U
h
Z

Auto met gebreken verkopen

Vraag vrijblijven een bod op

✔ Binnen 24 uur prijs binnen
✔ Geheel vrijblijvend
✔ Snel en veilig

Auto met gebreken snel verkopen

Ontdek de waarde

Afgekeurde auto inkopers

Hou je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

 

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto’s en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

 

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Geen andere voertuigen
Minder bekend in Nederland

247autoverkopen.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

247autoverkopen.nl is een kleinere speler in de auto opkoopmarkt. Ook deze partij koopt auto’s in, maar ook alleen auto’s en geen andere voertuigen. Zo kan je hier eenvoudig je tweedehands auto verkopen, maar ook je sloop of schade auto bijvoorbeeld. Binnen 24 uur krijg je vrijblijvend een bod binnen!

 

247autoverkopen.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Koopt alleen auto’s
Geen andere voertuigen
Kleiner dealernetwerk

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto’s is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto’s te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto’s verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

 

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
Kosten aan verbonden
Vreemde aan de deur
Duurt lang voordat verkocht is

Lees hier alles wat van belang is wanneer je een auto met gebreken verkopen wilt

Bij elke auto zullen zich vroeg of laat de eerste defecten vertonen en is het belangrijk niet te lang te wachten op de reparatie. Zo een klein mankement kan anders wel langzaam ergere vormen beginnen aan te nemen en heeft dat alleen maar een negatieve invloed op de reparatiekosten. Niet een ieder is echter zo snel om alles te repareren en kan dat bijvoorbeeld komen door geldgebrek, maar ook omdat de auto niet meer nodig is. tijd dus om de auto te verkopen

Auto met mankementen verkopen

Een auto met mankementen verkopen zal een vlot verloop hebben wanneer je duidelijk naar elke belangstellende toe kan zijn. Zo zullen ze het fijne willen weten van alle gebreken en zal men de auto zeker aan een grondige inspectie onderwerpen. Het zal aan de aard van de gebreken liggen welke prijs er ook gehanteerd kan worden. Daar zal je als verkoper op de hoogte van moeten zijn en is het altijd beter om voorafgaand aan de verkoop de auto door een garage te laten controleren. Dat kost niet zo veel en laat je ze meteen een offerte maken van de reparatiekosten. Met zo een lijst op zak kan ook de verkoopprijs bepaald worden. Dat zal gewoon de marktprijs zijn van een soortgelijk merk en model minus de reparatiekosten. Let er wel op dat dit meer een richtprijs is en er nog flink onderhandeld over zal worden.

Auto verkopen met gebreken methode

Met alle gebreken netjes op een rij geplaatst en een representatieve prijs bepaald, zal uitgekeken worden naar een methode om de verkoop snel plaats te laten vinden. Een advertentie zal al gauw leiden tot het aanmelden van de eerste belangstellenden. Dat kan soms wel op een teleurstelling uitmonden omdat men vaak gewoon nieuwsgierig is naar de auto en niet van plan is die daadwerkelijk aan te schaffen. Zelfs in een vergevorderd stadium kan men op het laatste moment de koop afzeggen en zijn dit zeker wel momenten waar je op voorbereidt dient te zijn. Het voordeel is wel dat je er doorgaans een betere prijs voor krijgt dan de auto te verkopen aan een autobedrijf. Die zullen de auto soms al binnen een dag over willen kopen en gebeurt dat wel tegen een prijs die lager kan liggen dan je initieel had verwacht.

Voor een auto verkopen met gebreken, dient er dus dezelfde werkwijze gevolgd te worden als van een eentje zonder mankementen. Het zal wel een stuk lastiger zijn om belangstellenden te overtuigen en zal je vaak ook wat langer moeten wachten tot de verkoop in orde is. Wie daar niet de tijd voor heeft zal altijd nog terecht kunnen bij een opkoper.

Autoverkoopsites.com - Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend