AutoVerkoopSites.com

Auto met gebreken snel verkopen

Ontdek de waarde

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto-verkopen

Auto met gebreken verkopen

Vraag vrijblijvend een bod op

 • Binnen 24 uur prijs binnen
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Afgekeurde auto inkopers

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Koopt alleen auto's
 • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

 • Kans op hogere prijs
 • Groot aantal kopers actief
 • Kosten aan verbonden
 • Vreemde aan de deur
 • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Lees hier alles wat van belang is wanneer je een auto met gebreken verkopen wilt

Bij elke auto zullen zich vroeg of laat de eerste defecten vertonen en is het belangrijk niet te lang te wachten op de reparatie. Zo een klein mankement kan anders wel langzaam ergere vormen beginnen aan te nemen en heeft dat alleen maar een negatieve invloed op de reparatiekosten. Niet een ieder is echter zo snel om alles te repareren en kan dat bijvoorbeeld komen door geldgebrek, maar ook omdat de auto niet meer nodig is. Tijd dus om de auto te verkopen.

Auto met mankementen verkopen

Een auto met mankementen verkopen zal een vlot verloop hebben wanneer je duidelijk naar elke belangstellende toe kan zijn. Zo zullen ze het fijne willen weten van alle gebreken en zal men de auto zeker aan een grondige inspectie onderwerpen. Het zal aan de aard van de gebreken liggen welke prijs er ook gehanteerd kan worden. Daar zal je als verkoper op de hoogte van moeten zijn en is het altijd beter om voorafgaand aan de verkoop de auto door een garage te laten controleren. Dat kost niet zo veel en laat je ze meteen een offerte maken van de reparatiekosten. Met zo een lijst op zak kan ook de verkoopprijs bepaald worden. Dat zal gewoon de marktprijs zijn van een soortgelijk merk en model minus de reparatiekosten. Let er wel op dat dit meer een richtprijs is en er nog flink onderhandeld over zal worden.

Auto verkopen met gebreken methode

Met alle gebreken netjes op een rij geplaatst en een representatieve prijs bepaald, zal uitgekeken worden naar een methode om de verkoop snel plaats te laten vinden. Een advertentie zal al gauw leiden tot het aanmelden van de eerste belangstellenden. Dat kan soms wel op een teleurstelling uitmonden omdat men vaak gewoon nieuwsgierig is naar de auto en niet van plan is die daadwerkelijk aan te schaffen. Zelfs in een vergevorderd stadium kan men op het laatste moment de koop afzeggen en zijn dit zeker wel momenten waar je op voorbereidt dient te zijn. Het voordeel is wel dat je er doorgaans een betere prijs voor krijgt dan de auto te verkopen aan een autobedrijf. Die zullen de auto soms al binnen een dag over willen kopen en gebeurt dat wel tegen een prijs die lager kan liggen dan je initieel had verwacht.

Voor een auto verkopen met gebreken, dient er dus dezelfde werkwijze gevolgd te worden als van een eentje zonder mankementen. Het zal wel een stuk lastiger zijn om belangstellenden te overtuigen en zal je vaak ook wat langer moeten wachten tot de verkoop in orde is. Wie daar niet de tijd voor heeft zal altijd nog terecht kunnen bij een opkoper.

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact