U
h
Z

Franse auto verkopen

Vraag vrijblijven een bod op

✔ Binnen 24 uur prijs binnen
✔ Geheel vrijblijvend
✔ Snel en veilig

Franse auto verkopen in Nederland

Krijg snel een bod binnen

Auto verkoop sites

Hou je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

 

Ikwilvanmijnautoaf.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Ikwilvanmijnautoaf.nl is onze favoriete keuze als jij snel je auto wilt verkopen. Wie heeft de reclame van dit bedrijf nog niet gezien? Niet voor niks is deze aanbieder de beste keuze van 2020!

Ikwilvanmijnautoaf.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen caravan etc.

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto's en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Geen andere voertuigen
- Minder bekend in Nederland

Wijkopenautos.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Wijkopenautos.nl is een grote speler in Europe met de focus op België, Nederland en Duitsland. Wijkopenautos heeft een dealernetwerk van 10.000+ garages en koopt diverse soorten auto's. Via deze aanbieder krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op je auto.

Wijkopenautos.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto's
- Koopt alleen auto's
- Geen auto's ouder dan 15 jaar oud

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto's is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto's te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto's verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
- Kosten aan verbonden
- Vreemde aan de deur
- Duurt lang voordat verkocht is

Met een flinke auto industrie en dito automarkt, mogen de Fransen altijd nog rekenen op een groot aantal liefhebbers van hun auto’s. Ook op onze wegen zijn de Franse autos merken ruimschoots vertegenwoordigd en zal een Franse auto verkopen in Nederland dus geen problemen opleveren. Vanwege de afstand is het wel belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren. Zo zal er geen twijfel moeten zijn over de staat van de auto.

De markt om een Franse auto te verkopen

Het voordeel van een Franse auto verkopen in Nederland is, dat er een grote markt voor is. Dat komt door de jarenlange “band” die er op autogebied bestaat tussen beide landen. Voor de verkoop heb je dus al een pluspunt omdat men nu eenmaal niet graag een auto aanschaft waar het land van herkomst nog altijd vraagtekens opwerpt. Naast de bekendheid van de Franse merken onder het publiek, is er ook sprake van een uitgebreid netwerk van garages die gespecialiseerd zijn in dit soort auto’s. Het na traject van onderhoud en reparatie van zo een verkochte Franse auto zal dus ook geen problemen opleveren. Het zijn allemaal punten die zwaar wegen bij de aanschaf en kan je als verkoper alles aanhalen.

Inkopers van Franse auto’s

Keerzijde van de populariteit van Franse auto’s is wel dat er nogal veel concurrentie aanwezig is. Daar zal je allemaal tegen moeten kunnen, vooral indien de overschrijving in Frankrijk zelf plaats zal moeten vinden. De nieuwe eigenaar zal dus wat meer kosten moeten maken, van het vertrekken naar Frankrijk tot het terugrijden van de auto daarvandaan. Voor de lange rit zullen er tijdelijke kentekenplaten aangevraagd moeten worden en een aparte verzekering. Bij de verkoop zal je dus niet ervan uit moeten gaan dat het prijsniveau hetzelfde zal zijn als een soortgelijk model in Nederland. Om de prijs toch nog aantrekkelijk te maken voor de verkoper, is het beter om een Franse auto aan te bieden die over wat meer beschikt dan die verkrijgbaar in Nederland. Denk maar aan een speciale uitvoering of een aparte kleur. Een ieder die door alle moeite heen gaat om een Franse auto te kopen doet dat omdat de auto een bepaalde meerwaarde vertegenwoordigd.

Voor de verkoop van een Franse auto in Nederland hou je dus wel rekening met het proces van overschrijving en de additionele kosten die de nieuwe eigenaar zal moeten maken. Zorg er dus voor dat de auto zich in een perfecte staat verkeert en hou alle stukken betreffende het onderhoud gereed. Zo kan men sneller overtuigd raken en is dat zeker een goed geluid voor de verkoop.

Autoverkoopsites.com - Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend