AutoVerkoopSites.com

Voordelen private lease

10 december 2019, Blog

Een geschikt vervoer is nu eenmaal onmisbaar in het dagelijks leven en biedt het een grote mate van vrijheid. Helaas is de aanschafprijs in de meeste gevallen wel een drempel die overwonnen dient te worden. Iedereen wil namelijk wel in een auto plaatsnemen die er niet alleen puik eruit ziet, maar die je ook niet zo snel in de steek zal laten. Veel eisen dus die er gesteld worden en valt het lang niet altijd mee om tot een keuze te komen. Het wordt echter geheel anders wanneer er gekozen wordt voor een lease private.

Rijden zonder zorgen

Dat is misschien wel een korte beschrijving over het leasen van een auto, maar geeft het gelijk weer waarom het zo populair is, ook in de vorm van private lease. Zo zijn er geen ingewikkelde betalingsregelingen nodig en blijft het op een vast bedrag per maand, niet minder, maar ook niet meer. Een aanbetaling is verder niet nodig en biedt dit voor velen de mogelijkheid, om eindelijk rondt te mogen rijden in een nieuwe auto. Er dient natuurlijk wel aan wat voorwaarden voldaan worden, maar komen de meeste personen al wel door. Na zo een auto gedurende de leaseperiode gereden te hebben, hoef jij je geen zorgen te maken over het moeten verkopen of inruilen.

Maar ook het onderhoud en reparaties worden jou uit handen genomen

Er blijft tegenwoordig wel weinig tijd over na het werk en de activiteiten die daarna gepland zijn. Het komt dan wel als geroepen, dat het onderhoud en reparaties door de leasemaatschappij worden uitgevoerd, zonder dat jij maar een cent extra voor hoeft uit te geven. In de steek laten zal zo een goed onderhouden auto jou nooit en neem je altijd met een gerust gevoel plaats achter het stuur. Afhankelijk van de gemaakte afspraken wordt er ook voor een vervangend vervoer gezorgd voor de periode dat de auto niet gebruikt kan worden.

De voordelen van een private lease zijn er dus veel en blijft het belangrijk, om bij het maken van de keuze ook rekening te houden met de toekomst. Zijn er kinderen op komst of ben je van plan een hypotheek te nemen? Allemaal factoren die van invloed zullen zijn op de financiële huishouding en waar je wat ruimte voor open moet laten.

Waarom kiezen voor private lease?

Het wordt vaak met wat argwaan bekeken, zo een leaseauto. Velen beschouwen het namelijk als gewoon een huurauto en zo je toch beter uitkomen met een koopauto? Daar heeft men natuurlijk ook wel aan gedacht bij het samenstellen van zo een lease en moeten de voordelen daarom niet onderschat worden. Met een private lease wordt de drempel om een “eigen” auto te bezitten aanzienlijk verlaagd en duurt het proces ook niet lang.

Rij altijd rond in het laatste model

Voor de aanschaf van een nieuwe auto is er nog altijd aardig wat geld voor nodig en is het lang niet door iedereen op te brengen. Bij een leaseauto is het bedrijf daarvoor verantwoordelijk en beperken de verplichtingen zich tot de maandelijkse betaling. Na afloop van het contract neemt de leasemaatschappij de auto over en kan er weer een leasecontract gesloten worden, natuurlijk voor een ander (nieuwer) model. Zo blijf je met een private lease, altijd bij de tijds rijden en mag er genoten worden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van comfort en veiligheid.

Zekerheid op elk gebied

Niemand houdt nu van veranderingen die financieel nadelig uitvallen of waarbij er een verandering zal komen in het dag/werkschema. De vaste maandelijkse betalingen garanderen een grote mate van zekerheid waarbij er met een gerust hart gepland kan worden. Op het gebied van vervoer zal het risico namelijk verwaarloosbaar zijn en hoeft men geen extra centen opzij te zetten voor onderhoud of reparaties. Alles is inbegrepen in het leasebedrag dient er in principe alleen nog maar betaald te worden bij de pomp.

Op de vraag waarom er gekozen moet worden voor een private lease, is het antwoordt dus simpel: het biedt de mogelijkheid om al tegen een relatief klein maandelijks te betalen bedrag, rondt te rijden in een nieuwe auto, zonder dat je hoeft om te kijken naar het onderhoudt of reparaties.