AutoVerkoopSites.com

Simpel en vlug geld besparen op je autoverzekering

8 juni 2017, Blog

Eenmaal je auto verkocht en een nieuwe auto gevonden? Wie auto rijdt is het verplicht; het hebben van een autoverzekering. Maar natuurlijk willen we zo veel mogelijk verzekering en service voor zo’n laag mogelijke premie. Dat betekent dat je elk jaar even tijd moet investeren om je huidige autoverzekering te vergelijken met andere aanbieders. Je autoverzekering kan daardoor elk jaar slimmer!

Gemakkelijk besparen

Vaste lasten vergelijken en overstappen van leverancier is de makkelijkste manier waarop je geld kunt besparen. Hoewel er van alle kanten wordt geroepen dat de economie aantrekt is het nog steeds heel leuk om meer geld voor leuke dingen over te houden. Met het oversluiten van je autoverzekering kun je tientallen tot zelfs honderden euro’s per jaar besparen. Ga er een paar uur voor zitten op een vrije middag en pak er de website autoverzekeringen.nl bij en binnen een paar uur heb je flink wat centen bespaard. Dat is het dan toch zeker wel waard? Let er ook goed op welke vorm van verzekering je kiest. Ga niet voor een All Risk verzekering voor een auto van 12 jaar oud, maar als er regelmatig mensen met je meerijden is een inzittenden verzekering daarentegen geen overbodige luxe. Ben je lid van Route mobiel of ANWB? Dan kun je pechhulp achterwege laten, maar heb je dit niet dan is het slim om te kijken of dit een goede optie kan zijn.

Meerdere auto’s verzekeren

Zijn er in je gezin meerdere auto’s bekijk dan eens of het verstandig is deze op 1 polis te zetten, of toch allemaal los verzekerd te laten. Het is hierbij handig te bedenken dat bij het opsplitsen van de polis, voor 1 iemand het aantal schadevrije jaren weer naar 0 gaat, maar bij een gezamenlijke polis daal je weer op de schaal bij een eventuele schade aan 1 auto. Welke optie het voordeligst is zal per situatie verschillen maar het is ook een belangrijke factor om rekening mee te houden.

Al met al is het afsluiten van een goede autoverzekering heel persoonlijk, maar met behulp van een vergelijkingssite is het wel een stuk makkelijker om te vinden welke autoverzekering het best bij jou past. En ik wens je veel plezier met je bespaarde euro’s!