AutoVerkoopSites.com

5 Beste Elektrische Fietsen van 2020

9 juni 2020, Blog

Een standaard fiets zien we vaak voorbijkomen in het verkeer. Het is vooral handig in het drukke verkeer en is ook goedkoper dan een auto. Heden ten dage zien we ook vaak de elektrische fiets. Hiermee kun je een langere afstand meerijden. Het handige is dat je met een elektrische fiets zelfs een heuse afstand kunt afleggen.  De elektrische fiets wordt vaak gebruikt door mensen die lange afstanden willen fietsen zonder dat ze er helemaal bezweet bijlopen.

Beste elektrische fietsen van 2020

Als je een elektrische fiets gaat aanschaffen dan wil je eentje die past bij jouw wensen. Maar welke elektrische fiets is nou de beste fiets? Hieronder volgen er 5 elektrische fietsen.

  1. De Stella Trekking Premium MDB is heel goed beoordeeld door de ANW Fiets Select jury. Het is een stevige elektrische fiets en beschikt over dikke banden, hydraulische schijfremmen en een stevige motor. Deze zijn heel goed in evenwicht met de kracht van de fiets en het geeft zelfs een gebalanceerd fietsgevoel.
  2. De Vicenza Superior MDB komt met een typerend Stella-zadel en een uitstekende middenmotor van Bosch. Deze elektrische fiets heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt het gebruiken voor fietstochten in de stad, maar ook voor langere tochten in de natuur. Deze elektrische fiets heeft een actieradius tot 130 km bij een maximale snelheid van 25 km/u. Deze elektrische fiets beschikt over hydraulische schijfremmen en het komt standaard met een ringslot Axa Defender RL. Als je op zoek bent naar een toegankelijke elektrische fiets waarbij kwaliteit centraal staat, is de Vicenza Superior MDB een aanrader.
  3. De Puch Clubman is een elektrische herenfiets voor dagelijks gebruik. Deze elektrische fiets is voorzien van een krachtige middenmotor van Bosch en het rijgedrag voelt daarbij ook heel natuurlijk aan. Deze elektrische fiets van 2020 beschikt over negen versnellingen en een verende voorvork. Het is een uitstekende e-fiets voor stedelijke tochtjes, maar ook voor langere fietstochten in heuvelachtig landschap. Het is licht van gewicht, heeft een krachtige ondersteuning en een hoge actieradius.
  4. De lidl elektrische fiets is de Prophete E-bike 28. Bovendien heeft de Lidl zelfs één E-mountainbike. Bij de aanschaf van deze elektrische fiets krijg je 10 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op de accu. Bewaar de kassabon of het aankoopbewijs dus goed. Daarnaast wordt de fiets voor 95% gemonteerd geleverd.
  5. Ben je opzoek naar een elektrische fiets die lijkt op een standaard fiets? Dan is de fiets van Beixo wel iets voor jou. Dit model is speciaal gemaakt voor de heren en lijkt op een standaardmodel. Dat is heel uniek aan dit product. Deze fiets is door de ANWB getest als beste elektrische vouwfiets. De fiets combineert het gemak van een elektrische fiets met een hoogwaardige elektrische aandrijving.