AutoVerkoopSites.com

Auto verkopen op Autowereld

21 december 2018, Blog

Aan verkoopsites voor auto’s ontbreekt het helemaal niet en is het daarom soms moeilijk om de knoop door te hakken voor het uitkiezen van de juiste.  Een ieder wil namelijk een vlekkeloze verkoop zonder dat daar veel erbij zal komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan het moeten betalen voor de advertentie of inleveren van een bepaald percentage van de verkoopsom. Autowereld ziet het wel anders en krijgt een ieder er de mogelijkheid om gratis een advertentie te plaatsen.

Het verschil zit hem in het onbeperkt aantal foto’s

Uniek bij Autowereld is toch wel het onbeperkt aantal foto’s die er per advertentie geplaatst kunnen worden en biedt dat wel vele voordelen. Zo spreekt een foto op zich al boekdelen en zorg je er gewoon voor dat elk relevant deel van de auto zijn eigen foto krijgt. Denk maar aan de dorpels of de wielkasten omdat daar zich vaak de roestduivel wil tonen en een belangstellende dat wel van dichtbij zal willen bekijken.  Een uitleg via de telefoon of een mailtje mag dan nog zo uitgebreid zijn, maar een foto haalt alle twijfels weg die er nog mochten zijn. De auto vooraf even een poetsbeurt geven en ervoor zorgen dat het interieur er netjes uitziet kan daarbij dus geen kwaad en geef je hiermee het signaal dat de auto goed onderhouden is.

De registratie geschiedt middels het kenteken

Nog zo een handig punt van auto verkopen via Autowereld is dat de registratie voor de verkoop middels het kenteken plaatsvindt. Dat maakt het eenvoudiger voor de koper om bepaalde gegevens zelf op te zoeken. Natuurlijk krijg je de mogelijkheid om naast het plaatsen van de foto’s ook nog een tekst bij te zetten en is de hele combinatie van het kenteken, de foto’s en de tekst ruim voldoende om een transparant en volledig beeld te scheppen voor de vele bezoekers van de site. Omdat het belangrijk is dat je inzage hebt in de mate van belangstelling getoond en de ontwikkelingen op de occasionmarkt, is het goed dat alle statistieken overzichtelijk worden weergegeven en zorgt Autowereld daar ook voor.

Zo zie je er gelijk wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van de prijzen van soortgelijke auto’s als de jouwe en is het aantal keren dat de advertentie bekeken is ook weergegeven. Het unieke van Autowereld is dat niet alleen particuliere autoverkoop aanwezig is, maar ook bedrijven de mogelijkheid hebben om gratis te adverteren. Deze grote toestroom van aanbieders zorgt ervoor dat er ruim een miljoen bezoekers per maand op de site te vinden zijn en je er gerust van uit kunt gaan dat er daartussen wel een potentiële koper voor jouw auto  zal zitten. Kostenbesparend en comfortabel is dus zo een autoverkoop via Autowereld en kan je door gebruik te maken van de statistieken tijdig de nodige aanpassingen verrichten aan de advertentie om de auto nog sneller kwijt te raken.