AutoVerkoopSites.com

Auto verkopen via ANWB

30 december 2018, Blog

De ANWB is lang niet meer alleen maar betrokken als pechhulpdienst en zijn er door de jaren heen tal van diensten aan de organisatie bijgevoegd. Zo is het ook mogelijk om via de ANWB jouw auto te verkopen en maakt men steeds vaker gebruik van de verkoopservice.  Dat is wel logisch gezien het groot aantal leden en natuurlijk de ruime belangstelling van de dagelijkse stroom van bezoekers op de website.

De verkoop geschiedt zoals we van de ABWB gewend zijn

Professioneel dus en zonder al te veel €œloopwerk€. Zo is het voor de ANWB duidelijk dat men niet graag lange onderhandelingen wilt voeren met personen of zelfs bedrijven die wel wat zien in de auto en vormt het onderhandelen voor velen een drempel waar ze echt tegenop zien. Dat is  helemaal geen punt meer bij ANWB en wordt er na het invullen van de relevante gegevens gelijk een prijs berekend.  Dit kunnen ze daar bij de ANWB klaarspelen dankzij het kenteken en de foto’s die je mee moet sturen. Ook een beschrijving hoort er bij en moet ook het profiel van de banden aangegeven worden. Vergeet eventueel aanwezige opties ook niet omdat die de prijs positief zullen beїnvloeden.  Al binnen 1 werkdag krijg je de prijs toegestuurd en is deze manier van objectieve prijsbepaling een basis voor een snelle verkoop. En dit kan voor elke auto en voertuig, of je nu een particuliere auto wilt verkopen of een zakelijke auto wilt verkopen.

Ontvang het geld automatisch op jouw rekening

Een ander punt bij het verkopen van een auto is dat er altijd nog een risico verbonden is aan het ontvangen van het verkoopbedrag of het regelen van het papierwerk (overschrijving, ontvangen vrijwaringsbewijs). Daar hebben ze ook al gedacht bij ANWB omdat na de verkoop van jouw auto via de site het geld gelijk op jouw bankrekening gestort wordt. Veiliger kan het niet en is deze wijze van verkoop niet alleen geschikt voor zij die niet over veel tijd beschikken, maar voor een ieder die gewoon snel van de auto af wilt zijn ook voor de verkoop van motoren ben je aan het juiste adres bij de ANWB. Voorafgaand aan de verkoop zal een medewerker van de ANWB eerst zelf langslopen en een proefrit maken. Het is daarom van groot belang dat je bij het invullen van de gegevens alles zo volledig als mogelijk doet en niets verbergt. Nadat de proefrit naar tevredenheid is verlopen zal je gelijk het vrijwaringsbewijs ontvangen!

Alles duurt nog geen uurtje en begrijp je dan wel waarom steeds meer personen kiezen voor het gemak van een ANWB autoverkoop.  Zelfs met een vervallen APK of autoschade aan de auto zal de ANWB een bod uitbrengen en is de voorwaarde dan wel dat de auto zich in een rijdende staat moet bevinden.