AutoVerkoopSites.com

Snel je auto verkopen

Krijg snel een bod binnen

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto

Auto opkopers

Vraag vrijblijvend een bod op

  • Binnen 24 uur prijs binnen
  • Geheel vrijblijvend
  • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Auto verkoop sites

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

  • Vliegensvlug & snel verkocht
  • Met een lach, en jij verdient het leukst
  • Gratis en vrijblijvend bod
  • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

  • Hoogste prijs voor uw auto
  • Gratis & Vrijblijvend
  • Snel een bod ontvangen
  • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-osw

OSW.nl

OSW.nl is een autoverkoop website waarmee je gratis en snel een vrijblijvend bod op je auto krijgt. Niet alleen je auto kun je hier verkopen. Ook je camper, motor, caravan of boot kun je hier te koop aanbieden. Zodra je je auto aanmeld gaat het team van OSW voor je aan de slag. Binnen 24 uur ontvang jij een bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Je kunt dus zelf kiezen of je voor dit bedrag je voertuig wilt verkopen of het toch liever houdt.

OSW.nl

9.4 uit 402 reviews

“Prima en snel”
Karin

  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Binnen 24 uur een bod
  • Alleen erkende bedrijven
  • Persoonlijke aandacht

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

  • Binnen 24 uur
  • Gratis & Vrijblijvend
  • Alle soorten auto's
  • Geen andere voertuigen
  • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

logo-wijkopenautos

Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

6 uit 281 reviews

“Vriendelijke medewerker en eerlijke prijs voor mijn auto goed geregeld!”
Hendrie

  • Binnen 24 uur
  • Gratis & Vrijblijvend
  • Alle soorten auto's
  • Koopt alleen auto's
  • Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Vraag bod op

logo-marktplaats

Marktplaats

Marktplaats Auto’s is een van de grootste advertentieplatformen voor het verkopen van je auto. De website ontvangt maandelijks een miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop. Een advertentie aanmaken kan al vanaf €12.50.

Marktplaats

5.5 uit 167 reviews

“Geen review beschikbaar”
Bij Marktplaats verkoop je zelf je auto

  • Kans op hogere prijs
  • Groot aantal kopers actief
  • Kosten aan verbonden
  • Vreemde aan de deur
  • Duurt lang voordat verkocht is

Vraag bod op

Wanneer het aankomt op de verkoop van auto’s behoort een groot deel van de markt tot het domein van de opkopers auto. Die zoeken steeds de markt af naar een koopje en maken ze daarbij gebruik van hun uitgebreide netwerken. Het is een sterk bevochten markt waar de concurrentie meedogenloos is en het daarom om wat speciale vaardigheden vraagt om toch nog met succes zo een bedrijf te kunnen draaien. Er heerst over deze groep vaak het idee dat ze er alleen op uit zijn om tegen dumpprijzen auto’s op te kopen, maar zit het in de praktijk anders in elkaar.

Opkopers auto

Elke onderneming heeft een winstoogmerk en is dat niet anders voor een opkoper auto/auto inkoper. Deze auto opkopers zullen met het verschil tussen de inkoop- en verkoopprijs hun winst eruit moeten zien te halen. Het gehanteerd percentage zal verschillend zijn per opkoper en beginnend daar ook de concurrentie onderling. Met een kleine winst kunnen de prijzen aan de verkoopzijde laag gehouden worden. Daarmee wordt er een grotere omzet behaald, maar gaat dit alles niet zo eenvoudig in de praktijk. Een lage prijs alleen trekt niet alleen kopers aan en moet ook de rest van het pakket aantrekkelijk zijn. Men zal ook vragen naar een garantie, het kunnen leveren van de auto in een bepaalde staat en de afhandeling van het papierwerk. Allemaal stappen die opkopers auto geld kosten en waar het niet altijd mogelijk is om alles op de koper over te halen.

De prijzen voor auto inkopers

Het steeds willen opkopen van auto’s tegen een dumpprijs is niet de beste strategie welke toegepast kan worden omdat ook de kwaliteit van de aangeboden auto’s eronder zal lijden. De doorsnee auto eigenaar is goed op de hoogte van de marktprijzen en zal dus niet te ver daaronder willen gaan bij de verkoop. Er moeten dus wel duidelijke voordelen te merken zijn bij autoopkopers. Dat komt vaak in de vorm van een snelle afhandeling (vaak nog binnen dezelfde dag) en het willen opkopen van auto’s die over mankementen beschikken of niet zo gevraagd zijn op de automarkt. Elke opkoper dient dus te beschikken over een eigen plek waar ze de opgekochte auto’s voordelig kunnen repareren of moeten ze samenwerken met een garage die dat wel voor ze zal doen. Voor de verkoop dient er trouwens niet alleen naar de Nederlandse markt, maar ook ver daarbuiten gekeken te worden.

Een auto opkoper moet dus van vele markten thuis zijn en zich niet alleen richten op het overkopen van auto’s. De verkoopzijde is belangrijker (zonder afzet geen bedrijf) en moeten ook alle randvoorzieningen zoals een reparatie- en onderhoudsafdeling aanwezig zijn. Ook zal voor de afzet breed gekeken moeten worden naar allerlei markten, zowel in het binnen- als het buitenland. Het ligt in de mate van bedrijfsvoering hoe hoog de prijzen zijn die aangeboden zullen worden en zal men bij de verkoop de gangbare marktprijs zo veel als mogelijk proberen te benaderen.

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact