U
h
Z

Sloopauto Waarde

Vraag vrijblijven een bod op

✔ Binnen 24 uur prijs binnen
✔ Geheel vrijblijvend
✔ Snel en veilig

Sloopauto verkopen

Ontdek de waarde

Eenvoudig een sloopauto verkopen? Dat kan natuurlijk ook. Diverse auto opkoop partijen hebben hier interesse in. Bekijk hieronder de verschillende opties om een sloopauto eenvoudig en snel te verkopen waardoor je binnen enkele werkdagen het geld binnen hebt.

Snel sloopauto verkopen

✓ verkopen in jouw woonplaats

✓ Altijd een goed bod

✓ Gebruik meerdere opties

Auto verkoop sites

Hou je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

 

Ikwilvanmijnautoaf.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Ikwilvanmijnautoaf.nl is onze favoriete keuze als jij snel je auto wilt verkopen. Wie heeft de reclame van dit bedrijf nog niet gezien? Niet voor niks is deze aanbieder de beste keuze van 2020!

Ikwilvanmijnautoaf.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen caravan etc.

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto's en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen andere voertuigen
- Minder bekend in Nederland

Wijkopenautos.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto's. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Koopt alleen auto's
- Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto's is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto's te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto's verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
- Kosten aan verbonden
- Vreemde aan de deur
- Duurt lang voordat verkocht is

Met de auto in een zodanige staat dat het als sloop ter verkoop aangeboden zal worden, kan het niet kwaad om goed op de hoogte te zijn van de waarde die zo een auto nog altijd vertegenwoordigd. Er is altijd wel iets van waarde die de auto te bieden heeft en is de opkoper daar wel van op de hoogte. Een sloopauto verkopen die je namelijk in de meeste gevallen aan een bedrijf en bepalen zij dus verder wat ermee gebeuren zal.

De echte waarde van een sloopauto

Omdat de voorwaarden om een auto rijp voor de sloop te beschouwen hier nogal streng zijn, is het altijd nog mogelijk om in andere landen met een wat minder strenge wetgeving de betreffende auto gewoon te verkopen om daar aan het verkeer deel te kunnen nemen. De waarde van een sloopauto kan dus wel meevallen en dien je vooraf wel goed onderzoek te verrichten om na te gaan wat er voor de auto gevraagd kan worden. Voordat je daar aan toe zal komen, is het ook belangrijk om na te gaan wat de reden is dat de auto rijp voor de sloop is. Gaat het om een onherstelbare schade of eentje die teveel zal kosten? Dit zijn de meest voorkomende redenen waarom een auto wordt gesloopt en kan zo een auto nog boordevol bruikbare onderdelen zitten. Dat neem je dus allemaal wel mee bij het bepalen van de prijs.

Wat is mijn sloopauto waard?

Elke sloopauto is weer een apart geval en is het niet mogelijk om exact dezelfde prijs te krijgen bij het bezichtigen van een soortgelijk model. Je kunt wel een schatting maken van de waarde van de hoofdcomponenten en kan je dat klaarspelen door voor prijsinfo naar een sloperij langs te gaan of een paar telefoontjes te plegen. Ook online een offerte aanvragen is mogelijk. Alle informatie bij elkaar genomen zal zeker voldoende zijn om een een prijs te bepalen en is dit alles wel de moeite waard. De kans is anders groot dat de auto voor een appel en ei verkocht zal worden en krijg je daar later wel zeker spijt van.

De sloopwaarde zal in de praktijk enigszins verschillen van de sloopprijs omdat een opkoper ook zijn winst en operationele kosten uit de verkoop van de onderdelen moet halen. Zelfs indien de auto weer gerepareerd zal worden, zijn er kosten aan verbonden. In een enkel geval wordt zo een sloopauto gekocht door een particulier die de onderdelen nodig heeft of er zelf aan de slag zal gaan om de auto te repareren. In zulke gevallen zal kan de verkoopprijs voordeliger uitvallen, maar is het vaak wel lang wachten tot zo een koper zich zal aanmelden.

Autoverkoopsites.com - Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend