Auto verkoop sites

Ben jij van plan om je auto te verkopen? Inmiddels zijn er vele verschillende auto verkoop sites. Maar op welke auto verkoop site heb je het meeste kans van slagen? Op Autoverkoopsites.com vergelijken wij de verschillende auto advertentie websites van Nederland. Zo hoef jij niet alle websites langs te gaan, maar kun je direct je advertentie plaatsen op de juiste verkoopsite.

Tip: Vraag bij meerdere aanbieders een prijs op voor het beste bod.

Auto verkoop sites in Nederland vergelijken

[go_pricing id=”20″]

Marktplaats-logoVerkopen via Marktplaats.nl

✓  Relatief hoge verkoopprijs
✓  Voor wie geduld heeft

  Vele potentiële kopers
X  Advertentiekosten 
X  
Zelf alles afhandelen
X  Groot aanbod

Lees meer over Marktplaats

[vc_cta_button call_text=”Probeer het zelf uit” title=”Klik hier om een Advertentie maken op Marktplaats” target=”_blank” color=”btn-primary” href=”http://www.autoverkoopsites.com/Marktplaats.nl/autoverkoop”]

ikwilvanmijnautoaf-logoVerkopen via ikwilvanmijnautoaf.nl

✓  Volledig gratis
✓  Snel geld
  Een gegarandeerd bod binnen 24 uur
X  Zelf verantwoordelijk voor wegbrengen auto
X  
Tussenpersoon is onbekend

Lees meer over ikwilvanmijnautoaf.nl

[vc_cta_button call_text=”Probeer het zelf uit” title=”Vraag gratis bod op” target=”_blank” color=”btn-primary” href=”http://www.autoverkoopsites.com/ikwilvanmijnautoafbod”]

Verkopen via Wijkopenautos.nl

✓  Gegarandeerd een bodWijkopenautos
✓  Volledig gratis
  Vrijblijvende afspraak
X  Zelf wegbrengen auto
X  
Taxatie alleen op locatie

Lees meer over wijkopenautos.nl

[vc_cta_button call_text=”Probeer het zelf uit” title=”Vraag gratis bod op” target=”_blank” color=”btn-primary” href=”http://www.autoverkoopsites.com/wijkopenautos.nl”]

Verkopen via cashdrive.nl

cashdrive-logo✓  Snel geld voor je auto
✓  Blijf in je eigen voertuigrijden
X  Maandelijkse kosten voor lease contract

 

Lees meer over cashdrive.nl

[vc_cta_button call_text=”Probeer het zelf uit”]

anwb-autoverkoopservice-logoVerkopen via ANWB autoverkoopservice

✓  Snel geld voor je auto
✓  Garantie voor een bod
X  Taxatiekosten worden in rekening gebracht
X  
Tussenhandelaar onbekend

Lees meer over ANWB autoverkoopservice

[vc_cta_button call_text=”Probeer het zelf uit” title=”Bezoek website” target=”_blank” color=”btn-primary” href=”http://www.autoverkoopsites.com/anwb-autoverkoopservice/”]

247autoverkopen-logoVerkopen via 247autoverkopen.nl

✓  Volledig gratis
✓  Snel geld voor je voertuig
X  Geen oude auto’s 
X  
Zelf wegbrengen van het voertuig

Lees meer over 247autoverkopen.nl

[vc_cta_button call_text=”Probeer het zelf uit” title=”Bezoek website” target=”_blank” color=”btn-primary” href=”http://www.autoverkoopsites.com/247autoverkopen.nl”]

autovandaagverkopen-logoVerkopen via autovandaagverkopen.nl

✓  Snel geld, binnen 24 uur verkocht
✓  Volledig gratis
X  Tussenpersoon onbekend

 

Lees meer over autovandaagverkopen.nl

[vc_cta_button call_text=”Probeer het zelf uit”]

osw-logo

Auto verkopen via OSW.nl

✓ Geheel gratis
✓ Ontvang een vrijblijvend bod binnen 24 uur
✓ Auto wordt opgehaald na accepteren bod

 

Lees meer over osw.nl

[vc_cta_button call_text=”Naar website” title=”Vraag gratis bod aan” target=”_blank” color=”btn-primary” href=”http://www.autoverkoopsites.com/osw.nl”]

Hoe werken de autoverkoop sites?

Voor het internet had je als auto eigenaar maar weinig opties om je auto te verkopen. Je kon naar de garage eigenaar gaan en hopen dat hij een leuk bedrag er voor wilde geven als inruilwaarde op je nieuwe auto. Of je kon de waarde auto vragen. Ook zag je regelmatig briefjes op de ruit geplakt van de auto in de hoop dat hij op deze manier verkocht wordt. Dit was natuurlijk niet effectief, de koper moet net toevallig langs jouw auto lopen die te koop staat. Daarnaast waren er veel garage eigenaren die de auto wel voor jou wilde verkopen en hier uiteraard een flinke commissie voor vroegen. Dankzij het internet is het vele malen makkelijker en winstgevender voor jou als auto eigenaar geworden om je auto te koop aan te bieden. Maar hoe werken deze websites precies? We zullen het even voor je nader toelichten.

