AutoVerkoopSites.com

Vrachtwagen verkopen

Houd je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

#1
Logo-looping

Looping

Bij Looping staan we voor het spreken van duidelijke taal, verwachtingen managen en aandacht voor de verkopende partij. Looping is de best beoordeelde autoverkoopsite van 2023-2024 . Jouw ervaring is ons succes en daarom staan wij ook naast jou gedurende het verkoopproces. Looping is opgericht door ambitieuze vrienden die al ruim 10 jaar actief zijn binnen de automotive branche. Wij verkopen jouw voertuig snel en zonder gedoe! Direct een prijs ✓ Gratis en vrijblijvend ✓ Ervaren specialisten ✓ Complete ontzorging.

Looping

9.6 uit 512 reviews

“Super ervaring. Ik melde mijn auto aan en de volgende dag was mijn auto verkocht tegen mijn gevraagde prijs. Vriendelijke en professioneel, graag nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. Spreken duidelijke taal en afspraak is ook echt afspraak. Heel tevreden met de afhandeling.”
James

 • Vliegensvlug & snel verkocht
 • Met een lach, en jij verdient het leukst
 • Gratis en vrijblijvend bod
 • 100% eerlijk & oprecht

Vraag bod op


logo-wvuaw

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is #1 autoverkoopsite van Nederland. Opgericht door ervaren autoverkoopspecialisten die gaan voor een eerlijke marktprijs voor de consument. Best beoordeelde verkoopsite van 2022-2023. In vier simpele stappen heb je via Wijverkopenuwautowel.nl jouw auto snel en voor een eerlijke prijs verkocht.

Wijverkopenuwautowel.nl

9.4 uit 1.024 reviews

“Ik werd snel geholpen. Werd meegedacht en professioneel te woord gestaan. Vriendelijk. Er is helder en fijn contact gelegd met de kopende partij en binnen een paar uur alles afgehandeld.”
Goerdien

 • Hoogste prijs voor uw auto
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Snel een bod ontvangen
 • Ervaren specialisten

Vraag bod op

logo-autovendi

Autovendi.nl

Een bekende website om je auto te verkopen is via Autovendi.nl. De website – welke is genomineerd voor website van het jaar 2016 – biedt je een gemakkelijke, veilige én anonieme manier om je auto te verkopen. Hierbij staan de automakelaars van Autovendi altijd voor je klaar. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je hebt altijd vijf dagen bedenktijd.

Autovendi.nl

8.3 uit 32 reviews

“Prima geholpen, bleven wel veel bellen”
Carla

 • Binnen 24 uur
 • Gratis & Vrijblijvend
 • Alle soorten auto's
 • Geen andere voertuigen
 • Minder bekend in Nederland

Vraag bod op

Vrachtwagen verkoop

Het verkopen van een vrachtwagen zal wel een hele klus zijn zul je denken. Niet iedereen is er bepaald naar een op zoek, zeker niet als je het aanbod van personenauto’s vergelijkt. Een vrachtwagen kopen doet lang niet een ieder, het is dus het beste wanneer jij over wil gaan tot vrachtwagen verkoop dat je deze verkoopt aan bedrijf. De vrachtwagen verkoop werkt in de praktijk toch net iets anders dan de autoverkoop.

Toch gaat de verkoop van vrachtwagens heel erg hard omdat de groep belangstellenden niet alleen in ons land te vinden zijn, maar ook over der grens. En dan praten we zeker niet alleen over andere landen in Europa. Een vrachtwagen verkopen gaat dus wel degelijk snel, vooral wanneer je op de hoogte bent van de marktwaarde en je ook handig gebruik maakt van de verschillende verkoopopties.

Particuliere vrachtwagen verkoop is niet zo populair

Omdat een vrachtwagen nu eenmaal wordt gebruikt voor bedrijfsactiviteiten hebben de meeste eigenaren geen tijd om individueel te gaan onderhandelen met een belangstellende. De aangeboden prijs zal zeker wel voordeliger uitvallen, maar de tijd en energie die het bedrijf zal moeten stoppen in de vrachtwagen verkoop, kan beter in een bedrijfsactiviteit worden besteed. Gelukkig zijn er meerdere opties om op een snelle manier een vrachtwagen te verkopen. Er zijn zo speciale auto opkoopbedrijven die vrachtwagens opkopen, ongeacht van de staat of de kilometerstand van de vrachtwagen.

Het is wel belangrijk dat alle papieren in orde zijn. doorgaans wordt dit wel geregeld door het opkoopbedrijf, maar zal een vrachtwagen waarvan alle stukken in orde zijn (keuring, verzekering, kentekenbewijs) zeker ook meer waard zijn. Het is daarom ook belangrijk niet te met de verkoop te wachten omdat een vrachtwagen die lang blijft zitten snel in waarde achteruit gaat.

Probeer ook verkoop via een vrachtwagen veiling

De waarde van een vrachtwagen wordt vaker geheel kosteloos door verschillende bedrijven geheel gratis bepaald. Je bent hier geheel vrij om verder met zo een bedrijf in zee te gaan en kun je ook bij verschillende van ze een offerte opvragen. Hierdoor krijg je een vrij nauwkeurig beeld van de waarde op de markt. Op zo een vrachtwagen veilig gaat men moeten bieden op de vrachtwagen waarvan je de offerte prijs als richtlijn kan gebruiken.

Omdat er verschillende personen of bedrijven zullen gaan bieden op de vrachtwagen kan de prijs wel voordeliger uitvallen dan wanneer je de truck verkoopt aan een opkoper. Bovendien ben je ook niet verplicht om de vrachtwagen na de veiling toe te wijzen. Bij een veiling vrachtwagen zijn er ook veel meer belangstellenden te vinden en is deze manier van verkoop ook zeker aan te raden voor vrachtwagens met een hoge kilometerstand of een laag bouwjaar.

Ook vrachtwagens die technisch niet helemaal in orde zijn kunnen altijd worden verkocht. Zulke vrachtwagens worden ook vaker gesloopt en zijn vrachtwagen onderdelen heel wat waard, ook in het buitenland.

Een vrachtwagen verkopen kan dus op vele manieren waarbij er zelfs voor oude of defecte vrachtwagens wel een koper te vinden is. Gelukkig hoeft de verkoop niet zelf te geschiedden en kun je die gewoon overlaten aan een opkoop- of veilingsbedrijf.

Autoverkoopsites.com

Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend

icon-phone-white

Contact opnemen

Ga naar onze contactpagina

Direct contact