AutoVerkoopSites.com

Auto onderdelen shoppen

16 augustus 2018, Blog

OnderdelenShop24.com is een online shop waar je terecht bent voor alle topkwaliteit auto onderdelen, banden, olien en accessoires zoals ruitenwissers, accu’s etc€¦ De producten in de deze online shop hebben een keurige verwerking van eersteklasse materialen. In dit artikel zullen wij het hebben over het shoppen van auto onderdelen bij onderdelenshop24.com.

Het assortiment van onderdelenshop24.com

Onderdelenshop24.com beschikt over een ruim assortiment aan merktproducten van bekende fabrikanten zoals Bosch, Sachs en Beru. Ook vind je in deze online shop alle artikelen en vervangingsonderdelen van fabrikanten zoals Vemo, Prasco, Delco Remy, Spahn, NK en nog vele andere fabrikanten. Door de overzichtelijke en doordachte menu-opzet van de webshop, kun je tijdens het winkelen zien waar jij je op dat moment bevindt in het assortiment. Voor mensen die geen weet hebben van auto-onderdelen of auto reparatie, is er een speciale zoekfunctie waarbij je met het kentekennummer de onderdelen kunt zoeken. Ook kun je middels 3 stappen de onderdelen vinden; door het kiezen van het automerk, het model en de type motor.

Het bestelproces bij onderdelenshop24.com

Het plaatsen van een bestelling bij deze online shop gebeurd heel eenvoudig. Wat jij moet doen is het onderdeel dat jij nodig hebt uitzoeken en daarna moet je deze selecteren. Het geselecteerde product wordt vervolgens verpakt en binnen de kortste tijd naar jouw adres verzonden, waardoor je het direct kunt installeren. Het is ook mogelijk om de auto-onderdelen op te halen in het magazijn van onderdelenshop24.

Betaling

Na het afsluiten van jouw aankoop, is het nu tijd voor het betalingsproces. Onderdelenshop24 beschikt over een aantal betalingsmogelijkheden waarvan jij gebruik kan maken, namelijk: via PayPal, vooruitbetaling (via overschrijving), onder rembours, BillSAFE (een factuur), bankoverdracht en betalingen met creditcard.

Retouren

Heb jij jouw product al ontvangen en ben je niet tevreden ermee? Dan kun je het aangeschafte product binnen 14 dagen terug sturen. Het retourbeleid van onderdelenshop24 geeft je de extra zekerheid dat ingeval je niet tevreden bent met het product, dat je het op deze manier dan makkelijk kan terug sturen.