AutoVerkoopSites.com

Auto verkopen op Gaspedaal

10 mei 2018, Blog

Met de drukke markt voor tweedehandse auto’s in ons land is het niet vreemd dat er zoveel verkoopsites te vinden zijn. Op deze sites plaatsen vooral particulieren verkoopadvertenties en kan het knap lastig zijn om tussen al die advertenties door de juiste auto te vinden. Hetzelfde geldt ook bij de verkoop van een auto en is het voor velen wel gelijk duidelijk waarom het soms zo lang duurt om een auto op zo een manier te kunnen verkopen. Bij Gaspedaal wordt er een geheel andere aanpak gegeven aan de verkoop van jouw auto. Deze verkoopsite zorgt ervoor dat de kans op een snelle verkoop sterk wordt vergroot. Net zoals Marktplaats autos bijvoorbeeld doet.

Wat maakt Gaspedaal dan zo uniek?

Bij Gaspedaal worden er uitsluitend auto’s te koop aangeboden die bij dealers geregistreerd zijn. Het is dus niet mogelijk om als particulier rechtstreeks een auto te plaatsen op de site. Het voordeel van deze aanpak is dat er een zekere mate van selectie plaats kan vinden en er gedetailleerd een zoekopdracht gegeven kan worden. Als verkoper zal je, nadat de auto aangemeld is, daarom ook alle informatie betreffende de auto moeten aangeven zodat de zoekmachine van de site het nodige resultaat kan bieden aan belangstellenden. Gaspedaal kan je gerust zien als een site die meerdere autoverkoopsites bij elkaar brengt en het zo mogelijk maakt in één keer door al hun bestanden heen te gaan in plaats van apart elke site te moeten bezoeken.

Particulieren die hun auto op Gaspedaal willen verkopen dienen zich eerst te registreren bij Autowereld. Dit kan geheel gratis en hoef je er dus niet voor te vrezen dat er kosten in rekening zullen worden gebracht. Jouw auto zal weliswaar moeten concurreren met tal van jonge occasions die door de dealers worden aangeboden, maar is het bezoekersaantal ook ruim. Er is dus een grote doelgroep voorhanden en loop je er bovendien de kans dat de auto door een dealer zelf zal worden gekocht.

Je krijgt steeds relevante informatie opgestuurd

Wat Gaspedaal zo bijzonder maakt is dat er gebruik wordt gemaakt van speciale analytische software die occasions met elkaar vergelijkt. Zo krijg je via de mail één keer per week alle informatie toegestuurd over de prijsontwikkelingen, maar ook het aantal keren dat jouw advertentie is bekeken. Je kunt dus steeds de nodige aanpassingen verrichten aan de vraagprijs en daarom altijd een concurrerende positie blijven behouden. Wanneer contact opgenomen moet worden met een belangstellende kan dat ook volledig digitaal gebeuren. Een groot voordeel hierbij is dat een ieder die via Gaspedaal op zoek is naar een auto zich eerst moet registreren op de site. Alle persoonsgegevens zijn zo ook bekend bij de beheerder en is dat wel een geruststellende gedachte.

Na het eerste contact te hebben gelegd met een potentiële koper, ben je natuurlijk vrij om die altijd nog op te zeggen en te kiezen voor een andere partij die met een aantrekkelijker bod op komt dagen.

Het zal je dus niet verbazen waarom steeds meer particulieren en bedrijven ervoor kiezen om hun auto’s via Gaspedaal te verkopen. Met een groot aantal bezoekers en wekelijkse updates over de aangeboden prijzen, is de verkoopkans er relatief groot. Ook het kopen van een auto via Gaspedaal is een aantrekkelijke optie vanwege een ruim aanbod.