijn dat de motor en versnellingsbak, maar zijn het de batterijen bij een elektrische auto. Deze zorgen immers voor de nodige voeding voor de elektrische motor en hangt de gehele prestatie van de auto hiervan af. Denk maar aan het bereik, maar ook de oplaadtijd. Al het gemak en ongemak die een elektrische auto te bieden heeft hangt dus voor een groot deel af van de staat van de batterijen. Ook in waarde uitgedrukt vertegenwoordigen de batterijen een groot deel en dient de aanschaf gewoonlijk om de 5 jaar plaats te vinden. Omdat de batterijen zo een prominente rol innemen, is het voor de waardebepaling van de auto primair om de staat van de batterijen mee te nemen. Voor de rest zit zo een elektrische auto stevig in elkaar en zijn het de gebruikelijke punten zoals de staat van de banden of die van de lak die de waarde mee helpen te bepalen. Wanneer je overgaat tot de verkoop elektrische wagen is het dus belangrijk in acht te nemen wat de staat is van de batterijen van de elektrische auto

Wat is mijn elektrische auto waard?

Alle bovengenoemde uitleg zal dus vertaald moeten worden in een waardebepaling van de auto. Het is mogelijk op bepaalde websites een taxatie te laten maken na het invullen van alle relevante gegevens. Zo een waardebepaling “op afstand” is al een goede start om te weten wat je zult moeten vragen voor de elektrische auto. De waarde van extra accessoires tel je daar gewoon bij op en wees je ook eerlijk door de waarde te verminderen wanneer er sprake is van mankementen of beschadigingen. De reparatiekosten die je in de offerte terug kunt vinden kunnen hiervoor gebruikt worden. Kijk als laatste toch eerst even naar de bedragen die er gevraagd worden voor overeenkomstige modellen op de occasionmarkt aangeboden worden. Je krijgt zo gelijk een idee van de marktprijs van elektrische auto’s.

Elektrische auto verkoop tips

Elektrische auto verkoop tips verschillen niet veel met die van elke andere auto. Zo kijk je uit naar de beste plek om een advertentie te plaatsen. Tegenwoordig gaat bijna alles via het internet en blijf je daar dus niet achter mee. Kijk gewoon op welke verkoopsites het mogelijk is om een gratis advertentie te plaatsen. Gewoonlijk mogen er altijd wat foto’s bij en laat je de auto uiteraard van zijn beste zijde zien. Bij de omschrijving leg je alles wel eerlijk uit en zet je er altijd bij dat er nog over de prijs onderhandeld kan worden. Dat komt altijd plezieriger over en trek je hiermee ook meer belangstellenden aan.

Wie niet zo veel zin heeft om zelf tot de verkoop elektrische wagen over tegaan, kan altijd langslopen bij een opkoper en kan je daar wel gauw de auto kwijt. Vaak ligt de aangeboden prijs wel wat lager, maar bespaart het jou een heleboel moeite om zelf naar een koper te zoeken.

Autoverkoopsites.com - Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend