AutoVerkoopSites.com

Hoe verkoop ik mijn sloopauto?

27 maart 2020, Geen categorie

Een vraag die gelijk wel op zal komen wanneer het al eenmaal zo ver is en jouw sloopauto verkocht moet worden. Het lijkt geen eenvoudige opgave, maar kan het wel een vlot verloop hebben wanneer het zaakje handig wordt aangepakt. Bij het verkopen moet er altijd gekeken worden naar de staat waarin de auto zich bevindt. Een sloopauto hoeft lang niet altijd beschadigd te zijn en kan er sprake zijn van een technisch mankement.

Kies voor de juiste benadering

Online zijn er nu wel een aantal mogelijkheden waarvan er gebruik kan worden gemaakt. Zo zijn er de talrijke advertentiesites en trekken die dagelijks een groot aantal bezoekers. De kans dat er daartussen wel eentje zit die belangstelling heeft voor de schadeauto, is dus wel groot. Let daarbij wel op de aangeboden prijs en wacht even af tot er meerdere personen belangstelling hebben. De auto kan zo altijd weg tegen een voordelige prijs. Er kan ook gebruik worden gemaakt van de betaalde opties die zo een site aanbiedt en mogen er zo foto’s worden geplaatst en blijft de advertentie ook langer aan top (schuift niet snel naar onderen). Dit allemaal vergroot de kans bij Autonaardesloop drastisch.

Wat dacht je om zelf een opkoper te benaderen?

Wie er niet zo naar zit uit te kijken om zelf met verschillende belangstellenden, te onderhandelen over de verkoop, kan naar een opkoper stappen. Online, wel te verstaan en is een bod vaak al binnen een dag binnen. Indien akkoord, wordt de auto opgehaald en wordt ook de overdracht snel in orde gemaakt. Natuurlijk moet ook het geld gelijk overhandigd worden en komt het vaak voor, dat de auto al binnen een dag verkocht is. Hou er natuurlijk wel rekening mee, dat de de aangeboden prijs in het geval van zo een opkoper, wat lager kan liggen. Daar staat wel het gemak tegenover en ben je wel snel van de auto af.