Snel quad verkopen

✓ verkopen in jouw woonplaats

✓ Altijd een goed bod

✓ Gebruik meerdere opties

Ikwilvanmijnautoaf.nl

 Bekijk Reviews Gratis Bod Opvragen

Een van Nederlands bekendste auto inkopers is ikwilvanmijnautoaf.nl. Via deze aanbieder krijg jij binnen 24 uur een bod op je auto. Of je nou een vrij nieuwe auto wilt verkopen of een sloop auto, jij krijgt gegarandeerd een bod!

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur een bod
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen caravans

Wijkopenautos.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto's. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

 

Wijkopenautos.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Koopt alleen auto's
- Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

OSW.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

OSW is de speler om zorgeloos je auto of ander voertuig aan te verkopen. Het bedrijf koopt auto's, maar ook motoren, caravans, camper en boten op. Je auto is aangemeld binnen enkele minuten en binnen 24 uur heb je een bod binnen. Je kan hier betrouwbaar en snel je voertuig verkopen.

 

OSW.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen sloop/schade auto's

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto's en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

 

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen andere voertuigen
- Minder bekend in Nederland

247autoverkopen.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

247autoverkopen.nl is een kleinere speler in de auto opkoopmarkt. Ook deze partij koopt auto's in, maar ook alleen auto's en geen andere voertuigen. Zo kan je hier eenvoudig je tweedehands auto verkopen, maar ook je sloop of schade auto bijvoorbeeld. Binnen 24 uur krijg je vrijblijvend een bod binnen!

 

247autoverkopen.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Koopt alleen auto's
- Geen andere voertuigen
- Kleiner dealernetwerk

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto's is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto's te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto's verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

 

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
- Kosten aan verbonden
- Vreemde aan de deur
- Duurt lang voordat verkocht is

Een quad of ATV is een leuke manier om tijdens je vrije tijd lekker over ongebaande wegen te scheuren en je daarbij zeker op een aparte manier te vermaken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor jouw vrienden en familie is zo een quad een leuke afleiding. Maar niet alleen voor het hebben van plezier is een quad geschikt. Voor het uitvoeren van veel werkzaamheden is een quad ook heel erg geschikt omdat het over terrein kan gaan waar zelfs een 4x4 auto in vast zal komen te zitten. De grootte van een quad zorgt er ook voor dat het kan worden gebruikt voor het vervoer van 2 personen en er ook nog een aanhangwagen aan kan worden vastgemaakt. Maar na alle arbeid te hebben verricht is het soms tijd de quad te verkopen.

Soms is de verkoop nodig om een nieuwe aan te kunnen schaffen

Je oude quad verkopen doe je soms om het verkoopbedrag te gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe. Zo kan het gebeuren dat de oude quad niet meer over de benodigde opties beschikt die je graag wilt hebben, je gewoon naar een nieuwer model wilt overstappen of dat de oude quad ook al wat mankementen begint te verkopen. Het is belangrijk bij de verkoop van je quad duidelijk ook aan te geven of het ook over een kenteken beschikt. Voor een quad die wordt gebruikt om er ook mee op de openbare weg te rijden is namelijk een kenteken nodig. De kosten voor het laten verzekeren en de bijhorende wegenbelasting tikken aardig bij in vergelijking met een quad die alleen wordt gebruikt om off-road te rijden. Een potentiële koper zal zeker ook kijken of er een kentekenplaat aanwezig is. Indien de verkoper alleen belangstelling heeft om er off-road mee te gaan rijden dient er bij de overschrijving zeker ook een vrijwaringsbewijs te worden overlegd waarmee alle verantwoordelijkheden van de verkoper worden overgenomen door de koper. Die is dan geheel vrij het kentekenbewijs in te leveren en zo te besparen op de kosten.

Probeer de quad ook te verkopen via een speciale website

Naast het verkopen van nieuwe quads zijn er ook bedrijven die daarnaast ook tweedehandse verkopen. De prijs van zo een quad is relatief lager en daarom ook ideaal voor beginners die zo een quad willen gebruiken in hun vrije tijd. Bij zo een bedrijf kun je trouwens ook nog een nieuwe quad aanschaffen en je oude gewoon inleveren. Ga wel altijd eerst langs een aantal van deze bedrijven om ervoor te zorgen dat je het onderste uit de kan zult halen. Ook via verschillende websites kan de quad ter verkoop worden aangeboden en krijg je er doorgaans wel wat meer voor.

Let er bij het quad verkopen via een website wel op dat je wel meer tijd kwijt zult raken aan het onderhandelen met diverse belangstellenden. En niet altijd is het immers zo handig om zo lang bezig te zijn de oude quad te verkopen. Je wilt die immers zo snel als mogelijk verkopen?

Globaal blok

Quad verkopen
4.8 (95%) 20 votes