AutoVerkoopSites.com

Elektrische auto verkopen

Krijg snel een bod binnen

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto

Elektrische auto verkopen

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Auto verkoop sites

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-osw

OSW.nl

OSW.nl is een autoverkoop website waarmee je gratis en snel een vrijblijvend bod op je auto krijgt. Niet alleen je auto kun je hier verkopen. Ook je camper, motor, caravan of boot kun je hier te koop aanbieden. Zodra je je auto aanmeld gaat het team van OSW voor je aan de slag. Binnen 24 uur ontvang jij een bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Je kunt dus zelf kiezen of je voor dit bedrag je voertuig wilt verkopen of het toch liever houdt.

OSW.nl

9.4 uit 402 reviews

“Prima en snel”
Karin

 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Binnen 24 uur een bod
 • Alleen erkende bedrijven
 • Persoonlijke aandacht

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Een tweedehands elektrische auto verkopen is geen eenvoudige opgave.. Voor de verkoop van zo een auto is het van wel eerst van belang om na te gaan wat de elektrische auto waarde is. Vanwege de erg snel stijgende ontwikkelingen op deze markt daalt de waarde van een elektrische auto snel.

Verkoop elektrische auto

De verkoop elektrische auto is geen gemakkelijke opgave, zeker in vergelijking met een auto dat wordt aangedreven op brandstof. Elke auto heeft zo een deel dat extra veel waarde vertegenwoordigd en tegelijk ook primair is voor het functioneren. Bij elke brandstof aangedreven auto zijn dat de motor en versnellingsbak, maar zijn het de batterijen bij een elektrische auto. Deze zorgen immers voor de nodige voeding voor de elektrische motor en hangt de gehele prestatie van de auto hiervan af. Denk maar aan het bereik, maar ook de oplaadtijd. Al het gemak en ongemak die een elektrische auto te bieden heeft hangt dus voor een groot deel af van de staat van de batterijen. Ook in waarde uitgedrukt vertegenwoordigen de batterijen een groot deel en dient de aanschaf gewoonlijk om de 5 jaar plaats te vinden. Omdat de batterijen zo een prominente rol innemen, is het voor de waardebepaling van de auto primair om de staat van de batterijen mee te nemen. Voor de rest zit zo een elektrische auto stevig in elkaar en zijn het de gebruikelijke punten zoals de staat van de banden of die van de lak die de waarde mee helpen te bepalen. Wanneer je overgaat tot de verkoop elektrische wagen is het dus belangrijk in acht te nemen wat de staat is van de batterijen van de elektrische auto

Wat is mijn elektrische auto waard?

Alle bovengenoemde uitleg zal dus vertaald moeten worden in een waardebepaling van de auto. Het is mogelijk op bepaalde websites een taxatie te laten maken na het invullen van alle relevante gegevens. Zo een waardebepaling “op afstand” is al een goede start om te weten wat je zult moeten vragen voor de elektrische auto. De waarde van extra accessoires tel je daar gewoon bij op en wees je ook eerlijk door de waarde te verminderen wanneer er sprake is van mankementen of beschadigingen. De reparatiekosten die je in de offerte terug kunt vinden kunnen hiervoor gebruikt worden. Kijk als laatste toch eerst even naar de bedragen die er gevraagd worden voor overeenkomstige modellen op de occasionmarkt aangeboden worden. Je krijgt zo gelijk een idee van de marktprijs van elektrische auto’s.

Elektrische auto verkoop tips

Elektrische auto verkoop tips verschillen niet veel met die van elke andere auto. Zo kijk je uit naar de beste plek om een advertentie te plaatsen. Tegenwoordig gaat bijna alles via het internet en blijf je daar dus niet achter mee. Kijk gewoon op welke verkoopsites het mogelijk is om een gratis advertentie te plaatsen. Gewoonlijk mogen er altijd wat foto’s bij en laat je de auto uiteraard van zijn beste zijde zien. Bij de omschrijving leg je alles wel eerlijk uit en zet je er altijd bij dat er nog over de prijs onderhandeld kan worden. Dat komt altijd plezieriger over en trek je hiermee ook meer belangstellenden aan.

Wie niet zo veel zin heeft om zelf de auto te verkopen, kan altijd langslopen bij een opkoper en kan je daar wel gauw de auto kwijt. Vaak ligt de aangeboden prijs wel wat lager, maar bespaart het jou een heleboel moeite om zelf naar een koper te zoeken.

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact