AutoVerkoopSites.com

Auto verkopen op Speurders

30 november 2018, Blog

Met een goede verkoopsite zal de auto snel van de hand gedaan kunnen  worden en is Speurders daarbij de beste keus die er te maken valt. Een ieder wil graag een vlekkeloze verkoop van zijn of haar auto gedaan krijgen en begint alles al bij de selectie van geschikte auto verkoopsite. Bij Speurders hoeft niemand zich zorgen te maken om de toestroom van bezoekers en zorgt dat  wel voor een verkoop waar beide partijen zich in terug zullen vinden.

Aanmelden is super eenvoudig

Indien het besluit eenmaal genomen is om de auto van de hand te doen zal het aanmelden bij Speurders maar enkele minuten in beslag nemen. Het kan daarbij niet mis lopen omdat alles duidelijk weergegeven is en je gelijk weet welke informatie ingevuld zal moeten worden. Het handige van Speurders is dat bezoekers met behulp van de filters doelgericht een zoekopdracht uit kunnen voeren. Zorg er dus voor dat je als verkoper alles eerst even goed doorneemt, vooral bij het aangeven van de prijs. Daar zijn er namelijk 3 opties aangegeven en zal bijvoorbeeld de optie vrij bieden toegestaan aangeven dat er nog over de prijs te praten valt. Dat is vaak wel iets waar de meeste belangstellenden naar uitkijken.

Natuurlijk gaat er een volledige beschrijving aan vooraf en krijg je bij Speurders daar alle ruimte voor. Wie even niet weet hoe zo een beschrijving aan te pakken,  kan even een kijkje nemen bij de tal van tips die op dezelfde pagina te vinden zijn en die opgesteld zijn aan de hand van de ruime ervaring van autoverkoop van de site.

Maar de focus moet wel op de foto’s zijn

De beste uitleg krijgt nog meer ondersteuning wanneer er foto’s bij worden geplaatst. Speurders is ook hier gul naar de verkopers toe en mogen die maar liefst 8 foto’s plaatsen. Ruim voldoende dus om zowel het interieur alsook de buitenzijde uitvoerig te belichten. Vergeet ook niet om een foto van de motorruimte te plaatsen en de kofferbak. Ook een kiekje van de onderzijde kan nooit kwaad en heeft degene die de de foto’s zal bekijken een vrij gedetailleerd beeld over het uiterlijk van de auto. Dat spreekt over het algemeen boekdelen over de manier waarop er met de auto omgegaan is . Vaak denkt de verkoper dat de prijs de main focus zal zijn, maar wil de persoon die zo een auto aan wil schaffen wel niet de beruchte kat in de zak aantreffen.

Eenmaal aangemeld en de advertentie geplaatst is, zal het afwachten op het eerste telefoontje of mail niet lang op zich laten wachten vanwege het groot aantal bezoekers van de site. Hou dus alle papieren gereed en wees er voorbereidt op dat men langs zal willen komen om de auto te bezichtigen met natuurlijk de bijhorende proefrit. Onderhandelen over de uiteindelijke prijs hoort daar dus zeker ook bij.