U
h
Z

Auto verkopen zonder APK

Vraag vrijblijven een bod op

✔ Binnen 24 uur prijs binnen
✔ Geheel vrijblijvend
✔ Snel en veilig

Auto zonder APK verkopen

Ontdek de waarde

Auto inkopers

Hou je van keuzes en meerdere opties? Vergelijk onderstaande auto verkoop sites en vraag een vrijblijvend bod op!

 

Autovendi.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst. Het bedrijf is alleen met name gefocust op auto’s en geen andere voertuigen. Binnen 24 uur je auto verkopen is daarom ook hier mogelijk. 100% gratis en betrouwbaar je auto verkopen kan hier.

 

Autovendi.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Geen andere voertuigen
Minder bekend in Nederland

247autoverkopen.nl

Bekijk Reviews Vraag Bod op

247autoverkopen.nl is een kleinere speler in de auto opkoopmarkt. Ook deze partij koopt auto’s in, maar ook alleen auto’s en geen andere voertuigen. Zo kan je hier eenvoudig je tweedehands auto verkopen, maar ook je sloop of schade auto bijvoorbeeld. Binnen 24 uur krijg je vrijblijvend een bod binnen!

 

247autoverkopen.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Binnen 24 uur
+ Gratis & Vrijblijvend
+ Alle soorten Auto’s
Koopt alleen auto’s
Geen andere voertuigen
Kleiner dealernetwerk

Marktplaats.nl

Bekijk Reviews Plaats Advertentie

Marktplaats Auto’s is de optie om zelf je auto te verkopen door middels van een advertentie. Marktplaats is het grootste platform auto’s te kopen en te verkopen. Dagelijks worden er duizenden auto’s verkocht. Door een advertentie aan te maken, heb je een grote kans je auto te kunnen verkopen.

 

Marktplaats.nl

Samenvatting Aanbieder

+ Kans op hogere prijs
+ Groot aantal kopers actief
Kosten aan verbonden
Vreemde aan de deur
Duurt lang voordat verkocht is

Auto verkopen zonder APK

De jaarlijkse APK vormt een onmisbaar deel van de veiligheid van het verkeer en zal een auto verkopen zonder APK met de nodige argwaan worden bekeken. Terecht ook, omdat er dus zeker wat mis is met de auto en men goed navraag zal doen om te weten te komen wat er allemaal defect is. Het is een aparte manier van verkopen en zal je dus wel de nodige skills ten dage moeten voor het verkopen van auto zonder APK.

Auto zonder apk verkopen

Een auto zonder APK verkopen heeft wel als nadeel dat het maken van een proefrit, althans op de openbare weg, niet mogelijk is. Dat kan de prijs aardig beїnvloeden en zal een auto zonder apk verkopen moeten worden voor een veel lagere prijs dan verwacht.

Omdat er zoveel waarde wordt gehecht aan de APK, is het auto zonder apk verkopen altijd wel lastiger. Je moet er wel goed op zijn voorbereidt en kan dat gebeuren door alle aanwezige mankementen gelijk door te spelen aan een ieder die belangstelling heeft voor de auto. Verwacht ook een prijs die lager zal liggen en zal er vaak wel flink over onderhandeld moeten worden. Wie daar niet zoveel zin in heeft, kan altijd nog langslopen bij een opkoper van auto’s.

Auto met verlopen APK verkopen

Een auto zonder geldige APK hoeft niets bijzonders te mankeren omdat het vaak wel voorkomt dat de keuring gewoon verlopen is en de auto nooit voor een herkeuring gebracht is. Dat kan verschillende redenen ten grondslag hebben, maar is het meest voorkomende wel dat de auto niet meer gereden wordt. Het opnieuw laten keuren heeft dus weinig nut en wordt de auto ook zo ter verkoop aangeboden. Er is dus een groot verschil met een auto waar de APK vervallen is en een afgekeurde auto. In het tweede geval zal de auto zonder apk verkopen apk wat meer inspanning vereisen, maar zal dat geen probleem vormen wanneer je het op de juiste manier aanpakt.

Auto met niet goedgekeurde APK verkopen?

Wie gelijk open kaart speelt en aangeeft waarom de auto niet door de APK heen is gegaan, zal van begin af aan geen moeite hebben om belangstellenden te overtuigen en kan de verkoop sneller gesloten worden dan verwacht. Bij de APK krijg je er een lijst bij waarop er aangegeven is wat er mis is met de auto en is het een goed idee om dat gelijk te overleggen. Dat bespaart je heel wat moeite om uit te leggen wat de auto allemaal mankeert. Natuurlijk is bij het bezichtigen de persoon die er belangstelling voor heeft, helemaal vrij om zelf te kijken wat allemaal aan de auto mankeert.

Autoverkoopsites.com - Altijd Gratis, Altijd Vrijblijvend