Cashdrive

Je eigen auto verkopen en er toch in blijven rijden, het is mogelijk dankzij cashdrive. Deze aanbieder werkt volgens het zogenaamde sell & leaseback systeem. Zo krijg jij eenmalig een groot bedrag terug voor je auto en heb jij vervolgens alleen de maandelijkse kosten voor het leasen van je auto.

Over cashdrive

CashDrive.nl is in tegenstelling tot andere auto verkoop sites uniek. Het model werkt anders dan de bekende auto sites wat het zeer interessant maakt in sommige gevallen. Wat het uniek maakt is dat je een auto verkoopt, maar tegelijkertijd er zelf in kunt blijven rijden. Dit komt door het verkoop en lease-back proces dat het bedrijf aanbied. Je biedt de auto aan en volgens maakt u gebruik van het lease principe en betaald u maandelijks voor het voertuig.

Het proces van Cashdrive

Het systeem van het bedrijf is vrij duidelijk. Op basis van uw kentekengegevens en enkele andere gegevens dient u de auto in op www.cashdrive.nl Op basis van deze gegevens ontvangt u een bod of ook wel offerte genoemd voor uw voertuig per e-mail, waarbij ook wordt vermeld voor welk bedrag u de auto terug kunt leasen. Wanneer u vindt dat het bod en offerte interessant voor u zijn, dan kunt u deze retour sturen met uw handtekening. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt, waarbij u langs moet komen in Uden waar Cashdrive is gevestigd.

Tijdens de afspraak ondertekend u het contract. Binnen 24 uur kunt u vervolgens de betaling al verwachten, wat natuurlijk ideaal is als u snel uw auto wilt verkopen. Het grootste voordeel aan het verkopen van de auto en het terug leasen is dat u een som geld ontvangt en nog zelf kunt rijden in uw auto. U kunt zelf in samenwerking met Cashdrive kijken hoelang u de auto wilt leasen, u kunt kiezen uit zowel een short-lease als een wat langere lease mogelijkheid. Ook kunt u er voor kiezen om het later te verlengen. In feite tekent u een contract voor private-lease.

Voor wie is de service van Cashdrive perfect?

De service is voor elke particulier met een voertuig van 1994, ouderen voertuigen worden niet in behandeling genomen. Wanneer je direct geld wilt ontvangen voor je auto is het erg handig, wanneer je compleet van je auto af wilt, dan is het aanbevolen om te kiezen voor een andere auto verkoop service. Zoals die van Ikwilvanmijnautoaf, 247autoverkopen of Wijkopenautos.

Ervaringen Cashdrive

Deel jouw ervaring met Cashdrive op Autoverkoopsites.com – Wij verzamelen hier ervaringen zodat we een zo goed mogelijk beeld kunnen creëren voor toekomstige particulieren die hun auto willen verkopen. Indien u ervaring heeft met het bedrijf, zouden wij het op prijs stellen als u dit wilt delen. Vertel ons over de afhandeling, de offerte die u heeft gekregen, het contact proces en meer wat u kwijt wilt.

(Visited 154 times, 1 visits today)