Auto verkopen – Verschillende verkoop opties

Er zijn namelijk verschillende gratis opties waarmee jij geld voor je auto kunt krijgen en eenvoudig je auto verkopen kunt. Als je je hier nog nooit in verdiept hebt, kan het lastig zijn om de verschillen te zien. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer tijdens het proces om hun auto te verkopen, mede dankzij het grote aanbod van auto opkopers en de verschillende opties. Zo heb je de volgende manieren:

Auto inkoopwebsites (opkopers)

Auto inkoopwebsites staan ook wel bekend als snel geld voor je auto websites. Jij als auto eigenaar bied je auto op deze website aan. Bij de website zijn vele garages, autodealers en andere inkopers aangesloten. Deze partijen worden ook wel ‘auto inkopers’ genoemd. Deze hebben de mogelijkheid om een bod te plaatsen op jouw car binnen een bepaalde tijd. Op deze manier krijgt jouw voertuig enorm veel publiciteit onder potentiële kopers. De hoogste bieder mag je auto hebben en jij krijgt het geld snel op je rekening gestort.

De website krijgt hier een vergoeding voor, dat is hun verdienmodel.  Het is dus de ideale oplossing als jij je voertuig snel wilt verkopen en geen zin hebt in de afhandeling met klanten. Het is makkelijk, snel en levert je goed geld op. Wij kunnen je dan ook aanraden om bij elke bovenstaande aanbieder een bod op te vragen, dit is geheel vrijblijvend. Dan kan je zelf het beste bod accepteren.

[table id=1 /]

Auto advertentie website

Een andere populaire manier van verkopen is door het plaatsen van een advertentie op een advertentie website. De website bied alleen het platform aan en zorgt er voor dat potentiële kopers jouw advertentie te zien krijgen. Zelf ben jij volledig verantwoordelijk voor de verkoop. Het is dus erg belangrijk om een goede advertentie aan te maken.

Op het moment dat jij een advertentie aanmaakt is het ook belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Potentiële kopers zullen je bellen, smsen, whatsappen of mailen met hun vragen. Ook moet je tijd vrij maken voor bezichtigingen. Je kunt je wel voorstellen dat een koper eerst de auto wilt zien voordat hij of zij deze wilt kopen.

Een advertentie op een goede verkoopsite plaatsen kost geld, vaak zitten hier eenmalige kosten aan verbonden. Om deze kosten zo laag mogelijk te houden is het aan te raden om in een keer een goede advertentie te plaatsen. Hoe beter de advertentie is, hoe groter de kans is dat jij in een keer je voertuig kunt verkopen.

Eigen auto leasen

Je eigen voertuig verkopen en er toch in blijven rijden? Het kan dankzij het leasen van je eigen voertuig. Er zijn lease bedrijven die jou de mogelijkheid geven om je eigen auto in te ruilen voor geld en een lease contract. Als je geld nodig hebt en je auto wilt behouden is dit een goede oplossing. Je krijgt geld voor je voertuig. Vervolgens betaal jij maandelijks een bedrag aan lease kosten aan het bedrijf. Er zijn nog niet veel bedrijven die deze mogelijkheid aanbieden, maar wij verwachten dat dit in de toekomst zeker zal toenemen.

Wat is nu de beste optie om je auto te verkopen?

Nu je weet welke mogelijkheden er zijn kun je je afvragen wat de beste optie is. Dit is geheel afhankelijk van je eigen situatie. Wil je zoveel mogelijk geld voor je voertuig ontvangen? Dan doe je er goed aan om geduld te hebben en je voertuig op een advertentie website te plaatsen. Houdt er wel rekening mee dat veel kopers kieskeurig zijn. Het kan dus een tijdje duren voordat jij je voertuig verkocht hebt. Als je snel geld wilt hebben dan zijn de inkoop websites de beste oplossing. Vaak heb jij nog binnen 48 uur het geld op je rekening staan, veel sneller dan dit gaat het niet worden! En ook het indienen van de auto is volledig gratis en vrijblijvend.

Wie nog geen afscheid kan nemen van zijn of haar auto kan het beste kiezen voor leasen. Jij ontvangt een leuk bedrag voor je auto en vervolgens kun je er nog in blijven rijden ook. Houdt er wel rekening mee dat je hiermee vast komt te zitten aan een lease contract. Bedenk je van te voren goed of dit een geschikte keuze voor je is.

Vind je het nog steeds lastig om een keuze te maken? Wij helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op zodat wij je kunnen adviseren met de verkoop van je motorische voertuig.

(Visited 20 times, 1 visits today)