U
h
Z

Auto opkopers

Vraag vrijblijven een bod op

✔ Binnen 24 uur prijs binnen
✔ Geheel vrijblijvend
✔ Snel en veilig

Snel je auto verkopen

Krijg snel een bod binnen

Auto verkoop sites

Hou je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

 

Ikwilvanmijnautoaf.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Ikwilvanmijnautoaf.nl is onze favoriete keuze als jij snel je auto wilt verkopen. Wie heeft de reclame van dit bedrijf nog niet gezien? Niet voor niks is deze aanbieder de beste keuze van 2020!

Ikwilvanmijnautoaf.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen caravan etc.

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto's en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen andere voertuigen
- Minder bekend in Nederland

Wijkopenautos.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto's. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Koopt alleen auto's
- Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto's is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto's te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto's verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
- Kosten aan verbonden
- Vreemde aan de deur
- Duurt lang voordat verkocht is

Wanneer het aankomt op de verkoop van auto’s behoort een groot deel van de markt tot het domein van de opkopers auto. Die zoeken steeds de markt af naar een koopje en maken ze daarbij gebruik van hun uitgebreide netwerken. Het is een sterk bevochten markt waar de concurrentie meedogenloos is en het daarom om wat speciale vaardigheden vraagt om toch nog met succes zo een bedrijf te kunnen draaien. Er heerst over deze groep vaak het idee dat ze er alleen op uit zijn om tegen dumpprijzen auto’s op te kopen, maar zit het in de praktijk anders in elkaar.

Opkopers auto

Elke onderneming heeft een winstoogmerk en is dat niet anders voor een opkoper auto/auto inkoper. Deze auto opkopers zullen met het verschil tussen de inkoop- en verkoopprijs hun winst eruit moeten zien te halen. Het gehanteerd percentage zal verschillend zijn per opkoper en beginnend daar ook de concurrentie onderling. Met een kleine winst kunnen de prijzen aan de verkoopzijde laag gehouden worden. Daarmee wordt er een grotere omzet behaald, maar gaat dit alles niet zo eenvoudig in de praktijk. Een lage prijs alleen trekt niet alleen kopers aan en moet ook de rest van het pakket aantrekkelijk zijn. Men zal ook vragen naar een garantie, het kunnen leveren van de auto in een bepaalde staat en de afhandeling van het papierwerk. Allemaal stappen die opkopers auto geld kosten en waar het niet altijd mogelijk is om alles op de koper over te halen.

De prijzen voor auto inkopers

Het steeds willen opkopen van auto’s tegen een dumpprijs is niet de beste strategie welke toegepast kan worden omdat ook de kwaliteit van de aangeboden auto’s eronder zal lijden. De doorsnee auto eigenaar is goed op de hoogte van de marktprijzen en zal dus niet te ver daaronder willen gaan bij de verkoop. Er moeten dus wel duidelijke voordelen te merken zijn bij autoopkopers. Dat komt vaak in de vorm van een snelle afhandeling (vaak nog binnen dezelfde dag) en het willen opkopen van auto’s die over mankementen beschikken of niet zo gevraagd zijn op de automarkt. Elke opkoper dient dus te beschikken over een eigen plek waar ze de opgekochte auto’s voordelig kunnen repareren of moeten ze samenwerken met een garage die dat wel voor ze zal doen. Voor de verkoop dient er trouwens niet alleen naar de Nederlandse markt, maar ook ver daarbuiten gekeken te worden.

Een auto opkoper moet dus van vele markten thuis zijn en zich niet alleen richten op het overkopen van auto’s. De verkoopzijde is belangrijker (zonder afzet geen bedrijf) en moeten ook alle randvoorzieningen zoals een reparatie- en onderhoudsafdeling aanwezig zijn. Ook zal voor de afzet breed gekeken moeten worden naar allerlei markten, zowel in het binnen- als het buitenland. Het ligt in de mate van bedrijfsvoering hoe hoog de prijzen zijn die aangeboden zullen worden en zal men bij de verkoop de gangbare marktprijs zo veel als mogelijk proberen te benaderen.

Autoverkoopsites.com - Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend