U
h
Z

Vrachtwagen verkopen

Vraag vrijblijven een bod op

✔ Binnen 24 uur prijs binnen
✔ Geheel vrijblijvend
✔ Snel en veilig

Vrachtwagen verkopen

Krijg snel een bod binnen

Vrachtwagen inkopers

Hou je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

 

Ikwilvanmijnautoaf.nl

 Bekijk Reviews Gratis Bod Opvragen

Een van Nederlands bekendste auto inkopers is ikwilvanmijnautoaf.nl. Via deze aanbieder krijg jij binnen 24 uur een bod op je auto. Of je nou een vrij nieuwe auto wilt verkopen of een sloop auto, jij krijgt gegarandeerd een bod!

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur een bod
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
 Geen caravans

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto’s en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

 

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Geen andere voertuigen
Minder bekend in Nederland

Wijkopenautos.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto’s. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

 

Wijkopenautos.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Koopt alleen auto’s
Geen auto’s ouder dan 15 jaar oud

247autoverkopen.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

247autoverkopen.nl is een kleinere speler in de auto opkoopmarkt. Ook deze partij koopt auto’s in, maar ook alleen auto’s en geen andere voertuigen. Zo kan je hier eenvoudig je tweedehands auto verkopen, maar ook je sloop of schade auto bijvoorbeeld. Binnen 24 uur krijg je vrijblijvend een bod binnen!

 

247autoverkopen.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Koopt alleen auto’s
Geen andere voertuigen
Kleiner dealernetwerk

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto’s is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto’s te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto’s verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

 

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
Kosten aan verbonden
Vreemde aan de deur
Duurt lang voordat verkocht is

Het verkopen van een vrachtwagen zal wel een hele klus zijn zul je denken. Niet iedereen is er bepaald naar een op zoek, zeker niet als je het aanbod van personenauto’s vergelijkt. Een vrachtwagen kopen doet lang niet een ieder en zijn het eerder bedrijven om die stap te wagen.

Toch gaat de verkoop van vrachtwagens heel erg hard omdat de groep belangstellenden niet alleen in ons land te vinden zijn, maar ook over der grens. En dan praten we zeker niet alleen over andere landen in Europa. Een vrachtwagen verkopen gaat dus wel degelijk snel, vooral wanneer je op de hoogte bent van de marktwaarde en je ook handig gebruik maakt van de verschillende verkoopopties.

Particuliere verkoop is niet zo populair

Omdat een vrachtwagen nu eenmaal wordt gebruikt voor bedrijfsactiviteiten hebben de meeste eigenaren geen tijd om individueel te gaan onderhandelen met een belangstellende. De aangeboden prijs zal zeker wel voordeliger uitvallen, maar de tijd en energie die het bedrijf zal moeten stoppen in de verkoop van zo een vrachtwagen kan liever in een bedrijfsactiviteit worden besteed. Gelukkig zijn er meerdere opties om op een snelle manier een vrachtwagen te verkopen. Er zijn zo speciale auto opkoopbedrijven die vrachtwagens opkopen, ongeacht van de staat of de kilometerstand van de vrachtwagen.

Het is wel belangrijk dat alle papieren in orde zijn. doorgaans wordt dit wel geregeld door het opkoopbedrijf, maar zal een vrachtwagen waarvan alle stukken in orde zijn (keuring, verzekering, kentekenbewijs) zeker ook meer waard zijn. Het is daarom ook belangrijk niet te met de verkoop te wachten omdat een vrachtwagen die lang blijft zitten snel in waarde achteruit gaat.

Probeer ook verkoop via een veilingsite

De waarde van een vrachtwagen wordt vaker geheel kosteloos door verschillende bedrijven geheel gratis bepaald. Je bent hier geheel vrij om verder met zo een bedrijf in zee te gaan en kun je ook bij verschillende van ze een offerte opvragen. Hierdoor krijg je een vrij nauwkeurig beeld van de waarde op de markt. Op zo een veilingsite gaat men moeten bieden op de vrachtwagen waarvan je de offerte prijs als richtlijn kan gebruiken.

Omdat er verschillende personen of bedrijven zullen gaan bieden op de vrachtwagen kan de prijs wel voordeliger uitvallen dan verkoop via een opkoopbedrijf. Bovendien ben je ook niet verplicht om de vrachtwagen na de veiling toe te wijzen. Bij een veiling zijn er ook veel meer belangstellenden te vinden en is deze manier van verkoop ook zeker aan te raden voor vrachtwagens met een hoge kilometerstand of een laag bouwjaar.

Ook vrachtwagens die technisch niet helemaal in orde zijn kunnen altijd worden verkocht. Zulke vrachtwagens worden ook vaker gesloopt en zijn vrachtwagen onderdelen heel wat waard, ook in het buitenland.

Een vrachtwagen verkopen kan dus op vele manieren waarbij er zelfs voor oude of defecte vrachtwagens wel een koper te vinden is. Gelukkig hoeft de verkoop niet zelf te geschiedden en kun je die gewoon overlaten aan een opkoop- of veilingsbedrijf.

Autoverkoopsites.com - Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

Vrachtwagen verkopen
4.7 (94.29%) 21 votes