AutoVerkoopSites.com

Gegarandeerd het beste bod voor je auto

5 juni 2016, Blog

Wil jij je auto verkopen via een autoverkoop site? Wij leggen je uit hoe je in slechts 5 minuten de tijd gegarandeerd het beste bod op je auto krijgt.

Je bent vast wel bekend met de auto opkoopsites zoals Looping.nl. Bij deze websites kun jij een gratis & vrijblijvend bod op je auto vragen. Zodra het bod bekend wordt gemaakt, kun jij kiezen om je auto te verkopen of te houden. Wat niet veel mensen weten is dat er maar liefst vijf van dit soort bedrijven actief zijn!

1.Wijverkopenuwautowel
2.Looping
3. 247autoverkopen
4.Wijkopenautos
5. OSW

Doordat deze websites concurrenten van elkaar zijn, krijg je bij iedere website een ander bod. Het verschil in het gegeven bod kan wel oplopen tot honderden euro’s. Het extra werk dat jij er aan kwijt bent is minimaal. In plaats van bij een website je gegevens in te vullen, doe je dit bij alle vijf. Vervolgens wacht je tot je van al deze bedrijven een bod krijgt. Vervolgens is de keuze uiteraard aan jou of je je auto wilt verkopen, maar je hebt zo gegarandeerd het beste bod van Nederland op jouw auto!

Een bod opvragen

Een bod opvragen op je auto is altijd gratis en vrijblijvend. Dit betekend dat je altijd nog kunt afzien van je verkoop. Hierdoor is het geen enkel probleem om het bij alle actieve bedrijven in Nederland te doen. Het opvragen van een bod is heel eenvoudig. Je vult de gegevens van de auto in en je contact gegevens. Vervolgens wordt er binnen enkele dagen contact met je opgenomen. Verhoog vijf maal je kans op een goed bod en probeer het vandaag nog bij:

1.Wijverkopenuwautowel
2. Looping
3. 247autoverkopen
4.Wijkopenautos
5. OSW

Ps. Toch liever je auto verkopen aan een particulier? Maak dan een advertentie aan op deze website. Het is de #1 auto advertentie website.