AutoVerkoopSites.com

Quad verkopen

Krijg snel een bod binnen

€ 2.350
€ 1.262
€ 4.324
€ 3.350
€ 1.300
€ 3.500
€ 4.250
€ 2.050
auto

Quad verkopen

Vraag vrijblijvend een bod op

  • Binnen 24 uur prijs binnen
  • Geheel vrijblijvend
  • Snel en veilig

22.890 vergelijkingen uitgevoerd

AutoVerkoopSites.com

Een quad of ATV is een leuke manier om tijdens je vrije tijd lekker over ongebaande wegen te scheuren en je daarbij zeker op een aparte manier te vermaken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor jouw vrienden en familie is zo een quad een leuke afleiding. Maar niet alleen voor het hebben van plezier is een quad geschikt. Voor het uitvoeren van veel werkzaamheden is een quad ook heel erg geschikt omdat het over terrein kan gaan waar zelfs een 4×4 auto in vast zal komen te zitten. De grootte van een quad zorgt er ook voor dat het kan worden gebruikt voor het vervoer van 2 personen en er ook nog een aanhangwagen aan kan worden vastgemaakt. Maar na alle arbeid te hebben verricht is het soms tijd de quad te verkopen.

Quad verkopen

Je oude quad verkopen doe je soms om het verkoopbedrag te gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe. Zo kan het gebeuren dat de oude quad niet meer over de benodigde opties beschikt die je graag wilt hebben, je gewoon naar een nieuwer model wilt overstappen of dat de oude quad ook al wat mankementen begint te verkopen. Het is belangrijk bij de verkoop van je quad duidelijk ook aan te geven of het ook over een kenteken beschikt. Voor een quad die wordt gebruikt om er ook mee op de openbare weg te rijden is namelijk een kenteken nodig. De kosten voor het laten verzekeren en de bijhorende wegenbelasting tikken aardig bij in vergelijking met een quad die alleen wordt gebruikt om off-road te rijden. Een potentiële koper zal zeker ook kijken of er een kentekenplaat aanwezig is. Indien de verkoper alleen belangstelling heeft om er off-road mee te gaan rijden dient er bij de overschrijving zeker ook een vrijwaringsbewijs te worden overlegd waarmee alle verantwoordelijkheden van de verkoper worden overgenomen door de koper. Die is dan geheel vrij het kentekenbewijs in te leveren en zo te besparen op de kosten.

motocross-1283206_960_720-300x200

Quad verkopen bij speciale quad inkoop site

Naast het verkopen van nieuwe quads zijn er ook bedrijven die daarnaast ook tweedehandse verkopen. De prijs van zo een quad is relatief lager en daarom ook ideaal voor beginners die zo een quad willen gebruiken in hun vrije tijd. Bij zo een bedrijf kun je trouwens ook nog een nieuwe quad aanschaffen en je oude gewoon inleveren. Ga wel altijd eerst langs een aantal van deze bedrijven om ervoor te zorgen dat je het onderste uit de kan zult halen. Ook via verschillende websites kan de quad ter verkoop worden aangeboden en krijg je er doorgaans wel wat meer voor.

Let er bij het quad verkopen via een website wel op dat je wel meer tijd kwijt zult raken aan het onderhandelen met diverse belangstellenden. En niet altijd is het immers zo handig om zo lang bezig te zijn de oude quad te verkopen. Je wilt die immers zo snel als mogelijk verkopen? Verder werkt het quad verkopen hetzelfde als het auto verkopen

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact