Ikwilvanmijnautoaf - Alle informatie & Ervaringen en reviews

Ikwilvanmijnautoaf

Een van de bekendste auto inkoop websites is Ikwilvanmijnautoaf.nl. Op deze website kun jij je auto enorm snel verkopen aan een dealer in Nederland. Naast auto’s kun je hier ook motoren, campers en andere vervoersmiddelen verkopen.  Zodra je je auto indient krijg je hier biedingen op van de dealers. Het hoogste bod wordt aan jouw bekend gemaakt. Dit bod is geheel vrijblijvend. Vind je het bod te laag? Dan kun je het afwijzen en hoef je je auto niet te verkopen.

Over ikwilvanmijnautoaf.nl

Ikwilvanmijnautoaf.nl is gegroeid tot de grootste auto ‘inkoper’ van Nederland. Inmiddels is het bedrijf een bekende naam in de autowereld en is het ook al actief over de grens. Het bedrijf is inmiddels al sinds 2006 actief wat velen nog weten, wat betekent dat er een ruime ervaring en kennis aanwezig is.Sinds 2006 zijn er meer dan 200.000 voertuigen via verkocht via het platform!

Het proces van Ikwilvanmijnautoaf

Je kan je auto vrijblijvend aanmelden op basis van het kenteken en gegevens over de staat van je wagen. De professionele medewerkers brengen, 7 dagen per week tussen 08.00 en 22.00 uur, je auto onder de aandacht van het aangesloten netwerk van auto-inkopers. Inmiddels staat de teller op ruim 11.000 aangesloten dealers en het aantal blijft groeien. Alle inkopers zijn, net als het bedrijf, RDW erkend. Daarnaast worden zij allen grondig door ons gescreend, zodat jij zeker weet dat je zaken doet met een vertrouwde partij. Nog nooit was het zo makkelijk, veilig en vertrouwd om je auto online te verkopen (online).

De kracht achter het bedrijf is dat ze 7 dagen per week bereikbaar zijn van 8.00 uur tot 22:00 uur. En je altijd terecht kan voor vragen. Ook het feit dat er inmiddels meer dan 8.000 aangesloten dealers en garage zijn maakt het zeer interessant om jouw auto snel en goed te verkopen. Door het grote aanbod dealers, heb jij de kans een hogere prijs te krijgen en ook de auto sneller te verkopen. Alle aangesloten dealers zijn RDW erkend, net zoals Ikwilvanmijnautoaf zelf is.

Het is goed om te weten dat elke dealer die aangemeld is, ook gronding gescreend is. Op deze wijze weet je dat je te maken hebt met een betrouwbare partij. Een auto online verkopen kan tegenwoordig eenvoudig dankzij het goede en vertrouwde proces van een aanbieder zoals deze.

De voordelen van Ik wil van mijn auto af

 • Gratis en vrijblijvend bod
  Onze service is geheel gratis, van aanmelding tot daadwerkelijke verkoop.
 • Veilig verkocht
  Je persoonlijke gegevens worden niet weergegeven. Biedingen worden gedaan op basis van autogegevens.
 • Zorgeloos je auto verkopen
  Ons team staat zeven dagen per week klaar om jou te helpen met het verkopen van je auto! Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur.

Daarnaast is het handig om te weten dat je zowel voor auto’s, als caravans, campers, motors, scooters en taxi’s bij het bedrijf terecht kunt.

Ervaringen Ikwilvanmijnautoaf

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met het bedrijf. Wij verzamelen hier alle ervaringen van mensen die in contact zijn geweest met het bedrijf. Wij horen graag hoe het proces liep, of de prijs goed was, hoe de afhandeling is geweest en andere belangrijke zaken die een rol hebben gespeeld voor jou en de verkoop van de auto.

(Visited 5.097 times, 3 visits today)
Voordelen
 • Bekend in Nederland
 • Binnen 24 uur een bod
 • Gratis & Vrijblijvend bod
 • Vele positieve ervaringen
 • Veilig auto verkopen
 • Snel geld op de bank
 • Auto verkopen met weinig moeite
 • Nadelen
 • Via Marktplaats verkopen kan meer opleveren soms
 • Niet elk bod is altijd het beste bod
 • Ikwilvanmijnautoaf
  AUTO Nee
  motor Nee
  overige-voertuigen Nee
  schade-auto Nee
  scooter Nee
  sloop-auto Nee
  24-uur Nee
  geen-haast Nee
  minder-dan-3-dagen Nee
  betaald Nee
  gratis Nee
  gratis-vrijblijvend Nee
  Ikwilvanmijnautoaf Ervaringen
  ikwilvanmijnautoaf.nl ervaringen
  5 Reviewer
  Gebruiker 3.1 (66 Stemmen)
  Service3.1
  Bodwaarde3
  Algemene beoordeling3.1
  Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Laat je beoordeling achter

  Ervaringen
  ikwilvanmijnautoaf.nl ervaringen
  5 Reviewer
  Gebruiker 3.1 (66 Stemmen)
  Service3.1
  Bodwaarde3
  Algemene beoordeling3.1
  Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Laat je beoordeling achter

  Top 3 per categorie