AutoVerkoopSites.com

Waarom Apex verlagingsveren een absolute must zijn voor de autoliefhebber

22 augustus 2017, Geen categorie

Een verbetering van de wegligging en het rijgedrag kan alleen worden bereikt door een gespecialiseerd bedrijf als APEX®, waar alle benodigde kennis onder één dak te vinden is.

Dit bedrijf is opgericht in de jaren tachtig, en is begonnen met het leveren van veren voor groep A toerwagens. Ze hebben zich gespecialiseerd in het ontwerpen, afstemmen en fabriceren van sportveren voor auto’s.

Hun doel was en zal altijd zijn om de best haalbare kwaliteit te leveren. Met hun moderne, computer gestuurde wikkel- en testmachines wordt dit mogelijk gemaakt. De ISO 9001:2008 en ISO 14000:2009 certificering garandeert het, de 5 jarige garantie verlagingsverensets bewijst het!

APEX Sport Kits

Deze kits bestaan uit schokdempers gevuld met hogedruk gas die in combinatie met de sportveren je wagen 40 tot 60 mm kunnen verlagen om zo de roll/pitch te verbeteren, de remafstand te verkleinen, de stabiliteit te verhogen en, uiteraard, jouw auto die sportieve look te geven.

Deze Apex Sport Kits bestaan uit een set van 4 veren en vier speciale schokdempers die dankzij de verlaging en hun verminderde zuigerslag het rijplezier van je wagen zullen verbeteren zonder dat je het rijcomfort verliest. Het rijplezier én de veiligheid verbeteren dankzij de betere wegligging en de looks zijn natuurlijk helemaal fantastisch.

APEX Veren

Je hebt ook de keuze om enkel de veren van APEX te kopen bij cartuning specialisten zoals Extreme-Carstyling.nl. Ze zijn beschikbaar voor alle grote merken en modellen en zullen je wagen tussen de 30 en 40 mm verlagen. Zo krijgt je wagen een betere grip op het wegdek samen met de verbeterde looks die zorgen dat je auto er speciaal uitziet en niet meer zo saai. Je zal voelen dat de besturing wat steviger wordt, een beetje sportiever maar niet te zwaar en oncomfortabel.

APEX heeft met z’n jarenlange ervaring bewezen de kennis in huis te hebben om goed te weten welke oplossing het beste past bij welk type auto. Apex scoort dan ook niet enkel goed bij de liefhebbers van tuning, maar ook in tal van reviews door auto magazines zoals Fast Car Magazine worden hun producten aangeschreven.

De APEX Productie: een garantie voor kwaliteit

De manier waarop APEX veren worden gemaakt is de reden waarom hun producten zo duurzaam zijn. Ze worden namelijk van Chroom-Silicium staal gemaakt.               Vervolgens worden ze hitte-behandeld om ze op deze manier zo sterk mogelijk te maken, daarna krijgen ze een fosfaatbehandeling tegen roest en een heldere epoxy coating zorgt ervoor dat ze er jarenlang zo goed als nieuw zullen blijven uitzien.

De veren verlaten de fabriek uiteindelijk pas nadat alle producten een uitgebreide testprocedure hebben doorlopen. Zo garandeert APEX 100 procent kwaliteit!